KALLT VÄDER = BIG NO NO!

Hejsan! Nu är jag hemma igen!
Åt på pizzan med Mamma, Conny och Sofie sedan så gick jag och Sofie till stranden och pratade och frös ihjäl typ. Visste fan inte att man kunde ha gåshud i ansiktet...

Har hittat kläder till bröllopet som är på Lördag nere i Skåne, en jättesöt silvrig, volang-klänning från Cubus, Svarta klackar och en massa silversmycken! Erika ska göra mitt hår också, det blir nog aw-some! 
Dock så är jag så sjukt blek så det finns inte, därför så ska jag solduscha i veckan! 350 kronor och färgen stannar i endast fem dagar. Men Erika gjorde det idag och hon är så SJUKT FUCKING brun. Omg, så ja.. det är värt det! Hon har färg som en mörkhyad person och hon blir brunare i morgon... jesus! 
Men inte tackar jag nej till det inte? 

 Yeah, well. Har inte så mycket mer att säga faktiskt, ska in till stan i morgon och kolla skor och sånt ;) ICH MAG!

Puss&Kram på er alla!

-så ser det ut!-

Springer bort till Pizzerian!

Hej, superkort inlägg!

Tänkte bara förklara att jag kanske inte kommer hinna blogga förrens sent ikväll, vi ska som sagt ha visning på huset och vi måste befinna oss någon annanstans (pizzan) så ja, vi hörs ikväll! Håll tummarna för att någonm gillar huset!

TOFFIE DANSAR FULDANS?!

http://fuldans.se/?v=jrmsjgzygz

Kan tyvärr inte lägga upp så att ni kan kolla här, men ja. FUCKING KUL!
Erkänn att jag dansar snyggast? ;)

SICK PEOPLE!

-Var bara tvungen att slänga upp en bild, detta är ju helt sjukt?! Det är på Autobahn i Tyskland-

Självklart så ska det regna och vara molnigt...

eftersom jag kommit hem. Typico. Nej men seriöst, det är lugnt! Jag gillar vädret, det småregnar, men det är 18 grader vilket är helt okej! Vaknade idag runt elva, lite småtrött men annars kände jag mig bra. Jag är såååå mycket gladare och piggare idag än igår, jösses!
Jag gick upp och åt frukost, alla var redan igång med städningen så jag passade på att sega lite med teet... Höhö, nej men det var inte så farligt! Jag har TOTAL rensat min(a) garderob(er), ska springa bort till stället där man skänker kläder, det blev ungefär fyra påsar hehe! Men sjukt gött att ha det gjort, sedan har jag fixat lite med rummet, okej, mest mamma som gjorde men jag hjälpte till! 

Snart så planerar Sofie att pallra sig ner hit, som vanligt. Hehe, vi är alltid med varandra, är det ens hälsosamt? Jag är inte så säker... 
;)

Anyway, har på mig ett par svarta tights, mitt persikofärgade långa linne från Cubus (handlade i Kalmar) och en skjort-aktig tröja från Only som jag hittade längst in i garderoben! LOVELY!

Har inte så mycket mer att säga för tillfället, men jag är verkligen på blogghumör! Synd bara att min dator inte är det.. Längtar verkligen till jag får min egen dator!

Eftersom min kamera fortfarande är död så lägger jag in lite videor, hittade några riktigt bra låtar igår!

Liebe, liebe! Kanske inte eran musiksmak but you know what? -I don't give a shit! :'D


Puss&Kram på er!♥

I'm home now.

Hej alla söta! (jag vet- jag härmar Jonas men so what?)

Jag orkar inte skriva ett långt inlägg, det har varit en lååång dag. Efter att jag spenderat tre timmar på ett tåg i typ 100 grader varm vagn med en massa rökluktande människor omkring mig, så satt jag dessutom i Erikas salong och fick mitt hår fixat i fyra-fem timmar. Sofie stod ut med mig, men nu så har luften gått ur mig och det märks att jag hoppade över lunchen...

Jag har ljusbrunt hår nu- med röda och blonda inslag.
Fuck vad jobbigt det var att sitta där och bara liksom..sitta!Till råga på det så fick jag färg på mitt linne och T-shirt. Inte.glad.alls. Först så avfärgade hon det, sedan blekte hon det och tillsist så lades det i en färg och då var klockan runt åtta...
Tack till min syster, verkligen! ♥

Känner mig nedstämd men det ska sovas bort, typ.. nu.
I morgon blir det att gå upp tidigt, runt nio (och jag som planerat att sova länge för första gången på ett tag) för att det är visning på huset klockan sex på kvällen?! Mamma är lite knäpp, hon vill att allt ska vara rent och fint och att vi ska städa hela dagen. No way! Over my dead body (troligen...)
Välkommen till verkligheten. Typ.

