fint

http://www.youtube.com/watch?v=ndaUloAwilk

Glad midsommar!

Glad midsommar allihopa!

Jag hade helt ärligt glömt av midsommar fram tills jag såg det på facebook idag, skäms lite faktiskt. Men det är ju så att det inte direkt blir någon midsommar för mig idag, för om några timmar sitter jag på ett flyg mot Kreta med mina två finaste vänner!
Så här känner jag för att flyga:
men jag är inte lika nervös som förra gången i alla fall, kanske börjar bli van?
Nu ska jag försöka att packa det allra sista, d.v.s datorn och sladden!
Ha en underbar dag allihopa, jag uppdaterar när jag kommer fram till mamma på Kreta!

Colors baby... eller va.

Konbanwa minna-san! (God kväll allihopa, typ.)

Vet att jag har bloggat mycket idag, men detta är sista inlägget jag lovar och svär!
Provade det jag pratade om i förra inlägget, min "decora" stil som jag tänkte ha på Uppcon. Tror inte man kan kalla detta Decora, men ja, färgglad och accessoarigt(...?) i alla fall! Har dock inte på mig nästan några smycket alls, för de är hos min kompis!
Någonting liknade detta tänkte jag ha på mig, fast mer accessoarer och sånt såklart! Förlåt för suddiga bilder, min webcam... grr.
Provade även sminkning
Ni får ursäkta mina barnsliga poser men jag fastnade i all wannabe-japansk-gulligheten >-<''
Gjorde en enkel sminkning, den blev inte perfekt men den får funka!
Om ni har något tips på vad jag kan ha för andra kläder, smink eller smycken (ni som kan t.ex Decora-stilen och sånt) så får ni gärna slänga in en kommentar!
Kram, godnatt! Eller borde jag säga Oyasumi Nasai ♥

Never say never - I just did.

God eftermiddag på er där ute in Schweden!
Vaknade för någon timme sedan efter ännu en sen natt. Och jag som lovat mig själv att gå och lägga mig tidigt på sommarlovet...
På dagens schema står en fullpackad korg med tvätt som jag måste fixa, ska också gå igenom alla kläder som jag ska ha på Uppcon (fredag till söndag), min fina kompis Lonni lånade ut massvis med coola kläder som jag ska ha på mig. Får låna en kompis kamera så förvänta er kort från Uppcon nästa vecka.
För er som inte vet vad Uppcon är, kan kolla den här sidan.
Var i Göteborg igår och handlade lite och då hittade jag lite söta saker, tyvärr så var Kawaii Shop stängt och jag glömde mitt presentkort på SHOCK så jag fick inte köpt allt jag ville.
Bilder från inköpen igår:
Hittade den här übergulliga väskan på Accecorize (finns i Göteborg), på barnavdelningen!
Armbanden till vänster hittade jag på SHOCK (kostade bara två kronor styck), starkt rosa leggins från Lindex, klistermärken (sådana man hade som örhängen när man var liten, blev överlycklig när jag hittade dem!) från H&Ms barnavdelning.
Hittade dessa My Little Pony sakerna på H&Ms barnavdelning, blev jätteglad! Kände mig stolt när jag kunde deras namn också, den blå heter Rainbow Dash och den rosa är Pinkie Pie (tönten i Sophia visar sig).
Cupcakes! Älskar klistermärken med söta motiv! Köpta på Panduro i Göteborg, passade på att smycka mitt läppbalsam!
Alla dessa saker ska jag ha till Uppcon där jag ska vara Deccora en dag! ^^

Nu måste jag börja med tvätten om jag vill bli klar idag..

Här får ni den grymmaste låten som jag har haft i hjärnan varje dag sedan jag hörde den första gången för två veckor sedan.
I can be your first asian boooooooooy~
Kramar och ramar!♥

A falling star fell from your heart

God kväll!
Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev, och en hel del har hänt sedan dess. Grundskolan är nu avklarad och på nästa torsdag bär det av mot Uppsala och Uppcon!
Längtar ihjäl mig, idag var jag hos en kompis och kollade efter kläder jag kunde ha på mig. Skulle egentligen ha haft en riktigt cosplay, men som vanligt så skjuter jag upp saker och ting till sista minuten och då är det för sent. Aja, vad gör man!
Skolavslutningen var sorglig, och jag kommer att sakna min skola och klass så obeskrivligt mycket. Tror fortfarande att jag ska gå till skolan i morgon, och det är en väldigt konstig känsla att veta att man aldrig kommer att återvända till IES, förutom när man är där och hälsar på förstås. Men det är inte samma sak.
Datumet för resan till Grekland med mina fina vänner Sofie och Elina är nu satt, det blir i slutet av Juni!
Lägger upp några bilder från förra sommaren!
KRAM!
RSS 2.0