My oh my, the boy is far to shy so GOTTA KISS THE GIRL!

Hej era finfina fiskar!

Nu sitter jag, hyperaktiv, på bildlektionen och har inte mycket att göra. Jag och Sofie delar en dator! Vi har precis fått våra schoolsoft login så det är därför vi sitter vid datorn! :D

Jag är så ledsen för att jag inte bloggar, men jag-har-verkligen-inte-tid! Jag vill blogga, men jag måste få lite ordning på mitt liv också! Skolan tar över, iiiih! Usch, på den!
Har precis sett på min SF (schoolsoft) att jag har försenad ankomst första lektionen på Måndagar, satans buss! Det kommer ju att hamna i mina betyg- eller?

eftersom jag inte har så mycket mer att skriva så lägger jag in lite random vackra bilder istället!




BIIIIIIIIIIIIIILDBOOOOMB?! :'D

haha<3

If i only could make a deal with god.

Jag tror inte att jag kommer att kunna hålla mina känslor inom mig mycket längre. Jag behöver gråta även om jag vet att jag inte längre kan. Behöver få visa smärtan jag har burit på de senaste veckorna. Eller kanske till och med åren. Jag minns inte riktigt, alla minnerna är lite luddiga för tillfället. 
Mamma flyttar om en vecka i morgon. Alltså en vecka efter min födelsedag. Det känns overkligt, surrealistikt. Kanske lite sorgligt, men jag kan inte säga att jag är så ledsen som alla förväntar sig att jag ska vara. Och
det är konstigt.  Jag borde antagligen ligga ihopkurad i min säng, krama sönder min kudde och snora ner mina tröjärmar- men det gör jag inte. Allt rullar på som vanligt, fast på en högre hastighet. Fast ändå inte. Allt går fort, det gör det. Så otroligt fort. Men jag, jag går runt som i en bubbla, nästintill helt omedveten om vad som händer runt omkring mig. Försöker att ta det lungt, för min hjärna förstår inte. Flytten har kommit för fort. 
Det känns som när man cyklar i en brant nedförsbacke, och helt helt plötsligt så backar en bil ut från en garageuppfart så fort att man knappt hinner reagera innan det är
över.

Förlåt för att jag tar upp eran tid, jag vill inte ha medlidande. Absolut inte, jag hatar när folk frågar mig på det allra försiktigaste vis "När flyttar mamma din?" som om min mamma hade cancer eller något. Eller som att jag skulle bryta ihop och dö. Jag menar hallå?
Visst, jag uppskattar att ni försöker förstå och allt, men ärligt talat så finns det inget att förstå mer än att min mamma flyttar till Kreta. That's it. Jag har inte riktigt förstått det ännu, kanske aldrig kommer, men det som händer det händer av en anledning. Det är ödet!
Nu är jag klar, ska sova. Mamma säger till mig att jag borde sova, för att dom vill tvinga sig upp vid halv sju och sjunga för mig. För att jag blir ett år äldre. Onödigt, men jag vill inte göra någon besviken och bryta traditionen. Egentligen vill jag inte fira min födelsedag alls, det är liksom ingen stor grej för mig längre!

Tack för att ni orkar med mig, guldvärt!

SÄG MIG, VART ÄR TVÅLEN?


från 5:07 - 5:37
Och DÄR fick vi veta varför Gusti (söta lilla Gusti ^^) inte pratar så mycket! Asså, seriöst! JAG ÄLSKAR INTERVJUN! Inte att den är så sjukt kul som de andra med Bill och dom tillsammans men det är inte ofta man hör Gustav prata. Tror aldrig att jag har hört honom prata så här mycket O.O


Btw, lyssna på 'Var är tvålen'på antingen spotify eller YT, JAG ÄLSKAR! HAHAHAHA!
Tvåleluuuuuuuljaaaaaa! ^^

Hehe

Hej bloggen!

Sov över med Sofie igår, det var myyyysigt! Vi låg och pratade halva natten, och somnade halv fyra. Smartaste draget någonsin, verkligen! haha!

Sedan på morgonen så satte vi oss direkt och kollade på ett jättebra program som vi kollat sönder dagen innan. "robinsson Crouse" ... HAHAHA FAN VAD TRÅKIGT DET LÅTER, men det är skit bra! Sedan så var jag på zumban och svettades som en gris, en riktigt rosa gris! men nu känner jag mig nyttig och bra!