Annars så vet jag inte riktigt vad som händer i morgon, kanske ska in till stan och inhandla en mörkbrun mascara. Lite diskret sådär, kan vara bra att ha! Sedan ska jag hitta kläder till bröllopet som är i helgen, det blir att tåga upp till Stockholm och träffa mina släktingar som jag aldrig träffat innan, kommer inte kännas konstigt alls, nej nej...

Saknar Myzan galet mycket faktiskt, men vi träffas snart igen. Typ.

Äsch, vem fan försöker jag lura? Jag orkar ingenting just nu, dagen har varit skit och jag är sur,arg, ledsen, trött och tänker fula tankar om alla. Hoppas jag vaknar på rätt sida i morgon. Annars vet jag inte vad det blir..

Ledsen för ett tråkigt, bildfritt, inlägg men ja. Det var ett under att jag gjorde något alls!

Puss&Kram på er!

Hur har eran dag varit förresten? Bättre än min?♥ :)

I can be you dream, can be your wish, can be your fantasy.

Hej!

Jag är ledsen att jag inte uppdaterad något de senaste dagarna med ja...om ni läser Mys blogg så kan ni ju hänga med lite grann i alla fall för hon har på något mirakulöst sätt lyckats blogga under dessa underbara dygn! Åker ju, sorgligt nog, hem i morgon. Tråkigt värre ju! I will miss Kalmar, familjen här, Myz skolas tak (e-he-he)..Jag kommer saknar Ölands djur-&nöjespark också! Orkar inte berätta hur det var, som sagt, det står på Mys blogg! But it was ah-some!
I will miss my sweet, odd, funny Myz, but well.. this is life but I will come back! TRUST ME! Hehe.♥
Just nu är hon inne och duschar så jag passar på att slänga in ett übersnabbt inlägg, great huh?

Har förresten läst ut The second life of Bree Tanner, FYFAN VAD SORGLIG OCH SÅ SJUKT BRA!

Anyway, skriver mer i morgon när jag kommit hem. Erika ska färga mitt hår på salongen imorgon.. vad det blir för färg?...Wait and see. ;-)


Puss&Kram från mig, sweet dreams!

BRICK BY BORING BRICK.

Hey lovely
Gud vad det ramlar in kommentarer, jag älskar det! Nu har jag liksom fått tillbaka blogglusten igen!
Vi har legat och solat, spelat badminton och badat hela dagen! Man får ju passa på att vara ute när solen skiner! Vi hade vattenkrig och mycket skratt blev det allt!
My är inne och duschar just nu, jag ska in efter henne men jag håller på att kissa på mig men om jag klarade mig i tre timmar på tåget utan toalett så kan jag nog överleva en halvtimme. Hoppas jag.
Mys föräldrar är ute med deras motorcykel (coolt, right?) men när dom kommer tillbaka så ska vi grilla! Mysigt värre!

Vi har kollat darkside of the sun-videon och haft blanka ögon. Hur kan man inte gråta till den? Den är U N D E R B A R! Så många minnen..
Sedan så redigerade My lite bilder från konserterna och jag låg bara bredvid och sjöng med, lika falskt som vanligt, till alla låtar som spelades.
Solen lyser fortfarande och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på efter duschen, men nått kul blir det allt!
Såklart.
Det känns verkligen inte som att jag redan har varit här i två och en halv dag!!

Oj, nu är det min tur att duscha, så Tschüs sålänge!
Vill inte lägga in en bild från Mys dator när hon inte är med, känns fel så ni får inte någon bild just nu!

Hur har eran dag varit?


Update av My: 1. Sophia sjunger VERKLIGEN INTE falsk! Überfint, jag är avis på flickan! 2. Nej, Sophia har ingen aning om att jag gör det här, och jag tänker inte säga något heller *fnissfniss* & 3. Here's a pic! (studpid girl, klart hon får kidnappa bilder!!) Slog ihop en av mina bilder från Stockholmskonserten med en på oss från i tisdagskväll eftersom jag inte visste vad the girl had in mind för bild ^^

Två dagar i bilder!

Hej alla fina bloggläsare!

Jag är ledsen för den usla uppdateringen, men det får ni stå ut med!
I alla fall, vi har det jättebra! I förrgår så tillbringade vi dagen (när jag kommit fram, såklart) med att vara ute i solen och spela badminton och ta bilder med Mys kamera. När klockan slog fem, ungefär, så åkte vi med hennes pappa in till IKEA och åt mat och My köpte en bokhylla (en likadan som jag har- härmis!) som knappt gick att sätta ihop! Den gick sönder på flera ställen och verktygen var inte de bästa...tummen ner till IKEA!

När vi meckat klart med den (det blev bra i slutändan) så satte vi oss och spelade TS3 ett tag, eller ja.. ett tag och ett tag, tills kvart i ett och då läste vi fanfic ett tag och sedan somnade vi sött!

Igår så var det riktigt varmt! Det var 35-40 grader i solen och nästan vindstilla! Och vad tror ni vi gjorde då? Solade- såklart! Och vi tog oss till och med ett dopp i Mys pool. Det var 20 grader varmt, så det var helt okej!
På kvällen så kollade vi på en mangaserie vid namn Ramna ½, UNDERBAR!


