jadu arne

Hi miss Alice

fotograf: Sofie Johansson
smink och så vidare: Sophia Sahlström (vem kan det vara?)
 

Hade lite kul när vi var uttråkade, så jag improviserade lite och ja. Lite inför halloween och så där, hehe! 
 
 
bästa låten någonsin, SHINee ftw! <3

So we make perfect shapes

 
Inget stort fan av Katy Perry, men den här låten är så himla fin så man måste bara lyssna ♥
 
God natt, sov så gott alla fina! 

Brevvänner & mjölkbad

God kväll alla fina cupcakes där ute! ♥
 

Jag vet inte varför, men jag har varit på riktigt bra humör hela dagen, och det tänker jag utnyttja! Man vet ju aldrig hur länge det varar i dagens samhälle... *skakar dramatiskt på huvudet* Haha, nej men seriöst! 
 
Jag är förresten super glad, för idag fick jag mina första brev från mina brevvänner!!! (<-- notera utropstecknen) Trodde att de hade kommit bort på vägen eller något, eftersom det tog sån tid men nu är de äntligen här! Ett brev är från min amerikanska brevvän, Bailey, och de andra två är från mina koreanska brevvänner Naeun och Seol! Gud, jag blir så glad över småsaker! 
Wow, vad jag bjuder på bilder på sistone, oh well!
 
Sedan hängde jag med när Elina klippte lugg hos Erika (min syster för de som inte visste), och då fick jag också trimmat min lugg så att det inte blir en överdriven Loréen look. 
 
Mys, mys, mys.. allt är så mysigt idag! Det är första gången på länge som jag känner mig så tillfredställd med livet, haha hur lät det då? Det kan vara för att jag nu har bestämt mig för att jag ska stanna på teaterlinjen och Bäckäng trots en massa vel fram och tillbaka. Det känns skönt att ha det avklarat nu! 
 
I dag ska jag till och med slå på stort, jag ska bada! I badkar alltså, inte något kvällsdopp i sjön eller så. 
Jag har inte badat i badkar på flera år på grund av att jag såg någon läskig film där det kom läskiga saker ur badkaret :< Så jag har liksom varit rädd sedan dess, patetiskt men sant! 
 
Men så idag tänkte jag försöka mig på ett avslappnade mjölk bad. Ja, ni hörde rätt! Alltså jag ska inte ta ett mjölkpacket och hälla det över kroppen i SEEXY HAEEE~style, utan bara hälla i några koppar mjölk i badet, för det ska tydligen ha en lugnande effekt och ge kroppen lyster (oh, dessa ord), så jag tänkte ge det ett försök! Ska tända en massa doftljus och lyssna på mysig musik samtidigt så blir det muy bien! 
 
 
Kram på er alla där ute, hoppas att ni har en lika trevlig kväll som mig! ♥

HELLO KITTY POWAH

I do love my ring. Bästa fyndet detta året, tio freaking kronor på Kawaii Shop!
 
 
Woah, Florence är så vacker!! 
 
(meningslöst inlägg men whatever)
Kram på er! ♥

"They're telling me it's beautiful, I believe them

but will I ever know the world behind my wall?"
 
God kväll!
 
Hade tänkt göra ett längre inlägg egentligen, men tiden rann iväg åt funderingar och mys med tea och doftljus. ♥
 
 
så jag lägger upp den här låten istället. Jag glömmer ständigt hur mycket jag älskar Tokio Hotel. 
 
"I'm writing down
What I cannot see
Wanna wake up in a dream



 
They're telling me
It's beautiful
I believe them
But will I ever know
The world behind my wall
Owow
The sun will shine
Like never before
One day I will be
Ready to go
See the world behind my wall"


This song is pure gold. 
 
God natt på er alla där ute, sov så gott och njut av de sista timmarna av helgen.
Kram!

IB besök

God afton! 
 
Oh herre vilken dag... Var som sagt och kollade upp IB-linjen på Sven Erikson idag och jag är confused som aldrig förr. Alla jag känner går it A klassen (det finns A och B), men tydligen så är den full så jag måste gå i B om jag börjar. And don't get me wrong, de verkar som en najs klass de med, men det är ju bara att jag redan känner sex stycken i A klassen (bland annat mina bästa vänner), så jag är lite sad face nu.. 
 
Sedan vill jag inte lämna min nuvarande klass heller, alltså teater-och-dans klassen, eftersom att jag tror att det kommer att bli en suverän klass när alla har lärt känna varandra lite bättre. GAAH. Too many things going on! 
 
Så här känner jag! 
 

 
 
Okej, kanske inte exakt så men nästan! 
 
Over all så var det en bra dag, men nu har jag massvis med tänkande framför mig, har i för sig dagen i morgon på mig med, ska nämligen dit då igen!
 
