The back of my hand brushes against

God eftermiddag!

Hemma från skolan idag, har inte mått bra de senaste dagarna. Var också hos doktorn idag och kollade upp lite saker som har stört mig det senaste året, allt gick bra som tur var. Skulle så gärna vilja lägga mig och vila men har så sjukt mycket att göra med skolan. Blä, tur att det är sommarlov snart.
Här får ni en väldigt fin låt, som såklart är på Koreanska (jag kan riktigt se er sucka där hemma), som jag försöker lära mig på piano.
...Det går sådär, om ni ville veta.
Men helt seriöst, Teen top's låtskrivare; hur tänker ni när ni valde låtens titel? 'The back of my hand brushes against', jag menar va? Kan Teen Top ens själva uttala det där? Haha, jag kommer alltid undra över vissa saker inom K-pop..
En bild på min fina kompis Sofie, som togs på vår fotorunda härom veckan!

Kram, hoppas ni njuter av er varma dag!♥

U Go Girl!

God kväll!
Försökte mig på de blå naglarna och det gick rätt okej för att vara första gången, tyvärr så har jag inte något bra kort på naglarna då min webbcamera suger ostron..
Man ser inte, men det är massor med glitter och två olika nyanser (som på videon). Nästa gång blir det jordgubbar!
Oerhört fint med ett sminkat öga och sådär med, hehe! Fint ska det vara!
Här får ni en jättesöt och sprallig (?) låt!

Jordgubbar eller stjärnhimmel?

God morgon!
Vaknade rätt så sent idag, eftersom jag låg uppe till sent igår och läste manga (Bokura Ga Ita, for your information)
Skulle egentligen in till stan idag men några kompisar, men eftersom jag fortfarande inte är helt frisk, så blir det en hemma-dag till. Har bokstavligt talat levt i mitt rum denna veckan, förutom att duscha och äta middag så har jag verkligen varit i mitt rum hela tiden. Känner mig som världens slappis!
Därför har jag bestämt mig för att vara lite kreativ idag, och fixa mina naglar! Men, som vanligt, har jag beslutsångest över vad jag ska göra så jag tänkte att ni som läser kanske kan hjälpa mig att bestämma vilken av dessa designer jag ska försöka mig på!
Antingen den här supersöta, somriga jordgubbs inspirerade designen:
Eller den här vackra och häftiga stjärnhim... ALLTSÅ DET LÅTER FULT PÅ SVENSKA... Starry Night sky- inspirerad design:
Skulle uppskatta om ni bara slängde in en kommentar och sa vilken ni tycker att jag borde göra!

Bilder kommer senare idag! Kram! ♥

Död

Hej!
Har varit sjuk både igår och idag, så det har inte blivit någon skola för mig. Hade jag inte sett ut som att jag blev överkörd av en traktor så hade jag kanske gjort en videoblogg, men ja, nu är det så. Haha!
I alla fall, nu har jag en otroligt viktig sak att dela med er... Så ni vill nog sätta er ner och ta ett djupt andetag innan ni kollar vidare...
Xiah Junsu,
mannen som kom att bli min död. (Är inte helt säker på hur det där lät)
Helt seriöst. Hur snygg är inte den här människan?! Jag tror jag avlider! Det är samma kille som gjorde den där låten "Intoxication" som jag har lagt upp på bloggen ett antal gånger (länk), nu är han tillbaka med en ny låt. Den är helt skfnhalfnsalfasjnasflkansflnaflnaflasnlda'äådd, på ren svenska!
Här har ni den, försök att överleva om ni kan.
Ni får ursäkta mitt språk nu, men för i helvete, vem skapar sådana här snygga människor?! Okej, hans föräldrar, men ni fattar!
GAAH!
Okej, för att vara lite mer seriös nu (som om det är möjligt)... Den här låten har varit i mitt huvud två dagar i sträck nu, just den där delen där de säger "What music are you listening to?" , som jag i för sig tycker låter som "One musical you listen to" men aja!
Ville bara dela denna awesomiga låt och heta person med er, hehe! ♥

Beautiful Night!

Hemma från klassresan! Den var sjukt härlig!
Hittade precis den här låten, haha jag älskar både låten och videon! Så sjukt roliga!


We don't know our names

God morgon!
Jag har en känsla av att den här dagen kommer att bli tuff, har två prov. Ett tyska nationella (skrivdelen [som jag inte är bra på]) och ett Cambridge  (och för er som inte vet var det är så är det några prov som kollar ens internationella engelska, alltså ett betyg som håller över allt i världen) prov, också skrivdelen, som för övrigt är två timmar långt. Sitter här och försöker komma på hur jag ska överleva dagen, försöker hitta ett sätt att bli peppad men det går sådär kan jag säga!
Aja, det löser sig nog, det gör det alltid!
Ha en fin dag, vi hörs senare! ♥