Och ja, idag så har vi legat ute och njutit av solen, det är nästan varmare än igår, och vi har suttit ute i skuggan (än sålänge) och kollat på New York Minute, awsome! Vi ska väl antagligen ut och sola oss lite nu, igen. Så vi hörs senare! My tänker tvinga mig att blogga två gånger om dagen så ja, förutom på söndag då vi ska till Ölands djur-& nöjespark.


Jag slänger in lite bilder från tisdag och onsdag, så ni bland annat får se hur störda vi är och hur mitt fina hår ser ut! Jag har faktiskt börjat vänja mig vid det och ÄLSKAR rosa! Jag tror att färgen på något sätt tagit över min hjärna eller något för nu så vill jag att allt ska vara i rosa! o.o
Den nästsista bilden är från IKEA i tisdags, och bilderna innan är tagna i tisdags. Den sista är tagen igår!

TISDAG, IDAG ÅKER JAG!

Godmorgon! Klockan är 08:44 och jag sitter och äter frukost, snacka om att vara seg!
Jag tog en dusch innan och fick rosa vatten (Y), precis vad jag ville ha!
Jag sa att jag skulle gå upp klockan sju, men jag var alldeles för trött efter gårdagen så jag gick upp halv åtta istället, höhö!

Mja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, jag har lite bråttom nu, klockan är 09:08 och vi måste snart åka, jag har ont i magen av nervositet och undrar hur det ska gå med allt! My, tåget, väskan, bussen till Mys hus m.m
Usch, jag hatar att vara nervös men vad gör man, jag har tre sköna timmar att lugna mig på. typ xD

Aja, puss! Måste gå på toaletten och sånt så att jag är helt klar, tåget går 10.04!


HA EN RIKTIGT BRA DAG ALLIHOPA- DET TÄNKER JAG HA!

SJÄLVKLART.. kunde jag ju räknat ut med lilltån.

Min färg blev inte såhär

Nejnej.. såklart inte! Utan den blev en blandning av den här

Hair Colour Directions, Directions

och denhär..
Hair extension clip, Stargazer
Men inte lika snyggt.. det blev helt fucked up!
Usch, vad arg och ledsen jag var! (kan inte riktigt förklara mitt humör nu) Jag borde sett varningstecknen när Erika öppnade burken och där var rosalila färg, men nejnej! Smarta Sophia trodde att allt skulle ordna sig, Erika klagade och kladdade ner hela mig.
Till sist så insåg jag att det kanske inte skulle bli så bra och fick smått panik.
När jag skulle skölja ur det.. usch, det var ett H.E.L.V.E.T.E! JÄVLA SKITFÄRG! Den färgade av sig överallt! På duschdraperiet (som nu är förstört), på mina naglar, händer, ansikte, ben, väggar, kranen, ja över fucking allt!
OCH DEN GICK JU ALDRIG UR HÅRET HELLER! Jag fick duscha minst fem gånger, med skakande ben och tårarna som bara rann. Till råga på det såg jag ut som om någon dränkt mig i rosa färg sedan, hela jag var rosalila och jag hade röda utslag på benen och rosa naglar. (?!?!) Jag är f*tt sur just nu, men om jag ska vara ärlig så kanske jag kan börja gilla färgen, den är inte så farlig..
Men rosen röd- MY ASS!

Jag har dock inga kort eftersom min kamera är paj, men jag antar att jag kan be Myz att ta några kort, och kanske lägga in! Det tråkiga är att det kommer bli svårt att matcha mitt hår, men färgglad kommer jag ju vara iallafall! Turkosa converse, Lilarosa hår, blå jeans, rosa linne och grön kofta. My kommer ju iallafall kunna hitta mig på stationen ;)

VISST ÄR JAG POSSITIV?

Nog om min färg nu.
Imorgon går jag upp klockan sju (kanske halv åtta), duschar en snabbis, gör i ordning det allra sista, äter frukost, trippelkollar att jag har med mig allting och sedan åker jag och pappa till ica för att handla nått att äta på tåget och tja.. sedan bär det av ;)

Ska ta och sova nu, är utmattad! Det känns verkligen att detta är den längsta dagen på året, jisses!
Ja, jag hade planerat att sova vid nio, men färgningen tog liksom tre timmar så ja.. får göra det bästa av situationen och gå och lägga mig nu!


PUSS PÅ ER ALLA SÖTA! (härmar Jonas lite, hihi!) Tror jag hinner blogga imorgon så ja, vill inte säga adjö ännu!

Måndag, dagen innan Kalmar! :D

Hej alla fina bloggläsare! (a)

Gick och lade mig tidigt igår, klockan tio! Fast, ja...det kanske inte är så tidigt ändå, det beror på. Men iallafall så vaknade jag oönskat vid klockan sju. Jag räknade på fingrarna och insåg att jag faktiskt sovit i tio timmar, great! Men noway(!) att jag tänkte gå upp vid den tiden så jag somnade snabbt om och VIPS, så blir man väckt av pappa och klockan är snart elva!

