Tur att man ska shoppa i morgon!

She's gone - GD

I died a little inside after watching this video. Hur snygg får man bli på en skala?! Jag vet att ni antagligen är sjukt trötta på att jag bara lägger upp massa koreanska låtar, men den här låten... och videon! GAH! Han är inte mänsklig!!
Okej, nu har jag fått ur mig all galenhet jag hållt inom mig den senaste timmen!
Förresten, har haft rätt många besökare på bloggen idag! Hade uppskattat om fler av er kunde lämna en liten kommentar lite oftare så att jag vet att ni finns där ute! ♥
Sov gott allihopa, det ska jag göra!

Fjällräven väska dilemma!

Jag behöver lite hjälp, jag vill köpa en sån där snygg fjällräven väska, men jag vet inte vilken färg! Det står mellan de här färgerna:

Det skulle vara snällt om ni kunde slänga in en kommentar och säga vilken ni tycker är snyggast och som skulle passa mig bäst! Jag har beslutsångest!!

Mina älsklingar med fjällräven väskor! Hur och varför korean vet om vad fjällräven är har jag inget svar på men jag klagar inte! ♥

Never give up!

Jag har hittat den absolut skönaste låten på länge!
Jag kan inte tvinga er lyssna på den, men jag rekomenderar det verkligen! Man blir på sånt himla bra humör efter den här låten, och jag sitter och diggar med som en besatt människa! Haha, vet inte om det låter så bra men aja!
Jag kan inte sluta le när jag kollar på videon heller! ^_^
Förresten, förlåt för dålig uppdatering men jag har ett litet mini lov (fram till på tisdag) och jag har så mycket att göra! Försöker lära mig lite koreanska, ska försöka skriva på ett CV, pluggar SO och imorgon ska jag och mi amiga fira vår två års dag! So there's a lot going on right now!
Ska försöka göra ett riktigt blogg inlägg snart!
Och en annan sak, ni får ursäkta om jag särskriver något ord här och där, jag har fått höra det från min pappa att jag har gjort det väldigt mycket sedan jag började engelska skolan. Jag antar att det beror på att det inte är många ord som är skrivna som ett i engelska, som kanske är det i svenskan. Fattar ni vad jag menar? I alla fall, om ni ser någonting som jag har skrivit fel eller särskrivit, så kan ni ju slänga in en kommentar så rättar jag det!
Okaj, så vi hörs senare, kram!

25/04/12

Good morning guys! Jag har inte skrivit på några dagar som ni ser, men jag har varit väldigt upptagen med skolan!
Det är väldigt underligt väder idag, det är många mörka moln på himmlen, men så finns det ett litet hål där solen skiner igenom. Det är jättevackert! Solen går alltid upp precis utanför mitt  fönster på morgonen, så hade jag haft mer tid så hade jag stått och kollat på soluppgången varje dag.
Idag bryts våra lektioner vid tolv och sedan ska vi i senior school (7-9) vandra till Almenäs, som är badplats, och grilla! Jag gillart!
-En bild från min och Sofie's photostund härom dagen-


Vet att jag har lagt upp den här låten innan, men jag älskar känslan man får efter att ha lyssnat på den här låten på hög volym med hörlurar när man går till skolan på morgonen! Ni borde prova, haha!

Kram, nu ska jag göra mig i ordning! ♥

Naega jeil jal naga (I am the best)

Godkväll!
Orkar inte skriva ett långt inlägg så jag låter bilderna under tala för hur jag kände mig när jag kom hem efter den här dagen (första skoldagen efter lovet):
(Förlåt Chunji, men vad fick du för ryck där?)
I alla fall, är så glad över att få gå lägga mig!
Hade karate idag också så jag är extra trött, måste verkligen sova nu innan mitt huvud exploderar!
Tycker förövrigt att ni borde lyssna på den här grymma låten!
Godnatt!♥

16 April

Godmorgon!
Det var lite segt att gå upp idag, och det är skönt att vi slutar tidigt i skolan idag. Efter det har jag karate med mina kompisar och det har jag längtat efter!
Idag är det också en väldigt speciell dag, nej det är ingen vanlig dag, för det är min mammas födelsedag! ♥ Jag ska ringa henne när jag har slutat skolan, jag vill inte väcka henne så här tidigt på morgonen!
Inte världens finaste bilder, men jag har inte så många bilder på mig och mamma!
Jag har faktiskt bara lyssnat på en låt av CNBLUE innan, men så hittade jag den här låten idag och jag älskar den! Den är väldigt skön och man sitter liksom och gungar med, haha, bra beskrivning och allt..
Nu ska jag fortsätta packa till skolan, vi hörs!

SEA SALT ICE-CREAM

Hejsan!
Jag och min andra halva bestämde oss för att göra sea salt ice-cream från Kingdom Hearts 2 igår, och resultatet blev som följande:
Glassen smakade jättegott och vi känner oss awesome som kunde göra det!
Den här låten är Sjukt bra, men början är lite jobbig så vill ni bara höra låten, hoppa fram till 1:25
Kram!♥

Cupcakes!

Mina cupcakes är snart klara, ska bara låta muffinsen svalna och sedan blir det dekoration! Hade tänkt försöka mig på att måla Hello Kitty på frostingen, hmm, vi får se hur det går..
Bilden är från när jag och Arné gjorde cupcakes till skolförsäljning!
Ska strax ladda upp med lite isvatten, en cupcake och börja kolla på "You're beautiful", ett koreanskt drama. Tänkte i alla fall kolla första avsnittet och kolla om det är någonting för mig!
Jag vet att jag har bloggat väldigt mycket de här senaste två dagarna, hoppas ni orkar läsa haha!
Over and out.

