How to love - Lil wayne

Såg den här videon i morse och jag fastnade för den direkt! Jag har alltid varit ett fan av Lil Wayne, men den här låten och videon fick mig att få så mycket mer respekt för honom. Låten har ett sånt fint budskap och jag tycker att videon gör den bättre! Mina ögon tårades faktiskt där ett tag!

Jag tycker verkligen att alla borde kolla!

I follow rivers!

Nu bär det av till min underbara farmor som bor i Götet!

Sofie ska också med! Vi bestämde oss för att vi behövde komma bort från allt och alla en dag eller två, det är så mycket nu med skolan och allt. Så nu är det stickning, VHS (disney) filmer, böcker, piano och promenader som gäller. Lugn och skönt vill säga.

Min farmor har en dator, men jag skulle gissa på att det kanske var den första som uppfanns, så jag kommer inte blogga framtills i morgon kväll!

Ha en underbar helg allihopa! ♥

(bilder tagna från we♥it)

Lägger till en jättemysig låt som jag tycker att alla ska lyssna på!




Peace out.




Can't come down.

Plugg, plugg, plugg. Kul helg indeed.

Sincerely, utbränd chey.

Only one day left, dang.


En halvbra cambild från i lördags innan jag drar iväg till Sofie den sista dagen innan allvaret. Skolan, alltså. ANGST!
Kanske gör en videoblogg sedan, vi får se! Ska försöka rabbla mindre än vanligt. Som om det vore möjligt...

KRAM!

Some new stuff!

Fick nya kläder och en ny väska idag!
Allt kommer ifrån SVEA, min syster jobbar som modell för dem ibland och då får hon ta ut kläder som tack. Idag fick jag följa med och välja ut lite som jag ville ha! Underbart!


Hade aldrig trott att jag skulle bli en av dem som går runt med en SVEA väska, men ibland förvånar man sig själv. Den väskan har (i alla fall för mig) alltid symboliserat fjortis-stilen, men jag tänkte ändra det. Med tanke på att jag inte är fjortis och så, haha!

En jättefin sommrig klänning med knytning längst upp, vilket var tur för mig för den var för stor vid bysten (bysten? Vem säger det ens längre?!).

En blåvit randig klänning med sjömansmotiv på knapparna. Tyckte den var jättesöt, dock så satt den lite tajt i midjan, men det spelar ingen större roll!

Och såklart; lite underkläder!


Hade en jättetrevlig dag med min syster, efter vi var på SVEA så hängde jag med henne till salongen där hon jobbar och hon spenderade en halvtimme med att styla mitt hår i brist på annat att göra. Mysmys!


Kram på er, nu ska jag sortera lite nytvättade kläder och läsa en ny bok som jag lånat. Jag läste ut boken 'Hur kär får man bli?' i går och jag gick till bibblan i hopp om att det fanns en fortsättning. Det fanns det tyvärr inte, men det fanns en bok av samma författare som hade liknande handling så jag bestämde mig för att låna den!
Rekommenderar verkligen 'Hur kär får man bli?'! Brukar inte vara ett så stort fan av svenska böcker, men denna var lätt att känna igen sig i och så var den ju himla mysig!

Peace out.




The 3-way


Vi gillar att vara grymma! :D

Motherlover- Arne & Toffie


Alltså ingen kan påstå att vi inte bjuder på oss själva...
Jag ser ut som en maffiaboss typ, men det var sjukt kul att göra!

With a taste of poisen paradise.


För er som läst Hush Hush, gillar verkligen den här fanmade videon! Gillar skådespelarna också, trots att jag inte tyckte om han som spelar Patch i början. But he's growing on me, så att säga!
Om det blir en film (vilket jag verkligen hoppas) så vill jag att dessa ska vara de som spelar Patch och Nora!

05.45

Varför, bara varför är jag fortfarande vaken?

The drug in me is you.


Bara för att vi älskar seriösa cambilder! På så söta smurfar som oss, ehe.

Nu ska vi ta på oss jogging skorna och ta en promenad upp till Sofie (tar en halvtimme), hon ska sova över hos mig så vi tänkte att lite motion skadar ju inte! En timmes promenad är helt okej för mig. Lat.

Såklart är det tacos kväll också, sedan blir det dipp med morötter & gurka. Kanske lite popcorn med om vi har tur, hehe.


Och eftersom min underbara Ronnie Radke har kommit ur fängelset och börjat göra ny musik igen; enjoy!
Hur sexig får man vara egentligen?!


Arrivederci!
^
Ja, jag har blivit helt in love med italienska efter att börjat kolla på 'Assassians creed'. Samt Arabiska (Altair, my darling!)

Altair till vänster (Bilden får honom att se tjock ut >_<), Ezio till höger!

Kycklingsallad & saknad av hår

Ska laga middag för första gången på länge! Tror att min pappa uppskattar detta, hehe. Jag ska laga något av de få saker jag kan laga (har i för sig inte provat något annat); Pastasallad med Kyckling och pesto! Det är himmelskt!

En sjukt dålig webcam bild från när jag gjorde kycklingsalladen förra gången- ett år sedan. Wow, hittade en massa gamla bilder på mig när jag kollade igenom mina album. Saknar mitt långa hår...



Bara för att jag är ego och älskade mitt hår så gjorde jag ett collage. Ser ut som en ledsen bulldog på de flesta bilderna, därav mosaiksaken över ansiktet. Men ja, det var ju håret jag ville visa så no harm done.
Gaaaah, jag vill ha tillbaka det! Jag trivs inte alls lika bra i kort hår, finns liksom ingenstans att gömma sig när något bli jobbigt, haha.

Men men, det var mitt val och jag känner mig samtidigt lite stolt som gjorde det. Jag har aldrig riktigt brytt mig så mycket om mitt hår, min syster har fått göra i större sett vad hon har velat med det. Jag är glad att jag provat att ha kort hår, men nu vill jag kunna knäppa med fingrarna och få tillbaka det på en sekund. Men man jag ju inte få allt här i världen, eller hur? ^^

Nu ska jag fortsätta med maten, hörs senare! ♥

"You never were and you never will be mine"

Jag vet att jag har lagt ut den här videon flera gånger innan, men den är värd att ses igen! Så fantastiskt vacker!



De här senaste dagarna har jag varit lite med mina vänner som jag inte sett på ett tag, det har varit härligt!

Den här helgen har jag varit med Malaika, vi har inte setts på jäääättelänge! Typ.. en månad.
Har varit ute och joggat idag också, försöker ju komma igång med mitt hälsosamma liv. Får ser hur det går med tanke på att jag ska på tjejkväll i morgon, men jag ska försöka!


GREKLANDS GLASSAR ÄR BIFF!

RSS 2.0