Argumenterade med pappa vid matbordet, inte det första jag ville börja dagen med precis, men han är som han är. Orkar inte berätta vad vi tjaffsade om, men det var bara onödigt!'
Idag så ska jag packa de sista sakerna och när klockan slår sex så pallrar jag mig ner till mamma och får mitt hår färgat av Erika. (HÅLL TUMMARNA!) Annars får jag nog gå runt med mössa ett bra tag.. inte populärt och lite misstänksamt på sommaren?
Sofie står som vanligt (den senaste veckan iallafall) och fixar mitt hår, löv it! Jag somnar ju nästan! ^-^

Älskar låten sjukt mycket, så vacker!
 

Anyway, puss på er! Nu ska vi väl.. eh. ah.
Gå ut eller nått, snart iallafall! ;)


Hur är eran dag hitills?

Jag är sur...

på att blogg.se inte accepterar att jag vill kunna mobilblogga. "mobilnummret används redan" MY ASS! Mobilnummret ANVÄNDES, men om dom inte märkt det så är det bloggen borta.. Grr!
Och jag som planerade att mobilblogga i Kalmar eftersom jag inte fått dator ännu, men men!

Iallafall, Sofie har ändrat hårfrisyr på mig minst sjuttioelva gånger idag, men jag gillar det! Hon är duktig!
Och jag har snart packat klart, och allt i bara EN resväska, unbelievable right? Jag trodde att jag skulle kunna trycka ner allt i minst två, men min resväska är magisk! Alla kläder (har utökat listan rejält sedan förra inlägget), min plattång, tegelstenen (sminkväskan) och båda par skor får plats?! Hur bra är inte det? Men ja, jag har packat kläder för två veckor, jag kommer inte ens använda hälften, men hellre för mycket än för lite. Eller vad tycker ni?

Sjukt orolig över hårfärgningen imorgon, men det är väl bara att tuta och köra antar jag. No turning back now! D:
Funderar på att rusa och köpa en blekning bara för att jag vill få bättre resultat, men jag vill inte ha poröst hår (KOM PÅ VAD DET HETTE NU!) som riskerar att trilla av, dock har jag bara blekt håret en gång innan. Tror jag iallafall.. o.o


Älskar låten och videon är gullig, inte för att jag är intresserad av fotboll men.. ;) Jag gillar verkligen Shakiras röst!  Den är så annorlunda, den smälter inte in i mängden liksom som de flesta andra!


Nu så ska jag försöka pilla bort de två sista lösnaglarna, har lyckats med dom andra efter mycket slit. Stackars naglar, dom är helt förstörda! Jag målade precis med skyddande underlack, hoppas det hjälper lite i allafall! Påminn mig om att jag aldrig ska använda lösnaglar igen! Särskilt inte när jag vet att mina naglar är jättefina och starka i vanliga fall. Det får jag ju höra hela tiden, men vissa lär sig aldrig (läs: jag)...

PACKNING PACKNING!

Hello guys!
Sofiepie är här och fixar mitt hår, hon är amazing med hår! :o Hon SKA bli frisör!

Håller på att packa, jag har för mycket kläder och för liten resväska, men vad gör man? Jag har bestämt mig för att bara ha med mig;
2 par jeans
1 par svarta, stora shorts
6 linnen, i olika stolekar och färger
5 tjocktröjor/jeansjackor/kavajer
2 klänningar
4 kjolar
strumpor & Trosor & BH:ar
1 skärp
3 T-shirts
Ja, sedan så kommer jag inte riktigt ihåg mer. men ja ;)

Nu ska jag och Sofie ner till mamma och plocka med oss pengar, en bikini och lite leggings!
Puss, hörs senare! <3

HÅRFÄRGEN ÄR KÖPT...

...och på Måndag ska Erika färga det. 
Jag måste erkänna att jag är lite orolig, det står på instruktionen jag fick med att att första steget är att bleka det, och det tänker jag ju inte göra. Eller? Erika avråder mig (som syster och frisör) att göra det eftersom färgen fäster som berget och håret blir skadat och liksom *kommer inte på ordet så försöker förklara* sväller jättemycket. Inte okej! Men men, får se hur det blir!
Plus att burken med färg man fick var superliten! Den såg ju mycket större ut, tänk om den inte räcker till mitt hår?! Jag menar, när jag färgar håret med vanlig ICA- färg så behöver jag två förpackningar och denna är skitliten.
ISCHK, håll tummarna allihopa!

