Look at me now!

Åh, jag hatar när andra människors humör påverkar en själv. Det händer mig hela tiden. Jag läste en sak nyss och mitt humör sjönk i botten på grund av den personens deppighet. Gah!

Det blir nog att jag aktar mig för vissa människor i framtiden, annars blir jag väl en surpelle jag också..


Grym tjej!

Hi, miss Alice, anata garasu no

Hade världens underbaraste dag!

Jag blev totalt super-blond-lurad och trodde att jag skulle hjälpa pappa bära några kartonger men när jag kom in i lokalen (i mjukis och en svettig hoodie, utan varken deoderant eller smink) så stod nästan hela min släkt och alla vänner och skrek: GRATTIS! Gissa om jag blev förvånad, började nästan gråta. Mitt ansiktsuttryck var oslagbart, enligt de flesta. Kan berätta mer i morgon, eller ja, senare idag rättare sagt!




Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen för att kolla om 'Vampire Knight', en sjukt epic fail anime men jag kan inte låta bli att kolla den i alla fall.

Sa du sten?

Ja, jag håller också på med det otroligt tråkiga skämtet, hehe.

Idag är då dagen då Sophia ,Herkules, Sahlström fyller byxmyndig. Wow. Känns stort! ... Inte.
Haha, nej men jag känner mig inte annorlunda, det skulle vara konstigt om jag gjorde med tanke på att det var senaste igår jag var fjorton. Det är ju inte direkt så att jag har förändrats över en natt, mina tår har inte blivit längre, inte mitt hår heller. Tyvärr.
Har haft en underbar dag, tack allihopa för det!
Här är lite saker jag har fått:
En marinblå jumpsuit från GinaTricot (som jag för övrigt kommer bo i de närmsta helgerna)

Skratta om ni vill, men jag önskade mig stenar av mina vänner. Vet inte varför, men jag tyckte att det kunde vara en kul grej. Dock hade jag trott att någon skulle plocka upp en liten sten från gatan, men icke! Min käre Sofie köpte speciella stenar till mig med olika funktioner eller vad man ska säga. Den ena motverkar huvudvärk, en är bra mot stress, en för harmoni och liknande! Hel coolt!
Jag fick också en underbar liten bok med recept på muffins! Hur mysigt som helst, jag som älskar att baka! (Och att äta!)
Sedan köpte jag ett jättefräckt nagellack från The make up store, dyrt var det men jag tycker ändå att det är värt det!

Fick också 1000 kronor av min mormor och morfar, jag tycker att det är alldeles för mycket, men dem höll inte med... Kommer att få mer presenter i veckan troligtvis. Inte för att jag bryr mig så mycket om det, jag vill mera ha en mysig dag med nära och kära.
HAHA, jag är så farmor idag. Kanske jag har förändrats till en tant under natten i alla fall!?
Puss och kram, vi hörs snart! ♥

Ring, ring, ring, ring, bananaphone!

Nu är det jul igen, ju-ju-ju-ju-ju-jul igen! :D

In the purple skies I lay.

Godmorgon!

Jag har varit lite dålig med uppdateringen den senaste tiden, ledsen för det! Men jag skyller på skolan! Vi har så sjukt mycket att göra nu, prov, inlämningar, 54234 läxor, och annat sånt. Så när man kommer hem från skolan så orkar man knappt lyfta ett lillfinger.

Håller på att bli sjuk med, halsont, huvudvärk, förkyld - underbart! Hade det inte varit för att vi har matteprov idag och inlämning av svenskaläxa så hade jag nog stannat hemme. Men här kan man inte lata sig inte!

Idag är det också Spitit Friday vilket betyder att man ska klä sig i skolans färger: blått, grått och vitt. Dock så tror jag inte att det är så många i min klass som kommer ihåg detta så jag kanske kommer dit och är den enda med skolfärgerna... Aja, vi får väl se!


Sitter nu här och äter frukost och lyssnar på pappas snarkande genom väggen. Funderar på att gå till skolan utan smink idag faktiskt. Det har aldrig hänt förut, men jag tänkte eftersom jag inte känner mig så kry så kanske det är lättast att inte ha en massa gojs i ansiktet.

Vi hörs sedan!

Experimenterade lite med mitt nya smink, blev inte riktigt som jag ville ha det men det får duga för tillfället!

Också en bild på mitt smink, dock vet jag inte vad jag gör med min mun...


Peace out.
RSS 2.0