My love, leave yourself behind





OMFG! <--- ehhe. JAG KOM PRECIS PÅ HUR JAG LÄGGER IN VIDEOR IGEN! Hade råkat kryssa ur en viktig ruta på inbäddningsgrejen på facebook. So now Toffie's happy!

Här får ni en otroligt vacker låt! ♥
Update: Men icke. Lyckan var kortvarig, jag såg fel...

Love is a game for everyone

Hej bloggen.
Mitt humör är ganska dåligt idag, lite bråk hemma och sånt trevligt... Och igår, måste jag tillägga. Igår var det ingen rolig dag för min del.

Men nu ska jag inte vara negativ! Då blir det ju väldigt tråkigt att läsa!

I alla fall så stör jag mig sönder på att jag inte kan lägga in videor på min blogg, gaaaaah! Vad är detta?! Inte ens My kan hitta något fel! Och jag som har en massa fina videor på G.

Och jag som sa att jag inte skulle vara negativ.

Förlåt, detta är nog inte en sådan bra bloggdag, ska försöka blogga mera i morgon!
Här får ni lite bilder på hur jag ser ut idag, inte för att ni kanske är intresserade men visst!


Kram på er!

That's what you get when you let your heart win

Halloj bloggen!

Först av allt så måste jag klaga lite, för jag märker att jag har en del smygbloggare som läser min blogg men som inte lämnar kommentarer! Hur ska jag kunna visa min uppskattning om jag inte vet vilka ni är, dumsnutar? Haha!

Och sedan vill jag bara säga att jag är mästaren på nudelsoppa, jag är som pandan i 'kung fu panda'! Nej, men det blir faktiskt bättre för varje dag!

-Bild tagen ifrån google-


Kollade på extramaterialet ifrån Eclipse-dvd:n tidigare idag, hur mysigt som helst!

Nu ska jag försöka att läsa lite i en bok som jag fått av skolan, kram!

You need a blue sky holiday



why do I want you now that I can't have you

Hej! Och hopp, eller whatever. Men nu har en viss bloggare med milt tvång tvingat mig att blogga. Så det får jag väl göra, inte för att jag har något att säga!

Idag så hängde jag i stan efter skolan med några kompisar, vi stod och pratade mitt på busstationen och då kom det helt plötsligt fram en rökande, full tant och började prata med oss. Samtalet som vi hade haft innan var på engelska eftersom en av mina kompisar inte kan svenska. Så hon kom fram och sa: "Hällåw. Wälkåm tu swiden! You will lajk it here! Häv a najs tajm! Puss puss!" och sedan vinglade hon iväg med sin fulla kompis.
Vi började gapskratta, så klart!
Det var lite komiskt, för en stund senare stod en till tant och verkligen råstirrade på oss, som en ko ungefär, och jag stirrade tillbaka för att påminna henne om att det är otrevligt att stirra men hon brydde sig inte. Så alla blev knäpptysta och sedan gick vi därifrån, skrattandes igen. Vet inte om det var någonting med just denna dagen eller så, men verkligen alla stirrade! Träffade också två av våra lärare som skrattade åt oss för att vi flummade runt och hördes över hela Borås.
Moi Bien. (Betyder 'mycket bra' på spanska för er som inte visste, hehe!)

Annars så har dagen inte varit så händelserik, har varit med Arné hela dagen. Vi har fetat oss med choklad och dricka och kollat på 'Eclipse'. Mööösigt värre!

Tyvärr så ska hon hem om några minuter och då sitter jag i min ensamhet till klockan två på natten då pappa kommer hem från ett jobb. Inte alls läskigt att vara ensam hemma eller så, nej nej!


GAAAAAAAAAAAH, av någon anledning så går det inte att lägga in bilder just nu. Blogg.se in my ass!

Lägger upp senare! Förlåt för tråkigt inlägg utan bilder! ♥

Bajsansikte

Fast nej! Egentligen är det är chokladansiktsmask (långt ord?) men det ser ut som bajs! Kan dock säga att den luktar ljuvligt! Vill äta upp den, men det står att den inte är ätbar tyvärr! GAAAAH, det är som om någon smort flytande choklad på ansiktet och förväntar sig att man inte ska äta upp det! Frustrerande!


-Snacka om att bjuda på sig själv om man lägger upp dessa bilder...-


KRAM PÅ ER!

He and I had something beautiful

Hejsan bloggen!

Har inte uppdaterat på ett tag, så jag tänkte att det var dags för ett litet inlägg nu.

