Bubbletea & EXO skor!

God kväll people! It's been a while, eller så! 
 
 
 
Sitter här och dricker mitt tea som vanligt, kollar runt på lite olika sidor och känner mig allmänt tillfreds med livet! 
 
Jag skrev en fanfic för inte så länge sedan, till Sofie, och sedan blev det att jag postade den på en fanfic sida och det var faktiskt folk som kommenterade och gav mig riktigt söta kommentarer ^-^ så jag var på sjunde himlen där ett tag! Hade inte förväntat mig att någon skulle läsa, så nu när jag fått bra respons så känner jag mig ännu mer taggad på att skriva! Underbart hur småsaker kan få en att må så bra! ♥
 
Sedan en annan sak, jag läste nyligen att det finns något så gulligt som Bubbletea, vilket låter som något alldeles fantastiskt mysigt i mina öron! Och eftersom jag är svag för både söta saker och tea så var jag tvungen att kolla upp det! Det var inte riktigt som jag hade förväntat mig när jag såg en bild, jag vet inte riktigt.. jag hade föreställt mig en rosa, fluffig dryck med bubblor inuti (yes I know, that's very typical me.) eller något men icke! 
 
Det ser ut så här i alla fall:

Okej, lite fluffigt och sött var det i alla fall! Bubbletea är tydligen en väldigt populär asiatisk dryck, och 'bubblorna' eller vad man ska kalla dem, är geleaktiga kulor av något fruktextrakt eller vad det var! Det ska tydligen vara väldigt sött, antingen hatar man det eller så älskar man det. Jag vill så gärna testa det, men det verkar vara svårt att få tag på i Sverige tyvärr! 

Vill också säga att jag och Sofie har fått våra efterlängtade EXO skor som vi vann, de ser ut såhär och jag älskar dem väldigt mycket!

Och ja, jag har grodor på mina strumpor - so what! (I'm still a rock star!! I've got my *host* ahem. I sort of lost it there for a second.. )
 
Fick också mina KPOP-klistermärken som jag vann av 'Kpop Nonstop' som förövrigt öppnar Sveriges första Kpop nattklubb om några dagar! Check them out on Fejjan vettja! :D Har inga bilder på klistermärkerna, men kanske.. kanske i framtiden. Eller inte. Vi får se, hehe! 
 
Nu måste jag sova, eftersom.. well, jag är trött! 
Här slänger jag in en riktigt bra låt med, godnatt! 
 
Stop girl, in the name of love~♥

If I lose you baby - tråkigaste rubriken hittills

Jag tänkte bara säga godnatt till alla små smygläsare där ute, haha!
Nej men seriöst, Y U NO COMMENT när jag vet att du kollar? *intensiv blick* 
 
Såhär glad blir jag i alla fall av att ni läser mina meningslösa inlägg! 
 
Haha Minho's aegyo (söthet) på sista bilden, pfft!! 
 
 
Jag slänger in en sista låt innan jag går och lägger mig, och förhoppningsvis mår bättre i morgon, och den här killen är den absolut bästa gitarristen jag vet, och han är bara sexton. Då känner jag liksom... what the heck have I been doing all my life?!
 
 
Godnatt, kram på er alla fina där ute!♥
Btw, jag vet inte varför vissa saker (som texten till inläggen) har förändrats, men jag ska försöka fixa det! Och jag vet att det blev mycket gifs idag, men det kan behövas ibland! ^^
 
 

En sjuk dag - bokstavligt talat

God eftermiddag!
 
Jag vaknade upp ett flertal gånger i natt med känslan av att någon rev mig i halsen, och när klockan ringde i morse så kunde jag knappt prata på grund av smärtan och jag var trött som en... jag vet inte vad. 
 
Alltså blev det ingen skola för mig idag. 
Jag har spenderat dagen i sängen, sovit och läst fanfics vartom. Jag tror att jag är inne på min sjätte kopp med tea redan, synd att effekten det har på halsen är kortvarig...
 