Här är en liten grej till My...



Pusssssss

HAHAHA JAG ÄÄÄÄÄLSKAR!


killarnas humor in my ♥ <---!
HAHAHAHAH!

Aja, sista inlägget för idag, imorgn blir det skola! Godnatt!

I'm Gypsy, are you coming with me?


Förlåt för alla videobloggar men jag orkar inte skriva för tillfället..

Här kommer en jätteskön låt av Shakira som jag upptäckte på zumban!


KRAAAAAAAAAAAAAAAM! :D ♥

Sjuklingen skriverrr..

Hej, förlåt för mitt PMS inlägg innan, jag vet inte vad som tog åt mig!

I alla fall, idag är jag hemma från skolan eftersom jag var sjuk i går (och är i dag också såklart). Ingen feber idag vad jag vet men jag är snuvig, hängig, har huvudvärk och halsont. Inte trevligt alls, men nu har jag mer tid att jobba på mina läxor, pappa ska komma ner med sirapskakorna och chokladbollarna också efter som jag tog fram mitt puppyface och påpekade att jag faktiskt är sjuk och inte okar gå upp och hämta dom! haha, gu' vad elak jag är ibland!

Mamma flyttar snart. Den 30:e september, alltså en vecka efter min födelsedag. På min födelsedag så är hela huset tomt på möbler så vi ska vara ute på stan och fira. Det känns konstigt, overkligt. Men jag mår bra, och jag vet att det kommer att gå bra. Jag kommer verkligen att sakna huset, jag menar, hur kan jag inte?! Jag har ju växt upp här, men sålänge det står kvar där det står och fortfarande är en affär (vilket det kommer att vara) så är jag lycklig! Visst, jag kommer att sakna mamma och Conny men dom finns kvar.
Jag kan dock inte förutspå hur jag kommer må efter flytten, men jag tänker inte tänka på det. Leb die sekunde.

Igår så satt jag uppkrupen i soffan med mamma och Conny och kollade på 'Mamma Mia' och åt glass med varma hallon. Alla har tjatat på mig att jag borde se den filmen, och nu gjorde jag det! Den var faktiskt väldigt bra! Efter filmen var slut så började en annan, klockan var då tolv på natten. Jag minns inte riktigt vad filmen hette, men hon som spelar mamman i 'mamma mia' var i huvudrollen. jag tror den hette nått med the river

Aja, nu ska jag fixa i ordning mig och börja med läxorna innan jag sätter mig och kollar på 'smurfarna i Grekland' ... HAHAHAHAHA! Det sorgliga är att det är sant, jag vill faktiskt kolla på den filmen! D:

Puss♥
Här kommer en totalt meningslös och flummig film jag gjorde nyss. Ignornera mitt fula fejs, jag är sjuk ffs! D':


HAA, faaaaaail!
HEJDÅ!

Fuck.

Godmorgon bloggen!

Idag mår jag inte alls så bra, min hals gör ont, mitt huvud gör ont, min kropp gör ont och jag är snuvig.
Usch, kunde jag inte blivit sjuk på veckan när det det är skola liksom? 

Bröd sitter inne i ungnen, mamma sa att jag skulle passa dom, hur tänkte hon då?! Huset kommer att brinna ner....

Asså det finns inte så mycket mer att säga ännu eftersom jag precis vaknade men jag återkommer senare! 
Kram <3
 

"Ser du stjärnorna i taket, Jenna?"

POCKY!


-Flera kompisar har tipsat om Pocky, som är japanskt godis, så jag köpte det i en asiatisk butik i Borås. kostar bara 10 kr-

Nu sitter jag uppkrupen i sängen och ska kolla på "I taket lyser stjärnorna", den är så himla vacker!
Sedan blir det kanske lite manga-läsning också! Puss!

GRATTIS TILL SOFIE SOM FYLLER 14 IDAG!♥

Ingenting är vad man förväntar sig...


-fyfan säger jag. fyfan-

Oj.. men ..vad i helvetes...jävla..`
VAD I HELA FRIDEN FINNS RÄTTVISAN I DENNA VÄRLD?! hittade precis en video på, äsch, bara kolla. Jag.dör.jag.dör.jag.dör


RSS 2.0