Hey mama, it's that shit that makes you move

Okej My, jag vet att du hatar egobilder men jag har inget annat att göra just nu!

-detta var de absolut seriösaste bilderna jag kunde hitta. Helt ärligt...-


Sitter fortfarande och kämpar med matteläxan, men tror jag ska lägga ner och gå och lägga mig istället!
Godnatt! ♥

I'm going in for the kill.

Godmorgon bloggen!

Klockan är snart halv sju och jag sitter och äter flingor. Det var segare än vanligt att kravla sig ur sängen, kan ju bero på att jag somnade halv ett igår. Heh. Bra gjort!

Bussen till skolan åker halv åtta, så jag har lite tid på mig, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Inget roligt har hänt på facebook så jag kan stanna borta därifrån.
Egentligen vet jag inte varför jag gör ett inlägg över huvudtaget, för jag har ingenting att skriva om, så jag tror att jag ska avsluta detta.

Ha en trevlig dag, kram! ♥

Lite random paint bilder


-Slarvade och bara målade, nothing serious-




-Sofie försökte måla av mig för typ ett år sedan, haha!-


-HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHA-




Slut med flumm, godnatt! ♥

Ang designen!

Heya guys. Ville bara informera om att det verkar vara något konstigt med designen, för man kan inte se headern. Kunde inte heller göra det innan, men då laddade jag ner Firefox och då gick det! Den är jättefin, det är synd att ni inte kan se den! Pratar med My om det, hoppas det finns någon lösning!

Rainbow nails is the shit.

Jag vet att ni bara älskar suddiga cambilder på mig när jag är nyvaken och har regnbågsnaglar så - varsågod!


Kram! ♥

Born this way.

God morgon bloggen!

 Som ni ser så har jag fått en ny awesome design av My, härligt! Aj lajk it mush mush!
 Kollade nyss igenom min blogg och upptäckte hur tråkig jag har blivit i mina inlägg de senaste halvåret! Helt otroligt, höll på att somna och må illa när jag läste! De andra inläggen som gjordes i sommras och förra våret var mycket roligare att läsa! Där tänkte jag inte lika mycket på språket som jag gör nu, plus så är det vinter - vem blir inte deppig?

Anyway! Klockan är 06:44 och jag har sovmorgon till 9 men jag valde att gå upp som vanligt i alla fall! Jag är verkligen ingen morgonmänniska, någonstans, men det känns nyttigt att gå upp tidigt på något sätt! Som om man tar vara på dagen.
Så nu sitter jag här och väntar på att teat ska bli klart och så blir det de vanliga flingorna till det! Ärligt talat så är jag så trött på flingor så att jag skulle kunna spy på dem (inte för att de lär smaka bättre då...)! Har ätit dem varje dag i ett halvår, inte konstigt att jag hatar dem. Men valet står mellan dem och smördränkta mackor, hum.
Jag har varit påväg att skriva inlägg i nästan två dagar, har spelat in två videobloggar och planerat att lägga upp lite andra videor och sådant men någonting är fel med min blogg så den låter mig inte lägga upp dem! SJUKT STÖRANDE, GAAAH! Lyssnar för övrigt på den här låten ganska mycket för tillfället, den är jättego, sommar känslor får man också!

 youtube - spotify

 Idag så ska jag prova pilates efter skolan, och på söndag blir det hip hop med Sofie! Har provat Modern/fridans dans, zumba ( eller ja, har anmält mig. Behöver ju inte prova när jag redan vet hur det är!), Dancehall och så detta! Jobbig vecka, men kul! Dansar ju på idrotten i skolan också, dansat polka och vals... det var inte alls awkward eller så, INTE ALLS! Stod 15 centimeter ifrån okända killar, sedan var några av dem bättre att dansa med än andra. Det fanns killar som höll lite för långt ner på ryggen *Pausar för effekt* och killar som höll vid armhålar! HAHA! Och sedan fanns det killar som...var helt perfekta. Mer än så säger jag inte! Hehe.

 Sedan måste jag säga att på senare tiden så har jag blivit jävligt sugen på att köpa en onepiece, verkar så sjukt mysiga!

 Jag skulle praktiskt taget leva i min om jag hade en! Kanske inte använda den till en skinnjacka som de gör i Norge, fanken vad fult!

[Update: detta inlägget skrev jag igår, 27 Januari, men eftersom jag hade lite problem med blogg.se så får det komma upp idag istället!]

PUSS PÅ ER!♥

Gästbloggning for president!

Hej Sophias alla bloggläsare, här kommer en liten hälsning från the Designmaker, also known as My.

