Come on, skinny love just last a year.

Sitter med mitt dagliga kvälls té och lyssnar på den här vackra Covern av Skinny Love, som Sofie så snällt  visade mig! Försöker också skriva ner min dröm som jag hade för ett tag sedan men det går inte så bra.

My love, leave yourself behind.

God kväll!
Kom precis hem från min kompis Signe, som jag spenderade min fredag och större delen av lördagen med. På något mystiskt sätt så fick hon mig att kolla en animeserie som heter "Mermaid Melody"...
Ja, som ni kan se så är det lite Sailor moon känsla över det hela!
Sitter nu och njuter av doften av chai-te och pizza till den här låten, mysigt värre! Ska kolla lite mer anime snart, har en lång lista med animes att beta av!
Kram på er! ♥

CRÄSI!

Kollade nyss genom mina kommentarer och hittade ett par från min fågel Sofies, hehe, här har ni dem:

"24 TIMMARS ANTI FUKT, ANTI LUKT, DIN HUD ANDAS!
lyfter upp armarna och hör hur armhålorna sjunger

Okej, det lät lite upp och ner, där jaah...UPPLEV MER, UPPLEV MER!
OCH HUNDRA MGB EXTRA, TILL DOM BÄSTA!
UPPLEV MER, UPPLEV MER, UPPLEV MER, UPPLEV MER, MED BREDBANDS BOLAGET!!
Supermega utbud som slår det mesta.......Jag surfar mobilt, helt utan gräns! nöjda kunder, nöjda kunder, nöjda kunder är vå,år taktik! Med Bredbands Bolaget, finns allt och lite till! upplev mer, upplev mer, upplev mer, med Bredbands Bolaget! = B+B= STCC :)hejsan."

Tror jag dog lite när jag läste den, I can totally see Sofie do that! VARFÖR SKRIVER DU INTE SÅNNA KOMMENTARER LÄNGRE DIN GULLEDASK?

 

Kommentar nr.2:

"ÅÅÅÅÅÅÅÅH så lycklig jag blir , dubloggardinsötasupersuparefinamänniska med en semla till...! Du borde bli skridskoåkare, hur stavas det på Grekiska? iallafall, jag älskar att skriva sönder med att jag är någonstans så du tror jag är nersupad (y)hahaha, omg! Lyssna! På! åååh! :Dhej."


Kommentar nr.3:

 

"SOFIE ÄR DENNA PLOMMON BAKOM DENNA MILF VERKLIGHETSTROGNA MELODINEN (:
KAN MAN SOVA UPP OCH NER NÄR...ah!?(:
DU TRYCKTE IN DEN, SÅ DEN GICK I VÄNSTER OCH HÖGER SIDA, SUGRÖRET KAN JU VARA ORANGE OCKSÅ!????(:"         ←Har verkligen ingen aning vad hon snackade om här, men men! Det är min gök det!

Kommentar nr.4:

"HAHAHA OOHMYGOD ÄR BARA TVUNGEN FÖR ATT JAGH ÄR SÅ BÄST! JAG VILL BO I DINA ÖGONBRYN! :D<3

okej, seriöst nu då. tigger mat (: ^"

 

UNDERBARA KNÄPPGÖK! :D ♥




Bubble pop - Hyuna <3

En annan go låt jag nyss hittade!

Mitgo sipji anha~

Med min älskade peruk!
Dagens drog:
Hejdå, nu är det plugg-time! ♥

Förra årets mongobilder

Är hemma från skolan idag. Magont som tusan.

Har haft många konstiga drömmar den senaste tiden, har försökt tyda dem genom olika internet sidor men alla ger olika svar och jag blir bara mer förvirrad.. Har drömt mycket om att jag gråter, om döden, spöken, hajar, och idag drömde jag om att jag hade en pojkvän som jag knappt kände och han hade samma stil som alla andra fjortiskillar i Borås (alltså ingenting jag någonsin skulle falla för), men jag var inte kär i honom. Jag var förvirrad och han var väldigt svartsjuk, ringde mig två gånger och när jag inte hann svara så blev han jättesur, fastän vi bara vart ihop i mindre än ett dygn. HELSKUMT. Det konstiga är att jag kan se honom nästan kristallklart framför mig, men jag vet att jag aldrig har träffat honom. GAH, hatar sådana drömmar! I  drömmen fanns det också en massa katter som jag ville rädda som satt på höga stolpar och inte kunde komma ner. Förvirrad- check!

Anyway! Det blir mycket plugg idag eftersom jag missar skolan, men jag tror att om jag mår bättre senare idag så ska jag nog gå på Bäckängs öppet hus. Känns surt att missa det, speciellt eftersom det är den skolan jag kommer att gå på om ett halvår.

Lägger upp förra årets mest mongolida bilder här under! Vi gillar att bjuda på oss själva här ja!

 

 

WOAH. där fick ni se lite vad jag och Sofie gör på vår fritid. Dock fick ni inte se de mest mobbade bilderna, för då kan jag inte visa mig utomhus längre!

 

Kram på er! <3

Provspela för "Cirkeln"

Som jag sa tidigare i mitt video inlägg så ansökte jag och min kompis Elina till provinspelningen till filmen "Cirkeln" och idag fick jag mail med en tid och en scen som jag ska kunna. Usch, jag är super nervös, har aldrig gjort detta innan. Vet inte ens om jag har någon skådespelar talang, men det lär jag ju märka. Hehe.
Och såklart vet jag att jag inte kommer att få någon roll, hoppas på att kanske kunna bli en statist i alla fall (?), eftersom det kommer vara så många erfarna och duktiga tonåringar där. Men med tanke på att jag planerar att välja att gå en teater linje på gymnasiet så är det ju alltid bra att veta hur sånt här går till var min tanke.
Men usch, nervöst ändå!
Ska öva med min kompis varje dag nu framtills dagen då vi ska till Castingen i Göteborg, behövde bara få ut detta någonstans innan jag spricker! WAAH.

Second hand fynd!

Skulle inhandla vinterskor med pappa efter skolan idag men hittade dessa fynd i stället!
Ledsen för den rent ut sagt förjävliga kvaliteten på bilderna, de är tagna med min webcam. Jag har en vanlig kamera också, men det är sorgligt att säga att säga att den är ännu sämre - och det säger en del. 

Den två första bilderna är samma mysiga kofta, fast i olika ljus.
den sista bilden till höger lade jag till därför att jag var tvungen att fylla ut platsen, men jag har inget emot att visa mitt fräsiga halsband igen, höhö!
Kram ♥

Lady Marmalade

Korten är tagna med min webcam så kvaliteten är som den är. Men här har ni i alla fall lite bilder på hur det ser ut på ett ungefär. Färgerna ser grå ut i camen men det är svart, elektriskblå och vit.
Kram ♥

Varför försöker jag ens? (Vlogg)

Min absoluta favoritlåt just nu

Jag får rysningar varenda gång jag lyssnar på den här låten. Varenda gång. Den förmedlar så mycket känslor.
Och för dem som inte sett Moulin Rouge.. gör det, säger jag bara. Bästa filmen, så vacker.
Kärlek, bara kärlek. ♥
RSS 2.0