Iallafall, spelade nyss The sims 2, det var My som gav mig idén så varför inte? Det var super längesedan!
Dock så tröttnar jag ganska fort på det, 2:an blir lite långtråkig i längden. TS3 är mycket roligare och det ska jag spela när jag är hos Myzan, det har jag bestämt! :D
Imorgon blir det bara att packa, packa, packa! Pappa har sagt att han ska tvätta några saker och jag ska få låna ett par badshorts av Sofie att ha med mig. Ingen vill se mig utan shorts när jag badar, OHNAI! D: haha!
Sedan så funderar jag på hur mycket pengar jag ska ha med mig, minst 400 kr. För Ölands djurpark kostar 300 kronor och sedan behöver jag pengar till buss, glass och annat nödvändigt! (y) höhö.

JAG.SAKNAR.MIN.KAMERA! Jag blir så sjukt frustrerad av att lägga in samma bilder hela tiden, om ens några! När man inte kan använda kameran- det är då man behöver den som mest! Dålig tajming med Kalmar besöket också, hade gärna haft med den!

Me and dreamboy.. ehe-ehe.


Nu är klockan 22:46 och de senaste dagarna har jag gått och lagt mig lite väl sent så jag borde nog försöka sova tidigare eftersom jag vill vara pigg när jag åker på Tisdag! Så, ja.. skulle väl säga att det är dags att sova nu då!

Jag skulle vilja veta vad ni vill ha mer av på bloggen, give me some advice, guys! ^-^


Sovgott, fast nu är klockan 23:16... jag kollade på gamla videor och hjärtat värker av saknad. Kommer någonting bli som förr?

JAG DRICKER TE MED SJUKT MYCKET SOCKER! :C

Hey!

Jag är ledsen att jag knappt uppdaterar, men jag har ingen riktig blogglust för tillfället!

Idag kommer iallafall Sofie (om hon kan bestämma sig för att äntligen lyfta sitt ass och komma.. det har tagit två timmar nu..) och vi ska nog ner till mamma och hon ska hjälpa mig med min scrapbook som ska bli en försenad födelsedagspresent till vati! :3

Anyway...Jag förstår mig inte på min kropp! Jag somnade klockan ett igår, eller nått, och ändå så vaknar jag halv tio?! Konstigt! Hade världens huvudvärk när jag vaknade och gick upp och satte på datorn som jag alltid gör innan jag gör frukost. MEn ja, jag åt inte frukost förren vid tolv tiden, höhö. (a) Jag är alltid hungrig, men vill aldrig äta. Är det illa då? O.o'

Så nu sitter jag här med en kopp te och försöker att inte spränga Sofie i luften för att hon aldrig kommer!

Btw, i förrgår så var jag och Sofie i stan och jag kom hem med;
Ett par svarta STORA (storlek 44, dom hade inte mindre och jag ville verkligen ha dom) shorts, H&M 149:-
En svart body, GinaT 150:-
Ett rosa, långt linne, GinaT 99:-

Löv it! Nu har jag något att ta med mig till Kalmar, bara tre dagar kvar tills jag är Kalmar med Myzan! Måste börja packa, i morgon är den officiella packdagen! Massor av pengar kommer gå åt.. .__.' 300 till Ölands djurpark, busspengar, kläderpengar m.m
D:
Men,men ;)
Och så får vi ju inte glömma att My ska färga håret på mig heller!
Pappa kommer hem från SHOCK idag, men den här färgen!


Vad tror ni?

Puss på er!♥

TWILIGHT TEST

THE TWILIGHT SAGA - Lista!

Twilight / Om jag kunde drömma:
1. Favorit karaktär i boken/filmen? Bella Swan, helt klart. 
2. Bästa scen i boken/filmen? Åh, det finns ju tusentals! Antagligen när Bella får skjuts hem av Edward efter att dom varit på resturangen och hon kommer på vad han är.
3. Favorit citat från boken/filmen? "So the lion fell in love with the lamb." - Edward
4. Bästa låten i filmen? Let me sign- Rob patz
5. Favorit outfit från filmen? Första dagen i skolan, tror jag!

New Moon / När jag hör din röst:

6. Favorit karaktär i boken/filmen? Bella Swan.
7. Bästa scen i boken/filmen? Det finns så många, men bland annat när Bella är ensam efter att Edward har lämnat henne.
8. Favorit citat från boken/filmen"I'm not like...a car that you could fix. I'm never gonna run right." Bella swan.
9. Bästa låten i filmen? Satellite heart Anya Marina
10. Favorit outfit från filmen? När Bella hälsar på Jake för första gången i filmen, när hon kommer med motorcyklarna.

Eclipse / Ljudet av ditt hjärta:

11. Favorit karaktär i boken? Fortfarande Bella Swan.
12. Bästa scen i boken? När Bella, Jake och Edward tältar tillsammans och Edward och Jake pratar när dom tror att Bella sover. det är så känslofyllt...
13. Favorit citat från boken? "Did you seriously just stamp your foot? I thought girls only did that on TV."- Jacob black
14.Vad ser du mest framemot i filmen? Övernattningen i tältet natten innan The newborns och Victoria kommer.
15. Vad ser du minst framemot i filmen? SLutet, det gör jag alltid!