Nu tänkte jag sätta mig och kolla på en anime jag hittade häromdagen, Sword Art Online heter den, jag brukar inte  bli intresserad av den sortens anime men jag ska ge den ett försök!
 
Har förresten börjat droga we♥it och tumblr, hela min nya dator (vi har fått våra MacBook Pro's nu) är fylld av en massa gifs och söta bilder! Har massvis med gifs som jag kan använda i mina inlägg nu, mouhahaha BROHOHOHO *host* uhuh...
 
Tänkte lägga upp en låt som jag verkligen inte gillade först, men som jag har börjat älska nu i efterhand. Den växer ju mer man lyssnar (insert 'That's what she said'-skämt här) ! 
 
Och jag vet att nu antagligen tänker
 
 
but bare with me now, den är riktigt fin! Och om ni undrar varför det är sensurerat i refrängen så är det för att han svär. Oh Korea.. =_= aja, om ni gillar låten så finns den också utan sensur och jag vet ett engelskt par som gör en riktigt bra engelsk version!
 
Tips: Sök på rainymood.com samtidigt som ni lyssnar - mysfaktor 100!
 
Nu ska jag fortsätta med mitt teadrickande och animekollande, jag hoppas att ni har en riktigt fin dag! ^^

Pole Dancing and Spy!

God kväll! 
 
Idag var jag och Elina och provade på Pole Dance, himla kul men sjukt ansträngande! Jag vet att det antagligen är många som antar att det bara är strippor som ägnar sig åt Pole Dance, men det är faktiskt precis som vilken annan dans som helst, och det kan vara otroligt vackert om man gör det rätt . Och vilka muskler man får, herrejösses jag kommer att vara body builder efter den här terminen!! 
 
 
Tycker att hon gör det rätt vackert, lite som modern dans!
 
I morgon ska jag äta sushi med min syster, fast vegetarisk då jag inte är ett stort fan av rå fisk och skaldjur! Men avokado och liknande funkar utmärkt! :)
 
Har haft den här låten i huvudet hela dagen! I början så gillade jag den verkligen inte, men ju mer jag lyssnar på den desto mer börjar jag tycka om den! Den är både rolig och catchy!
 
 
 
Godnatt! ♥

Chocolate Love

Godmorgon alla fina maskrosor! :D
.. Eller förresten, ett vanligt hej funkar nog lika bra..
 
I går var jag med Sofie och Elina, vi gick ner till Thai House i Sandared och åt, vet inte om jag någonsin har varit så där mätt! Och efter att vi rullat hem (nästan i alla fall) så gjorde vi chokladpuffar, eller jag vet inte vad det heter men det ser ut så här!
-bild från google-
 

Resten av kvällen/natten spenderade vi med att kolla på "Harry Potter And The Order Of The Phoenix", eftersom Elina inte sett den! Sjukt bra film, fast lite för lång för att kolla på om man är trött! 
 
Jag kom hem från Elina klockan halv elva idag och bestämde mig för att jag skulle ha en 'ta-hand-om-mig-själv-dag', så nu har jag blandat ihop en egen chokladansiktsmask, och jag kan säga att den är lika god som bra för ansiktet!
Den är otroligt enkel att göra också, det enda som behövs är kakao, honung och naturell yoghurt/ vispgrädde! 
Jag har på masken nu medan jag skriver, och den luktar himmelskt! 
 
 
När jag tvättat av masken och gjort tea så tänkte jag börja kolla på en serie som jag planerat att se ett bra tag nu, men det har inte blivit av på grund av skolan och annat! Den heter "Boys Before Flowers" och är en, ja nu kan gissa, koreansk serie baserad på en japansk manga! Jag har sett den japanska versionen och kände att det var dags för den koreanska!
Plus att Lee Min Ho  & Kim Hyun Joong är med, så bara det är en anledning att kolla! ♥
Lee Min Ho i mitten, KHJ längst till höger! Fina pojkar det där! ♥ (kände mig som en farmor när jag sa så där..)
 
Ha en underbar lördag, kram! 
RSS 2.0