Kreta!

BRB, KRETA. ♥

Men om ni vill vara lite uppdaterade på vad som händer oss här nere i värmen, så kan ni alltid kika min mammas blogg!

KRAAAAAAAAAM!

Final countdown

Haj bloggen!

Fick min bettskena ,som jag ska sova med på nätterna för att inte gnissla tänder, för några dagar sedan och det kändes ganska ovant att ha en plastsak som låg runt den övre tandraden. Men nu har jag blivit van och nu känns det konstigt att inte ha den! Jag läspar inte ens längre, det känns awesome!

I alla fall, jag tänker inte ursäkta min dåliga uppdatering längre, ni får bara leva med den!
De här senaste dagarna har varit riktigt bra, har hängt med Sofie i solen och tagit en massa foton, varit med en annan kompis som jag inte har träffat på ett bra tag! Sånt är alltid mysigt!

Sedan idag så ska jag upp till Sofie och baka scones var tanken, och sedan längre fram på kvällen så kommer min kompis Malaika från Göteborg och sover över här. Fullpackat schema alltså, men hur kul som helst!
Känns konstigt att jag åker om två dagar, eller ja, nästan en och en halv. För flyget går vid sex på morgonen på lördagen vilket innebär att vi måste gå upp vid halv tre eller något. Happy hour på det... Och blotta tanken på att flyga får min mage att vända sig! Aaah, jag är sjukt rädd!
Tur är det att jag inte flyger själv om man ska tänka positivt!

Och vill ni veta en busig sak? ;)
Jag har inte packat ännu, hihi! Egentligen är det ju väldigt osmart men jag kan speed-packa! :D Plus att min kompis Malaika lovat mig att hjälpa till att packa! Hon är lite underbar, hon!


Lite bilder som jag och Sofie tog under våran  bildrunda härom dagen!


Nu blir det att 'face my fears' och ta mig ut i köken även om jag har starka misstankar om att det är en humla där ute!


Kram på er alla, ska försöka blogga lite snabbt innan jag åker, det lovar jag!♥

Bitches loves me, mmmmhmm

Wow, jag fortsätter att påstå att min uppdatering ska bli bättre, men har den blivit det? Icke!

Det har hänt ganska mycket på senaste tiden, men det orkar jag inte rabbla upp! Har dock blivit vän med en person som jag varit lite osäker på ett tag. (Eller ja, ett tag och ett tag...)  Så det är gött!




ÄÄÄÄÄLSKAR DEN HÄR VIDEON! 1:18 in my ♥!


Kram på er, hörs snart! :D

Videoblogg om dagen!


Min dag i bilder

I've had the time of my life.

Wow, jag borde nog seriöst få ett pris för sämsta uppdaterare i bloggvärlden!

Men den senaste veckan har varit stressad och i torsdags så hade jag inget internet (det slutade fungera eller något), och vet ni vad? Det var riktigt skönt att inte kunna sitta och dega framför datorn i  flera timmar, speciellt att inte kunna sitta framför facebook. Kändes som att gå på ett internet rehab ungefär!
Jag storstädade mitt rum, tände doftljus och rökelser - hur mysigt som helst! Och satte mig ner och sträckläste en bok som jag köpt. Det var en riktigt bra känsla! Det fick mig att aldrig vilja återvända till internet, tänk så mycket tid vi (I alla fall jag) slösar framför datorn när man kan göra en miljon nyttigare och meningsfullare saker ute i riktiga världen!
Tyvärr så fixade pappa internet igår kväll så jag är fast igen. Usch! Det har en stark dragningskraft, minst sagt.
Det sorgliga är att, när jag kom tillbaka till facebook så kändes det som om hela världen hade gått om mig. Jag kände mig lite efterbliven eftersom det hade hänt en miljon saker där som jag hade missat. För att jag inte hade varit online på en dag. En dag!

Men för att släppa hela internet saken och gå vidare med något annat - jag och Arné firade ett år den 30:e Mars. Helt sjukt, ett helt år av vänskap! Vi kunde inte fira förrän igår kväll, då vi satt på pizzerian och fetade oss.
För det är sånt vi gör, haha! Efteråt så gick vi och lekte på lekplatsen på min gamla skola, jag fick så många flashbacks från min tid där så det slutade med att vi satt uppe på ett tak och pratade minnen.

Hur mysigt som helst, vi snackade också djupa saker och det kändes väldigt bra att prata om det. Det är ofta sånt som man inte kan prata med folk om, och då är det bra att ha den där personen som verkligen förstår och lyssnar!

Och eftersom vi nu har varit vänner i ett helt år så får ni en liten Arne&GittArn bomb! Enjoy! (Varning, en del saker är vackrare än vissa...)












UPDATE: Internet försvann igår (igen) så jag trodde att allt jag skrivit raderats men tack och lov så sparades det som utkast! Phuh, annars hade det varit en sur Sophia- minst sagt.



KRAM! ♥
RSS 2.0