Breaking Dawn / Så länge vi båda andas:

16. Favorit karaktär i boken? Bella & Jacob
17. Bästa scen i boken?
Finns så många, Isle Esme, Bröllopet, Renesmee, Jacobs kapitel, Och sista Scenen! ALLT!

18. Favorit citat från boken? Now you know. No one’s ever loved anyone as much as I love you. Bella Cullen, Breaking Dawn, Chapter 39, p.753 & I love you, too, Momma. We’ll always be together. Renesmee Cullen, Breaking Dawn, Chapter 35, p.675 (Vet inte riktigt, det finns så många, varje mening liksom. Så jag snodde denna!)

19.Vad ser du mest framemot i filmerna?
ALLT, ALLT & ALLT! 

20. Vad ser du minst framemot i filmerna? Inget.. jag tror att det kommer vara de bästa filmerna, spännande, lycka, kärlek..

21.Team Edward eller Team Jacob?
Innan så var jag 100% Team Edward, men nu vet jag inte längre faktiskt.. det är nog nästan 50, 50 o.o
22. Favorit skådis? Kristen Stewart eller Taylor Lautner.
23. Vem skulle du vilja spela? Bella, självklart!
24. Vilken är din favorit bok? Hm.. 1; Twilight 2; Eclipse 3; Breaking dawn 4; New moon. Jag ÄLSKAR New Moon, det är verkligen inte det! Det är bara att den kanske... blir lite tråkig i längden.
25. Vad tycker du om slutet i Breaking Dawn? Det bästa man kan önska sig! ♥

TOTALY LÖVE! 8D


I love this girl!



OMG JAGÄLSKARLÅTENOCHRONNIEÄRSÅFÖRBANNATSJUKTSEXIGSÅATTJAGNÄSTANGÅRUNDER!
Fuck att han inte är med i bandet längre, fuck för hans mordförsök.. >.<'

MENIGSFULLT! (: nej Sophia, MENINGSFULLT ska det stå! :**

Hej på er! :) bara för att jag har så sjukt kul och får tillåtelse att blogga på Sophias blogg så gör jag det nu ;) men aja, jag lyssnar just nu på Paramore, eller ja...Sophia gör det väl också. Typ. Eller ja, vi ärväl i samma rum? Tror inte deeet ;) haha märklig bloggning så ingen förstår nog vad jag snackar om, kan inte säga att jag förstår heller för den delen, :)!! Påse som är orange! Ingen förstår där heller nej men hennes dator har en orange påse där längst ner vid skrivbordet(?) hehe, don't blame me! :)
Ni förstår nog inte vem detta är som bloggar, it's top secret! (:




Nej, det är bara gamla goa Sofie! :) GAMLA också? Nej, haha gud så bra blogg jag gör till Sophia! Skaffarju 119 miljoner läsare för att jag skriver så oerhört fint och stavningen är väl just den alla står utanför och köar för! :)?




Okej, Sophia du kan ta bort detta om du vill, annars pusspuss! /Sofie ;)
http://sofiejohanssonss.blogg.se

YOU ARE ALL I NEED.

Hejsan!

usch, för min dåliga bloggning! ;(


Igår så sov jag och Sofie över, vi hade jättekul! Först delade vi på en grillad banan med choklad, och så glass till, nere hos mamma innan vi åkte upp till pappa. Vi käkade Chili sin Karne (sin= utan kött) och mumsade vitlöksbröd.


Sedan så gick vi ut till våran lekplats och hade kul klockan elva på kvällen, haha! Vi satte oss och gungade efter ett tag och pratade lite. Det var typ flera månader jag snackade med någon så sist, så det kändes skönt.
När vi fick nog så sprang vi runt och flummade lite mer, och det slutade med att vi rullade, skrattandes, ner för en backe vid tolvtiden i skymmningen! hehe. Har jag påstått att vi är normala?

Idag så vaknade vi vid halv tio ungefär, men låg kvar en halvtimme innan vi gick upp. Vi åt frukost och fixade oss, jag sminkade Sofie och sedan mig själv. Varför- vet jag inte? O.o
Vi klockan fyra så åkte vi in med pappa till stan och jag tog kort till mitt pass och bankkort. Jag såg störd ut, usch! haha! Vi mötte pappa och gick runt för att försöka hitta en mobilficka så att det inte ska bli så skadad när jag tappar den. vilket jag gör 24/7...höhö.
Pappa sa att han hittat en dator på ONOFF så vi åkte dit.
Jag hade tänkt lägga upp en bild på den, men nu är det inte säkert att jag får köpa den, mamma vet inte riktigt. Hon måste kolla en del saker först. OCH DET ÄR SISTA EXEMPLARET! Jag ska isåfall 'få' butiksexemplaret..
Vi gick runt där i nästan en och en halv timme och kollade runt innan vi åkte hem.