Livet rullar på, lite seg går det. Mycket saker som händer, men det är lov och jag försöker att ta vara på det. För tillfället saknar jag min mamma väldigt mycket och jag hoppas på att få se henne snart. Skolan börjar nästa vecka och jag orkar verkligen inte, det är alldeles för snart! Vill ha minst en veckas lov till men jag antar att jag får överleva!

Sitter nu med Arné bredvid mig, kollade nyss på den underbara filmen 'Honey' och nu försöker vi leta efter låtar som inte handlar om kärlek. Men det verkar som om varenda en gör det! Give me a break, jeeeez!




Dagens låttips är förresten; "Near to you - a fine frenzy"

Glad alla hjärtans dag!


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ALLIHOPA!

Hoppas ni alla har en trevlig dag fylld med kärlek och drömmar!
Själv så ska man ju sitta i sin ensamhet som alla andra år... Haha, men inte lider jag av det! Kanske ringer Arnë så att vi kan sörja tillsammans!

Kramar till alla söta människor! ♥

Like footprints in the sand.


-Bara jag som tycker att det ser ut som om jag skjuter någonting ur händerna? I'VE GOT THE POWER!-




En liten bildbomb ifrån igår när vi hade en liten fotostund. En massa bilder som inte än är redigerade kanske dyker upp någon annan gång!

Vaknade upp klockan tio idag och satte oss fram framför TV:n med frukost. Eller ja, Arne i alla fall. Jag körde Tacos och det kan knappast räknas som frukost. Vi kollade 'Ice Age'- härligaste filmen någonsin! 
Städade också rummet sedan medan Arné klagade på att hon ville ut och fota snön. Det skulle vi ha gjort också, om hon inte hade varit tvungen att åka hem så tidigt! Uscha på henne, så nu sitter jag snart här i min ensamhet och har en hel, lång dag framför mig. Med inget inplanerat!

Hörs senare, kram!

Fishaugen


-Helt oredigerar cambild, därav kvaliteten-

GOD MOOOOOOOOOOOOORGON! (Härmar rösten som skriker rix morgon zoooo på Rix fm)

Nu sitter jag och väntar på att pappa blir klar så att vi kan åka till skolan. Mitt busskort gick ut igår och det visste jag inte om, och jag hade lämnat mitt kort med pengar hemma. Så därför blir det idag att åka brum-brum to ta school!

Snabbt, meningslöst inlägg men tänkte att ni skulle uppskatta uppdatering!
KRAM!

My evening in pictures


-Bilderna är inte mina, men jag satte ihop dem själv-

Som bilderna visar ovan- Plugg, örttea och Eclipse. Så ser min kväll ut, vad händer hos er? Någon mer än jag som finner det otroligt mysigt att dricka tea på kvällarna?

Förresten så är det otroligt irriterande att jag, av någon mystisk anledning, inte kan lägga upp videor på bloggen längre! Det är så mycket jag vill visa!
Men jag har lite musiktips som jag vill dela med mig av, jag får lägga en länk istället!

Youtube - spotify
Something good can work

Youtube - spotify
Koka-kola veins


Nu ska man fortsätta med det som är nödvändigt (läs: plugg) ett tag till innan det blir att krypa ner i sängen, godnatt! ♥

Take a minute

Superior, Speed Fly from Marshall Miller on Vimeo.

^ Denna video MÅSTE ni se, man får verkligen en feel-good-känsla! Kan inte lägga in den på bloggen, så klicka på länken!

Svanprinsessan in my ass

Hejsan alla stjärtgossar! Just nu skriver jag på en iPhoneså det lär inte bli ett långt eller bra inlägg men whatever :) Sov över med Arne igår, vi hade lite disney-kväll och grät till lejon kungen(tänkte inte alls på att Tom brukar gråta till den,nejnej...) sedan flummade vi lite framför tv:n till klockan två då vi gick och lade oss. Vaknade klockan elva idag och satt med frukosten ett bra tag innan vi bestämde oss för att kolla på 'Barbie och svansjön', haha! Oerhört bra film det där! :3 Just nu sitter jag och är stolt över mig själv för att jag faktiskt kan skriva på en iPhone,wow, medan Arne hänger över min axel. Ska ut och gå strax så vi hörs senare! (p.s. Jag upptäckte Att jag kan sätta upp mitt hår i en minimal hästsvans, där halva håret hänger ut men aja.) PUSS & KRAM!

Everybody was kung-fu fighting!

Hejsan! Ledsen för den kassa uppdateringen, men denna veckan har varit (och är) väldigt full med skolarbeten.. Skriver när jag får tid!

Kram! ♥

En oredigerad bild ifrån i höstas!


Pappa lärde mig förresten lite självförsvar efter middagen idag, mitt finger blöder nu..
RSS 2.0