Gott och blandad Torsdag!

God förmiddag!

Vaknade relativt tidigt idag, klockan elva. Vad hände med tiden då jag inte vaknade innan klockan tolv varje lov? Fast jag antar att det är rätt bra att jag har blivit av med den vanan, man blir så seg om man går upp sent.
Idag har jag absolut ingenting planerat, jag hade lite som jag hade tänk att jag skulle göra idag men jag kom fram till att idag vill jag bara vara helt slapp och strunta i allt.
Funderar på att baka, men jag vet inte riktigt vad! Och sedan vill jag aldrig riktigt äta det jag har bakat, utan jag vill ge det till folk i stället, haha! Bättre för hälsan och samvetet! Får leta upp lite recept och så får vi se vad det blir!
Kollade upp gamla Tokio Hotel videor nyss, och jag blev så glad när jag såg Bill med sitt svarta, långa hår och Tom med sina dreads. Georg och Gustav har inte förändrats så mycket i utseende, men man hör ingenting från dem nu för tiden. Jämfört med hur tvillingarna såg ut förr och hur de ser ut nu... jag vet inte vad jag ska tycka riktigt, men jag diggar inte Bill's skägg.

Whyyyy Bill, why U no having smooth face?!



Så känner jag för hans skägg.

Anyhow, här är en bild så ni fattar vad jag menar.

Visst, ha blondt hår, en miljon piercingar och tatueringar, men SNÄLLa - raka dig!
Hehe, fått ut min frustration nu!
Den här låten är.. ja speciell om man kollar på eatyoukimchi's videor. Låten är förstörd för mig för evigt, haha. KISS AND TOUCH ME, RUB MY BANANAS~~
Skippa till 0.40 för då börjar låten!
Ha en underbar Torsdag!

I lost the heart I gave away

Hittade nyss denna underbara låt av Laleh. Har inte riktigt lyssnat på henne, men hennes röst är riktigt fin och jag blir så lugn av den här låten.
Tänkte gå och lägga mig nu, har så ont i magen. Undrar vad det kan vara?
Godnatt, sov så gott! ♥

The stars all wish for happiness

Här kommer lite bilder från dagens fotostund jag och Sofie hade, mysmys!

The onew condition + hår

OMO, jag har så många AWESOME gifs som jag får lägga upp någon gång!
Onew, jag säger bara en sak... du är underhållande.

Förresten, satt i en timme igår och försökte lära mig det koreanska alfabetet, I'm making progress!
Haha, nu bär det av mot Arnés hus, vi ska spela Final Fantasy 12, wiiihoooo! :D
Mitt nya hår:
Jag trivs jättebra med det!
Ha en fin dag!♥

Långfredagen!

Hej och hå!
Jag börjar får slut på idéer till öppningsfraser märker jag...

Jag är nu nere i Falkenberg med min mamma, mormor och morfar. Jag slutade skolan igår så jag satte mig på klockan fem tåget till Varberg och som grädde på moset så började det regna! Glädje overload, haha! Nej, men jag har längtat efter regn så länge, men det har bara kommit snö snö snö. Här i Varberg regnar det som bara den, och jag funderar på en promenad senare idag om det inte är för kallt. Och jag blåser helst inte bort heller, vindarna är sjukt starka här vid havet!

Min bror Christian ska komma senare idag, jag har inte träffat honom på några månader så det ska bli skönt att träffas igen, och min syster kommer på Söndag var det planerat.

Planerna för dagen är att fortsätta måla mina naglar i påskmönster, sedan ska jag och mamma åka till en stor och jättebillig affär i Falkenberg där de har alla sorts saker! Muahahaha, Sophia goes shopping-mode!  Jag har någon grej för onödiga småprylar, av någon anledning!

Jag har kollat igenom mammas bilder (för jag bloggar från hennes dator) och jag hittade massa gamla bilder som jag tänkte att jag kunde lägga upp! Vissa är finare än andra.. haha!


Bild på mig och Sofie i mitt gamla kök, som dock är ganska tomt eftersom det höll på att bli nerpackat för flytt!

Okej, haha denna bild är ju otroligt charmig men det jag ville visa var mitt underbara (och otroligt saknade) rum! GAAAH, mysigheten tar över!!

MITT HÅR! Nu inser jag hur mycket jag saknar det! Jag gillar min nuvarande hårfrisyr såklart, men samtidigt vill jag verkligen låta det växa ut igen!

Alltså ni får ursäkta alla egopics, men jag dööör för jag ser så liten ut där! Haha, och jag kommer ihåg att jag var i min Bella Swan-period så jag försökte klä mig som henne! Åh, tiderna!

Jag och min beste Freund för typ ett och ett halvt år sedan!


HAHAHAHAHAHA, favorit i repris! <3

Nu har jag bombat er med bilder så nu är det nog!

Nu måste jag börja fixa i ordning mig, kram!



Don't wanna stay too long

Dagen slutar med frustration och besvikelse, men det hade varit värre om jag inte hade lyssnat på den här fantastiska låten. Seriöst, jag hade glömt bort hur mycket jag älskar Tokio Hotels gamla låtar. Fyfasen vad det väcker minnen, och känslor. Tack mina änglar, för att ni räddade åtminstone en liten bit av den här hemska dagen.
Godnatt, hoppas på en bättre dag i morgon.

Wow, fantastic baby!

HEJ! Förlåt min frånvaro men förra veckan var kaosartat med prov och inlämningar och allt var det var!
Är med min andra halva just nu och vi försöker att plugga men vi råkade halka in och kolla på gamla bilder! Slänger in några till er!
Nu ska vi fortsätta jobba, vi hörs sedan! <3
RSS 2.0