Give me love

God eftermiddag! Eller kväll, whatever. You get the point!
Dagen har varit helt okej, det har regnat och varit allmänt grått ute, vilket jag tycker är väldigt skönt. Jag gillar inte direkt när det är tjugo grader och sol i maj, äntä min gräj!
Hittat världens skönaste låt, som ni säkerligen har hört. Och har ni inte det... då vet jag inte vad jag ska ta vägen med er!
Kollade igenom min blogg med Sofie nyss också, enda från början. Herrejösses vad man har förändrats på två, nästan tre, år. För samtidigt känns det inte som att jag har förändrats alls, vet att det var sjukt motsägelsefullt men aja. Vet inte ens vad jag babblar om längre! Jag och systra mi satt och kollade igenom gamla videobloggar och skämdes lite över oss själva (jag tror jag skämdes mest)
Har förresten fått tummen ur och gått ner till ICA för att lämna mitt CV, lär antagligen inte få jobb eftersom jag är så sent ute but at least I tried.
En väldigt gammal bild, jag saknar mitt hår fast samtidigt inte. Hatar dock min nuvarande frisyr, får göra någonting åt den snart! Antingen så klipper jag det, eller så låter jag det växa ut. Decisions, decisions..
Ha en fin kväll!

Let us go to Neverland, hand in hand.

God eftermiddag.
Jag är så sjukt trött och då menar jag inte bara på grund av sömnbrist. Utan på världen, på allt det där hemska som man inte vill se men som ändå blinkar obarmhärtigt framför ögonen oavsätt hur mycket man försöker att undvika det. Men det som stör mig mest är endå känslan av att inte kunna förändra någonting. Allt det där hemska, jag vill ta bort det och gömma det djupt ner i mörkret. Verkligheten är inte perfekt, men jag hade inte förväntat mig att den skulle vara såhär.

Förlåt för deppig inlägg, men jag behöver få ut mina känslor.
Nu ska jag träffa den enda som förstår sig på mig och mina tankar, Sofie, vi ska ut och gå och sedan försvinner vi nog in i spelvärlden. Den är så mycket vackrare, och man blir aldrig besviken eller ledsen där. Kingdom Hearts, jag litar på att ni räddar min dag.
Kommer inte att vara inne på datorn mer idag, behöver komma bort här ifrån, så vi hörs någon gång i morgon eller på Måndag kanske.
-En riktigt gammal bild på mig själv själv men gammalt är bra-



Hejdå, ha en fin dag!

"Thank you for finding the words I couldn't find on my own"

Shalom!
Dagen har varit rätt okej, men har gått runt som en sengångare (var på väg att skriva zombie, men jag drömde mardrömmar om det inatt så det känns inte passande att skriva om det just nu, ugh.), så otroligt trött!
I alla fall, träffade min underbara vän Malaika som jag inte träffat på år och dar! (Egentligen bara en månad, but still.) Vi satte oss på vårt favorit café och åt och pratade om att från himmel och jord. Mest om muterad majs, e-coli och läskiga saker i för sig, haha! Hon är en sån sjukt underbar person som man bara blir på gott humör av!
Nu ska jag försöka skriva lite mer på min fanfic som jag började på häromdagen, vet inte om jag är på skrivhumör men jag har inget bättre för mig så jag kan ju lika gärna försöka!
Jag fick nyss en kommentar från någon (kan ha varit min bror, men är inte hundra på det) om vilket gymnasium jag har valt, och svaret på det är Bäckängsgymnasiet, på alla mina tre val.
Jag har dock en dröm om att studera i Sydkorea innan jag börjar tvåan. Håller på med research, får se vad som blir av det..
-En bild från min och Sofie's två års dag förra veckan-

Den följande låten hittade jag av misstag på Spotify och nu är jag helt förälskad i den!
Riktigt mysig, det är en sådan låt som jag associerar med en regnig sommarkväll på en balkong, med en kopp varm choklad i ena handen och sin kärlek bredvid sig.♥

Ha en riktigt go fredagskväll!


EDIT: Ni får ursäkta att det inte blev någon styckindelning i blogginlägget men min blogg ville tydligen inte had det idag...

This is how I ruled the world.

Usch för torsdagar! Jag hatar dagar då det känns som att allt och alla är emot en, idag var en sådan dag. Det hjälpte inte heller att jag har varit på sjukt dåligt humör, jätte trött och att vi hade nationella prov i Tyska...

Min dag i bilder:
Inte en top notch dag alltså, men nu får det vara slut på klagandet, jag är nu hemma och försöker att slappna av resten av dagen!
I morgon hade jag och några vänner planer på att åka till Liseberg för att se Maskinen, men jag vet inte om de blir av för min del. Är inte så taggad längre, plus att det gymnasiet jag har valt tydligen har en sån där "Get to know each other" kväll med käk och aktiviter. Funderar på att gå på det i stället, men får som sagt se.
En riktigt bra låt att lyssna på när man är arg, man får lite mer power liksom. Satt och lyssnade på den i skolan under rasten, det kändes som att låten fick ut lite av min ilska, haha!
Kram på er, hoppas att ni har haft en skön dag ute i solen! ♥
RSS 2.0