Feel good inc

Hejsan! Gjorde nyss en annan liten amatör sminkning med lite eyeliner. Inte så värst snygg men så kan det gå när man väntar på en viss kompis (läs: Sofie) ska dyka upp.


-det är lite skoj att exprimentera med eyeliner, även om detta är simpelt-







Såatteh.
Det var det, som sagt, inte helt seriöst eller snyggt men enjoy anyway!

Trevlig fredag allihopa!♥

This teardrop

Hejsan, igen!
Det var ungefär en halvtimme sedan, haha! Ser ni? Uppdateringen blir redan bättre! Nej men skämtosido, jag har en sminkning jag vill visa er! Jag säger inte att jag är bra, och ni är fullt välkommna att ge kritik och all den skiten! :) Utan kritik blir man ju aldrig bättre, eller vad säger ni?
Jag kollade på en sminkvideo och kände mig inspirerad, så trots bristen på smink och med mina tre dåliga borstar lyckades jag skapa något i alla fall!

Så här får ni några bilder, tråkigt nog förstör min kamera allt, (JÄKLASUGKAMERA!) men ni förstår nog i alla fall!


Produkter som var använda var:
min ögonskuggsparlett från Viva la diva
Volym mascara från Loréal
Eyeliner från Isadora
Och sedan några andra småsaker från H&M, oooh fancy!

Det var allt, kram!

Do you love me still?

Uschianemig (Det lät bättre i huvudet!) vilken dålig uppdatering! Det finns ingen ursäkt till det faktiskt, har bara haft två läxor denna veckan och det beror på att vi slutar skolan nästa onsdag! Jag hurrar, hela min kropp hurrar!  Den har fått lida något otroligt under denna hösten, den förtjänar med uppmärksamhet av mig! Torra ben och påsar under ögonen, icke snyggt!
Och som plommon på räkmackan så börjar jag bli sjuk! Ont i halsen och ständig huvudvärk. Får försöka hålla ut denna sista veckan!

Förresten, gud vad December har gått fort! Det är julafton nästa vecka! KAN NI TÄNKA ER? Det kan faktiskt inte jag... Känns som om det var igår det var första december. Om en vecka får jag se min mamma igen (efter det att hon flyttat till Grekland) efter tre månader. Det om något känns konstigt. Jag kommer inte ens ihåg hur hennes röst låter, hur hon doftar eller skämtar. Usch, känns så hemskt! Men det det har faktiskt inte varit så jobbigt som jag trott att det skulle bli och det är skönt. Men det kommer fortfarande att kännas konstigt att ses. Och att se min bror som flyttade i sommras, han kommer också. Och min syster, fast henne träffar jag ganska ofta då hon också bor i Borås. Så hela familjen kommer att vara samlad, eller ja, inte pappa då. Och som varje jul jag firar hos mamma, så kommer jag känna mig skyldig och ha dåligt samvete för att jag lämnar honom till sin ensamhet. Tanken på honom, sittandes framför TV:n med tacos får mig att känna mig så skyldig!
Hoppas han åker till min farmor och firar!

Slut med deppsnacket, här kommer en härlig dansvideo! 
Älskar hennes stil och hennes dans!


Puss och kram! ♥

Skiten åkte av



wohw, det känns sjukt ovant att ta sig i nacken och känna stubb... men men! :D Jag måste säga att jag gillar det!
OCH IGNORERA MIN FETA ARM!

Kram, nu blir det skolan! Ska bli kul att se alla reaktioner!
RSS 2.0