Slänger in en bra gitarrcover på "It will Rain" av Sungha Jung.. den killen är AMAZING! 
 
 
 
God natt, jag är slutkörd! ♥
 

Höstinspiration och allmänt mys

Tjolahopp på er alla där ute i kylan och mysigheten! ♥
 
Får jag bara nämna hur mycket jag avskyr onsdagar? Vem tusan var det som uppfann dem? Nej usch, det var helt oönskat.
Det är den längsta dagen i skolan för min del, och den dagen då man är tröttast på morgonen och då täcket är så där alldeles lagom varmt och man precis har haft en mysig dröm. Vem vill gå upp då? Inte jag! 
 
I alla fall, jag tänkte lägga in lite (okej, rätt många) höstbilder som hjälper för att få in den rätta höstkänslan! Jag älskar hösten, allting är så otroligt vackert och man typ vadar igenom löv på morgonen och solen skiner på allt och gör det helt magiskt! ♥
 
Rekomenderar er dessutom att lyssna på den här enormt mysiga (ja, jag gillar det ordet) låten 
 
 
Source: weheartit.com
 
Okej. Wow. Jag skämtade inte om att det var mycket bilder. Hehe. Oh well! Jag tror inte på inlägg utan bilder. Önskar att jag hade en systemkamera, då hade jag kunnat ta egna vackra bilder, men tills dess får jag nöja mig med att låna andras bilder från weheartit som den ligist jag är! 
 
Någon snackade om att jag inte lägger upp så mycket bilder på mig själv på bloggen längre, och det är mest för att jag inte blir nöjd med någon bild haha! Och också för att jag känner mig som en av de där mainstream (no offence!) bloggarna som lägger upp en bild på sig själv och skriver typ "Nu ska jag till skolan, puss puss". Not my thing.
 
 
Nu ska jag försöka att plugga lite innan jag förbereder vad jag ska ha på mig inför besöket på Sven Erikson i morgon - lite nervous är jag allt. Hör så mycket saker om SE, så jag vet inte riktigt hur jag ska klä mig. Kanske borde screw allting och köra på det jag brukar? Inte så att min stil är något värt att tala om alls, men man vet aldrig med folk.. 
 
 
KRAM PÅ ER ALLA SOM ORKADE TA ER IGENOM DETTA MASSIVA INLÄGG! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LÖV

By the way, did I mention how much I love my SHINee pillow? ♥
Första gången i historien jag lägger upp ett sånt här inlägg? ó.O

Födelsedag och översnyggasaker

Jag lär inte bli utnämnd till årets bloggare, den saken är säker! 
 
Men nu är jag tillbaka, så frukta ej (läs: don't throw fruit at me)!
 
Inte för att jag har något speciellt att prata om egentligen, men jag kände ändå att det var på tiden att jag uppdaterade! 
 
Mina underbara vänner firade min födelsedag i fredags, de klädde ut sig som killar (med Host Club känsla, iiiihp) med väst och vita skjortor och allt var det var, och det enda jag fick reda på var att jag skulle vara klädd tjejigt (vilket fick upp mina misstankar). I sort of hate not knowing what is going on, I guess I'm a controlfreak. Wow, that didn't make me feel good at all. Haha. 
 
Anyhow.. Så vi satt nere på Thai resturangen i Sandared (där jag praktiskt taget är stamkund, hon som äger stället verkar ha utvecklat smeknamnet "Tjejen" till mig..) och de överröste mig med presenter och kääärlek~Nej men seriöst! 
 
Fina vänner har jag allt! Jag fick en Hello Kitty ryggsäck som jag kollat på och velat ha i hemlighet, en Hello Kitty lunchlåda (Hmmm.. Jag ser ett mönster forma sig), en MASSA bilder på KPOP människor inklusive mig och Sofie, för vi är ju kända och så vidare, som ska upp på väggen, en jättegod tårta, en manga bok och annat! Tacksamheten flödar! ♥ 
 
Vill dela med mig av ett par jättefina låtar!
 
 
Hittade den här låten idag, och jag brukar inte gilla sådana här ballader i vanliga fall, men den här är bara så mysamys så jag kunde inte låta bli att göra sönder replay-knappen!
 
Och eftersom jag har en liten crush på Ellie Goulding så måste ni lyssna på hennes fina verison av "only girl in the world" -  hon får den att låta vacker istället för sexy haaae! 
 
 
PRECIS NÄR NI TRODDE ATT DET SKULLE BLI ETT ICKE-ASIATISKT INLÄGG - TROLOLOLOLOOLO!!
 
 
HÄR FÅR NI OCKSÅ PÅ KÖPET JORDENS SEXIGASTE KILLE! ♥
 
Min dator kunde inte handle hans smexighet så det laggade där ett tag
Kai, why so... KAI-ISH?! 
 
 
Godnatt, kram! ♥
RSS 2.0