Last Christmas

Här är lite bilder från gårdagen! Åh, skulle gärna vilja ha en systemkamera själv, hade gått runt och fotat hela tiden! Sofie är knepig, hon fotar bara när hon är hos mig och så har hon världens bästa kamera!
Igår så hade Sofies familj gäster så Sofie och jag var lite sociala med dem under middagen, trevligt värre!

Sedan satt vi och kollade på en film, Ironman hette den men vi kollade inte så länge. Vi gick istället upp efter att ha fikat och kollat på en tredjedel av filmen, och jag satte mig framför Sofies dator medans hon målade sina naglar. Sedan fixade vi madrassen (notera hennes pappa fixade madrassen) och ja,

Lite amatörbilder jag tog, men fortfarande- jag älskar det! Har inte satt namn på dem men ja, coooopyright anyway. De är oredigerade också.. eh

PUSS

Save tonight, tomorrow will be gone

Hejsan. Jag vet att ni typ tror att jag dött eller något liknande. Men icke!
Mig blir ni inte av med så fort!

Jag har inte så mycket att säga egentligen... ville mest säga att jag lever!
Igår sov jag över med Karro, det var mysigt som vanligt. Kan dock inte säga att vi var hälsosamma. Vi åt SÅ mycket onyttigt! Vi åt: 4 lussekatter var, chips, choklad, smulpaj, glaserade pepparkakor, julmust, holländska vofflor, saft, två ostfrallor var, te med massa socker i. Nyttigt eller hur?
När klockan var ungefär åtta så gick vi ut till lekplatsen, lade oss i den kalla snön och kollade upp på stjärnorna. Vi lyssnade på musik och låg där tills vi var påväg att få frostskador på rumpan, då reste vi oss och gick hem. Drack te och kollade på 'Peter pan 2'.
Vi var vakna till ungefär klockan tre och sedan somnade vi utmattat på varsin sida sängen. Med ljuset tänt och en lugn spotify lista på. Trodde vi skulle vakna vid ett så lite förvånade när vi vaknade klockan elva. Okej- vi somnade om en halvtimme men ändå! Vi gick till ica och handlade frukost och myste framför 'how I meet your mother' till te, ostfrallor och lussekatter.
Efteråt kollade vi på en manga serie som heter 'Fruits basket'  (som förövrigt var superbra!) tills pappa kom och hämtade mig vid fyra.

Nu sitter jag här vid Sofies dator, lyssnar på 'where I stood', luktar av Sofies Britney Spears parfym med en Sofie som tittar fram över min axel på vad jag skriver. Hennes hus är jättemysigt, det luktar trä och och det är tomtar över allt... >.<' haha, men det älskar vi! Mysigt helt enkelt!

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra men antagligen försöka vara lite sociala för en gångs skull..

KRAMAR TILL ER ALLA! ♥

SEXIHEXISEXIHEXISEXIHEXISEXI


SERIÖST, FYFAN VAD HETTTTTTTTT! *dreglar ner skrivbordet*
Och hur jävla likt låter inte Toms röst vid 1:32-36 som Bills?!
DROOOOOOOOOOOL!

HURRICANES AND SUNS!


Arne skriver! :D

Hej det är ArNe :D jag gillar att logga in på sophias blogg, eller ja.. inte logga in för hon var redan inloggad när jag kollade, men hon har nog glömt att logga ut men jag tog chansen att bryta mig in på hennes sida där hon skriver men UPDATE: nu försvann det underbara inlägget så jag gråter.. Vi lyssnar på en 3 minuter lång reklam på spotify, fan vad händer med världen!? Panta ah mera är det... o.o hur ofta?
Den är värsta go ju, men Sophia hatar den!

Liten videeeeobloggis?

HUR JÄVLA LIKT ÄR DET INTE TAYLOR LAUTNER?!

Fan.

Mer säger jag inte. Kolla Mys blogg om ni vill veta. Hon skrev ett perfekt inlägg om hur jag känner.


Sista och första inlägget för idag. Har för mycket huvudvärk.

Men för er som ville veta  så köpa jag ett par jeans från JC idag för 400kr och en bok vid namn 'Fallen'


Kram.

I LIKE YOUR HAIR, WHO DOES YOUR HAIR?

Well, Sofie does.
Jag utnyttjade Sofies talang och kärlek till hår för att få fortsätta läsa ficen 'another life' (som är helt fantastisk btw!)
Och såhär blev resultaten!

-nice, huh?-

Godmorgon.

Ja, godmorgon för mig ja. Klockan två låg jag och försökte sova, jag satte klockan på tio och sedan föll jag in i en dröm. ( Där justin Bieber, Erika, varuhuset Giraffen i Kalmar, irriterande barn, pirater, sagoland, musik och en massa annat var med!) Vaknade jag av min klocka? Icke. Jag vaknade av att pappa kom in och frågade om jag ville ha äggfrukost. Mums.. Sedan somnade jag om och vaknade vid halv ett. Inte bra eftersom jag ska upp tidigt imorgon inför skolan! BRA GJORT SOPHIA!

Så nu sitter jag här med en mun torr som öknen, klibbiga läppar, suddig syn och morgonruffsigt hår. Jag känner mig vacker.

Jag måste bara få säga en sak som jag har tänkt på sedan jag var i Kalmar, när jag fick låna Mys uggs för att gå till ica. Det var första gången jag provade uggs, och nu vet jag att jag inte planerar att göra det igen. Det var som att gå i luftiga strumpor. Inget skydd mot marken alls! Jag lovar, jag kände varenda sten under fötterna!
Ingenting för mig vill säga!





Nej usch.

I alla fall, jag skulle ha färgat mitt hår oranget idag men det blev inget eftersom Erika inte hade tid. Tråkigt men det får väl bli en annan dag dårå! :3


Nu måste jag äta frukost och sedan ska jag packa upp och städa mitt rum. JIPPY!

WE COULD BE THE SAME


Bara jag som älskar denna och de andra låtarna från detta årets eurovision?

Jag bara måste lägga till några andra goa eurovision låtar! JAG ÄLSKAR DEM!

Seriöst, hur dansglad blir man inte?!


Min favorit! Kolla på den live också, saxofonkillen är fan goast!

Kärlek, total kärlek. Man kanske inte hör det så bra just här, men på 2:16 i live versionen får man sjukt mycket gåshud!


Den här låten...den här låten är för jävla sjukt vacker! Så jävla fin!


Tack för att ni står ut med mig och min videobombning idag o.o

EN SAKNAD.

Säg vad ni vill om henne men hennes texter är underbara.


stavningen på videorna är inte så bra, men ja.

THAT DAY NEVER CAME.

Hejsan!


Är nu hos My och jag är supertrött. Sena nätter och långa dagar! Men kul har vi haft. Tycker jag i alla fall, sedan så vet jag inte vad My tycker men ja. höhö!

Usch, jag har huvudvärk, känner mig tjockast i världen av allt satans (goda) godis och läsk och tröttheten håller på att ta över känner jag. Jag ska hem i morgon, lite smått (?!) sorgligt kan man kanske säga men ja, på Måndag BÖRJAR JU SKOLAN IGEN. Så inte pepp?

Ásså fan jag orkar inte ens skriva klart detta inlägg.. puss & kram! Må Jigsaw vara med er!

LÅTER VIDEON PRATA FÖR SIG SJÄLV, hehe.

RSS 2.0