Anyway, nu har jag tagit mig ett hett bad, men jag kan inte ligga i ens tio minuter! Slöseri med vatten.. Men jag vet inte varför! Det känns som om jag inte kan andas i värmen typ.. e.o'
Sedan så åt jag middag- fisk med sötpotatis! Mums!

Och ja..nu sitter jag här! :'D


Kommentera, nu när jag varit så duktig med ett långt inlägg! (för att vara mig)♥


LEUTE, LEUTE, LEUTE! O___O GLÖM FÖR ALLT I VÄRLDEN INTE ATT NOMINERA TH TILL ROCKBJÖRNEN! http://tokiohotel.com 
SNÄLLA! (A)

DET ÄR ETT GÖTT GÄNG KILLAR! :D


Och som avslutning, en låt som passar MYCKET in här! :'D

I LIKE THE WAY YOU LIE.


Fyfan vad jag gråter vid 0:21, han ser så jävla ledsen ut så jag vill bara springa ner(?) till Tyskland, ge honom en bamsekram, stryka honom över håret och pussa honom på pannan och säga att allt ska bli okej.
:(  Fuck.

Idag väljer solen att titta fram lite...

Godmorgon!

Igår så bestämde jag och Sofiepie att vi ska jogga varje dag i två veckors tid (vill säga tills jag åker till Kalmar!), och vi börjar idag!
Så jag skrev ut ett schema på alla bra saker jag ska göra varje dag. Dricka vatten, äta långsamt, ut och gå.. you name it. Så det sitter på mammas träningsmaskin (jag sover i hennes rum då vi fortfarande har gäster) så jag kollade på den går kväll och somnade med ett leende på läpparna. Idag börjar mitt nya liv!
Jag gick upp halv nio idag (JAG?!) för att hinna vakna och så innan klockan elva då Sofie ska komma för att vi ska ta våran första joggingtur!

Så ja, nu sitter jag här-omklädd- och väntar på henne! :D

Jag lovar att jag ska blogga mera senare! <3

SKOLAVSLUTNING/STUDENT!

Hey guys!

Idag så var det skolavslutning och jag hade på mig min SVEA klänning (bild finns på bloggen), ett par vita tights och min jeansjacka. Jag tog faktiskt bara mina turkosa converse och sminkade mig inte mer än vanligt. Bara lite mascara också så. Sedan så borstade jag håret, men alla trodde jag hade lockat det O.o
Men det var trevligt, vi såg på kören i aulan (tack gode gud för att jag struntade i att vara med!) och sedan gick vi upp för lite avslutande fika.
Alla önskade mig lycka till på nya skolan och sedan försvann jag ut.. i korridoren. Och det- var sista gången dom någonsin kom att se mig... *pratar med djup dramatisk röst*
Haha, nej men jag kommer antagligen att hälsa på någongång! :'D

Sedan skyndade vi oss till Erikas student, det var lite svårt att hitta henne men hon var så fin! Vi tog en massa kort, som antagligen kommer upp på bloggen senare!
Så nu är vi hemma och väntar på Erika och gästerna. Erika är ju och åker flak! ^-^

Därför så hinner jag nog inte blogga mer idag, så att ni vet!
Men jag slänger upp en bild på Erika från balen förra fredagen!

..
Nehe, inte det -__-' det gick tydligen inte att kopiera från hennes blogg, men ja..

haha, puss&kram ha en bra dag på sommarlovet!

JAG MÅSTE HA!



Klicka för att visa Megabild! TWILIGHT: BELLAS ARMBAND, VARG & HJÄRTA (new moon eclipse)

Jag dör! Jag måste måste måste ha dom här!
Vad tycker ni om dom? <3

Älskad bloggare!

Heya guys!

Det är dagar som denna som jag saknar min kamera mer än något!
Särskilt när man kollar på Jonas blogg, som är så fin! (http://transan.blogg.se) Han är verkligen underbar! Man blir så glad av att kolla in där, så gör det ni också!

(hoppas han inte tar illa upp för att jag lånar en av hans bilder :s)
Kärlek till honom, alltså!♥


Iallafall, så skulle jag varit på 'utflykt' med våran klass för att slå (inte bildligt talat!) 7C på en massa saker! Men jag hade ont i magen när jag vaknade i morse, så jag bestämde mig för att stanna hemma! ^-^

Jag åt frukost precis (eller ja, frukost och frukost..), mycket onyttigt! Pannkakor, men vad gör man? C:

Jag ska försöka fixa min design lite, det kommer gå åt helvete men man kan ju alltid försöka, right?
Förresten så sitter mina lösnaglar på nu, ich liebe!

Puss&Kram på er alla! ♥



Låttips (:

Heya!

Sitter just nu i skolan, vi har inte fått några order om vad vi ska göra så jag tänkte jag kunde blogga lite! (:




Älskar låten?! (: Så himla go!

nu låter jag Sofiepie välja en låt, orkar inte lyssna men lägger in den iallafall!