Nu har jag pusslat med denna design i några timmar, och i skrivande stund har jag endast lite småpill kvar att göra som ändringar i denna design. Men, till min punkt. Eftersom jag jobbat så hårt med att få den här designen så fin (ignorera att det till en viss del var prova på inför min egen bloggdesign som snart måste uppdateras) så skulle jag vilja att vi uppmuntrar lilla miss Sophia att blogga minst tre gånger i veckan. (Gärna oftare, lata flicka!) Nej, självklart kan vi inte tvinga henne, för vi vill ju ha kvalité och inte bara dravel för ingenting, men okej, det här är mest för att jag ska skriva något alls. Varför säger jag inte bara hej, som alla andra?

Haha, nej nu ska jag avsluta här. Men nu kära Sophia, nu är du skyldig mig följande:
du skall uppfatta att CAPSLOCK I RUBRIKER ÄR STRÄNGT FÖRBJUDET DÅ DET INTE GÅR ATT LÄSA MED DENNA STIL OCH DENNA STIL SKA DET VARA!
du skall uppfatta att inga tecken utom möjligen frågetecken ("?") får användas i rubriker
du skall försöka hålla rubrikerna i schack (så de inte blir för långa) - de ska få plats på en rad i rubriken
du skall låta bli stilmallar och kodmallar utan godkännande av mig, jag må tycka att det är roligt att göra designer men rör du så dör du, okej? Så kul är det inte!
du skall ta ett tåg till Kalmar fort som fasen och plantera din röv i min säng så vi kan träna våra ben.
FRÅGOR LÄMNAS TILL MIG (gäller alla som undrar något om designen eller något övrigt) OCH JAG SKALL DEM DÅ BESVARA. PUSS.

FÖRRESTEN: INGEN FÅR TA DESIGNEN, OCH ABSOLUT INGEN FÅR RÖRA HEADERN. DET ÄR MINA BILDER I HEADERN. NO POKING!

All my life I've felt this way

... but i could never find the words to say - stay


Hejsan bloggen.

Den här dagen har varit lite underlig. Jag vet att jag lovade en hiss&diss, och jag hatar att behöva bryta löften, men kärleksproblem ger mig inget annat val. I'm going to make it up to you, I promise! Men ja, kärlek tär mig lite mycket just nu. Usch, jag hatar att vara kär utan att den andra känner samma sak, det är för jobbigt. Tänker inte gå mer in på det då jag inte vill klaga och för att inte göra detta till en deppblogg, igen.

MEN! Jag tänker ge er en fantastiskt vacker och underbar låt att hålla till godo med så länge! Jag knarkar den 24/7 (den senaste minuten i alla fall...) Den får mig att tänka på alla mina fantastiska vänner och min mamma. Särskilt i refrängen. Det enda negativa är att den inte direkt gör att det känns bättre när man är lite nere, men det är shit the same egentligen!

Någonting är fel med YT för tillfället så den låter mig inte lägga in videon här men här får ni länkarna i alla fall!
Youtube - Spotify

Slänger in lite bild för att kompensera videon!





Det var det för nu, kram på er alla! ♥

At Anchor

Förlåt att jag helt plötsligt bombar bloggen, men jag måste bara visa den här låten! Helt-freaking-underbar-och-mysig-att-lyssna-på!

Inspiration till våren

"I was unconditionally and irrevocably in love with him." ♥

♥Hejsan alla sötpotatisar! Fast icke, ni är inte potatis...Ni är - BLOMKÅL!

Fråga inte ens.

Anyway, fick en påminnelse om att jag borde blogga och det är mycket sant! Därför mina vänner, och ovänner (Finns ni också här på bloggen så är ni varmt välkommna, jag vet att ni avgudar mig i hemlighet!) så ska jag försöka göra ett maffigt inlägg nu. Gud hjälpe oss alla!

Idag var det skola, mådde dåligt igår men jag kände mig bättre idag så jag åkte. Men självklart så glömde jag min mobil hemma, smart drag! Det var rena rama isgatan till bussen, jag höll på att få ett väldigt platt ansikte flera gånger, för att se det positivt så slipper man ju i allafall skönhetsoperera näsan mindre...

Måste visa er lite videor som ligger på min favoritlista just nu! Jag vet att det kan vara jobbigt att kolla en massa random videor, men dessa, är värda att ägna några minuter var åt! Believe you me!



Denna första video är från min absoluta favorit sminkös från YT! Michelle Phan, hon är otrolig och gör hennes videor väldigt mysiga och sköna att kolla på. Har lärt mig mycket värdefulla tips från henne!
Amazing, huh? Atleast I think so. Men det är kanske bara för att jag älskar smink och allt sådant!

Den andra videon som jag tänker visa är en låt som jag har börjat älska nu, de senaste dagarna! Det verkar som en live video men det är den officiella videon ser man efter ett tag. So be patient!

