"Thank you for finding the words I couldn't find on my own"

Shalom!
Dagen har varit rätt okej, men har gått runt som en sengångare (var på väg att skriva zombie, men jag drömde mardrömmar om det inatt så det känns inte passande att skriva om det just nu, ugh.), så otroligt trött!
I alla fall, träffade min underbara vän Malaika som jag inte träffat på år och dar! (Egentligen bara en månad, but still.) Vi satte oss på vårt favorit café och åt och pratade om att från himmel och jord. Mest om muterad majs, e-coli och läskiga saker i för sig, haha! Hon är en sån sjukt underbar person som man bara blir på gott humör av!
Nu ska jag försöka skriva lite mer på min fanfic som jag började på häromdagen, vet inte om jag är på skrivhumör men jag har inget bättre för mig så jag kan ju lika gärna försöka!
Jag fick nyss en kommentar från någon (kan ha varit min bror, men är inte hundra på det) om vilket gymnasium jag har valt, och svaret på det är Bäckängsgymnasiet, på alla mina tre val.
Jag har dock en dröm om att studera i Sydkorea innan jag börjar tvåan. Håller på med research, får se vad som blir av det..
-En bild från min och Sofie's två års dag förra veckan-

Den följande låten hittade jag av misstag på Spotify och nu är jag helt förälskad i den!
Riktigt mysig, det är en sådan låt som jag associerar med en regnig sommarkväll på en balkong, med en kopp varm choklad i ena handen och sin kärlek bredvid sig.♥

Ha en riktigt go fredagskväll!


EDIT: Ni får ursäkta att det inte blev någon styckindelning i blogginlägget men min blogg ville tydligen inte had det idag...
Kommentarer
Postat av: Sofie {ARNE}

http://open.spotify.com/track/0SZVxJIfQa63kFH6NdTB22



-Awesome låt.



http://open.spotify.com/track/63kU6nqeJE4qR8xVaqGwV4



- Som denna! han är grym o___o "Lego House" är nog också bra... han är lite galen i slutet av den första låten, typ skriker efter 4:20 typ xD "GIVE ME LÖÖÖÖÖÖÖVVVV >:C" eller nått xD hehe men annars as bra!



KRAAAM älskar bilden, och ska lyssna på låten nu bara för att ^^ KRAM PÅ DIG <3

2012-05-05 @ 08:44:32
URL: http://fantasygames.blogg.se/
Postat av: Sofie {ARNE}

http://open.spotify.com/track/0GoSX1o1TXySjs549TZXZZ



Seriöst, denna är sååååå fin!! men tänker på en speciell person VARENDA gång han säger "you should never cut your hair, cuz i love the way you flick it of your shoulder..." hmmmmmmmmm... VEEEEM?!



oh well, gillar den mucho iaf <3

2012-05-05 @ 09:02:46
URL: http://fantasygames.blogg.se/
Postat av: ARNE THA MUSIK TIPSARE

förlåt att jag knockar dig med massa ed sheeran, men denna är ABSOLUT SISTA (!)



http://open.spotify.com/track/67TWxymem9MpsJIj8cwDh

-Lego House! awesome låt, såå bra :D

2012-05-05 @ 09:20:44
URL: http://fantasygames.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0