Videon är så cool, jag och Sofie såg den igår! Gillar låten!



Puss&Kram <3

Söndags morgon, började inte så mysig.

Gosemorgon! ^-^

Vaknade inte så jätteskönt idag, Christian kom inklampandes på mitt rum och skulle kolla sig i spegeln. Han var inte så disktret. Jag kunde självklart inte somna om, så jag gick upp. Klockan var då några minuter före nio.
Jag gick upp och åt frukost, och here I am!
Dock så ska jag till Linnéa, som jag inte varit hos på länge länge!
SKa bli skönt att komma bort från 'staden', eller ja.. hehe.

Igår kväll var jag ute med Dennis, aw-some som vanligt! :D

Nu hinner jag faktiskt inte blogga mer, jag måste göra mig i ordning och påbörja vandringen till Lelle! ;)

Kram! <3

ES IST FREITAG, LEUTE! :D

Hey guys!

Jag har lite att berätta!


Igår hade min syster bal, hon var så himla vacker! Bilderna finns på Borås tidning men jag kan tyvärr inte spara bilderna, men om ni vill se dom så är det bara att gå in på BT och där finns det, lite längre ner en lista med alla baler/studenten, där står det Almåsgymnasiet och då ska ni klicka där! 63-64/70 finns min syster på!

Jag tog en massa kort och dom kommer antagligen ligga ute på bloggen inom en snar framtid ;)

Efter Erikas bal så gick jag och mamma till Thai silk, en thairesturant, och åt. Vi brukar nästan aldrig gå ut och äta, så det var trevligt! Till förrätt tog vi vårrullar (som jag inte har smkat på förut) Det var jättegott, verkligen!
Sedan så beställde mamma kycklingspätt doppat i jordnötssås medan jag tog gröncurry grytan! Vi delade maten, men orkade inte ens äta upp en måltid.. hehe. Till efterrätt tog jag jordgubb&vaniljglass med frukt. Mums, det var det bästa på länge!

Idag så brukar vi normalt bara ha fyra lektioner- Idrott, svenska, matte, NO och sedan lunch. (i den ordningen) men idag så har inte 7C någon skola alls, pga nått...så vi fick hoppa över NOn (som vi har tillsammans med 7C) så vi hade bara tre lektioner! Till råga på det så hade våran underbara idrottslärare bestämt sig för att vi skulle tillbringa sjuans sista idrotts lektion med nått roligt, för en gångs skull. Nämligen- att vara på stranden och bada!
Jättekul!

Vi slutade ungefär halv tolv, men jag och Sofie gick hem först klockan två för vi satt i bibloteket och läste! HAHA! xD

Men idag har jag bestämt mig för att kolla på Avatar, som jag har fått låna av Bettan! Alla säger ju att den är helt undebar och sånt så.. varför inte?

Puss sålänge!

I heart SVEA

Hello!

Jag har inte kunnat skriva eftersom det har varit så mycket läxor och skit (seriöst, behöver dom verkligen ge oss tusen läxor sista veckan före sommarlov?!) men ja, ni verkar ha överlevt.

Jag älskar min syster, hon står modell lite gran för SVEA och hon får liksom 'ta' kläder från deras lager för en viss summa och så frågade hon mig för nån dag sedan. "Sofia, skulle du vilja ha någonting från SVEA, har fått mina pengar nu." Så underbart söt är hon! Jag svarade ungefär såhär: "Va? Men asså....eh, inte om du inte.. vill eller så. Skulle vara jättesnällt, men ...ja."
hehe, älska mitt språk, right? Och gissa vad? Igår kom hon hem med en jättefin sommrig klänning som kostade 700 kronor... gud!
Såhär ser den ut!
 - Gabriella Dress

Http://sveasvea.se
Där kan ni se min syster om ni vill det ;)
Fin va? Jag
ska ha den, ett par vita leggings, min ljusblåa jeansjacka och mina turkosa converse på skolavslutningen! Vad tror ni?
Den kommer vara jättefin i sommar!

Iallafall, jag längtar enormt mycket till sommarlovet! En och en halv vecka känns som en lång tid..
Jag längtar också till Erikas bal & studentfest! Kommer bli jättekul!
Vara ute i partytält på gräsmattan, men alla släktingar och massa fint ljus!

Jag har varit uppe sent varenda dag de senaste veckorna och jag går runt som en vålnad och känner mig som om jag var i en liten bubbla! Tänker somna tidigt idag!

Förresten! Min farmor och hennes vän van 10 000 kronor tillsammans, alltså 5000 var, på postkodlotteriet! Så vi var nere I Angered i Söndags och var med i TV, eller ja. Inte riktigt kanske, men jag ska kolla nästa fredag och kolla om jag kanske kom med någonstans där i publiken! ;)

Aja, nu får jag allt gå och lägga mig trots att jag vill vara uppe en bra stund till...


Puss&Kram <3
RSS 2.0