-you think you're cooler than me? PFFT!-


Upptäckte precis att videon jag ville visa inte gick att lägga upp på bloggen för att de dragit in inbäddningen (YOU BASTARDS!), men detta är något ni borde kolla på in any case. Btw, vet att ni bara älskar mina engelska inslag här och där!
Ni får länken här i alla fall, kolla vettja!

Okej, detta blev inte maffigt alls, ledsen! Men om det gör er något gladare så ska jag göra en Hiss&Diss om en stund!

Kram på er! ♥

Lagade ett hål i tanden idag

Ja, uscha! Men vad gör man, det var obehagligt! Fick först en spruta, det var sååå läskigt! Jag hatar sprutor! Halva munnen och ansiktet var bortdomnat i två timmar, inte så mysigt!




Kram på er!

God morgon...?

Hej alla fina bloggläsare!

Vaknade av mitt alarm vid klockan åtta idag, men pappa kom in och sa åt mig att somna om för att han skulle väcka mig lite senare för att åtta var lite väl tidigt. Jag var för trött för att orka argumentera och somnade om i tron om att han skulle väcka mig vid nio-tio. Gjorde han det? Nej. Jag vaknade halv tolv och fick panik, tack pappa- verkligen! Inte ens ett förlåt fick jag, han bara skrattade. -_-'

Nu kom precis Arne hit och vi ska gå ner till mammas gamla butik där det nu är utförsäljning av en del varor så jag tänkte att det var en bra dag att gå dit och besöka huset igen. Sedan ska vi ut och gå ett tag och efter det... Så ska jag hem och fixa i ordning inför skolan i morgon. Ingen lockande tanke men det är ett måste!

Här får ni lite fula cambilder ifrån i morse!

-Håll med om att den andra bilden är snyggast!-


Ha en trevlig dag, kram! ♥

Scream for my icecream, biatch

Nu tänker jag bildbomba med bilder på snygga människor och djur... okej, stryk det sista..

-BLOOD ON THE DANCE FLOOR FEAT JEFFREE STAR ♥-


-JAYY VON MONROE, BOTDF-

-JEFFREE STAR-

-AUDREY KITCHING-




That was all for now, seya later bitches! ♥

OMFG.

Vet inte hur många gånger jag har kollat på denna videon nu, ett tusen kanske? *___*  Dör varje gång.

It takes two to whisper quietly.

Hej bloggen! ♥

Jag har skrivit om, och om, och om detta inlägg men jag är trött på mina lama ursäkter! Jag har inte skrivit här för att jag varken har orkat eller haft något att skriva om!
Så. Nu till inlägget!


Idag vaknade jag av att mobilen ringde och pappa sa att han åkt till Göteborg för att jobba, så jag har hela lägenheten för mig själv. Skönt! Men jag vaknade också upp för att jag inte kunde andas, näsan var helt igentäppt och när jag öppnade och stängde munnen så kom det ett väsande ljud. Kändes lite obådande... Huvudvärk, trötthet, ont i bihålorna och förkyld är det som händer för mig idag. Inte så lyckad som jag trodde att den skulle bli, men okej!

Igår var jag på en tjejkväll hos min kompis Signe, vi hade julgransplundring och lekte massa barnsliga lekar- mysigt! Sedan kollade vi på 'Vampires suck' och till min stora förvåning fann jag mig att jag inte gillade filmen alls. Jag hade faktiskt trott att jag skulle tycka om den, men den var alldeles för fjantig och oseriös. När jag kom hem var jag tvungen att kolla riktiga Twilight filmen för att försäkra mig om att 'vampires suck' inte var den riktiga som jag fått för mig ett tag, haha.

Jag har egentligen ingenting mer att säga, jag uppdaterar här för att jag inte har någonting annat att göra! Min saknad till sommaren 2010 är enorm när man kollar ut genom fönstret och får se fem meter snö och kyla. Sitter och värmer mig i minnen, som när jag var hos My och vi var på hennes skolas tak, usch vad jag saknar den bruden! Och när jag var med Arne varje dag, också otroligt saknat.. Hon skulle försöka lära mig att jula på gräsmattan. Och där har vi en annan grej jag saknar, mitt underbara hus. Det är nog den största saknaden, men det finns inget att göra åt nu. Sålänge jag har mina minnen så överlever jag!

Här får ni en liten bildbomb med oredigerade bilder från hösten med Arne. 








Nu ska jag ta en tablett och slappa framför TVn och förbanna gudarna för att kanal 5 inte funkar hos oss!
Kram på er! ♥

BABY, BABY, BABY!

Kan man annat än att älska dessa?
RSS 2.0