DREADS TILL SALU!





Dreadsen köptes förra året vid sommaren, men jag har inte fått användning för dom, tyvärr. Inte rätt färg för mig.
Jag köpte dom för 800:- men jag säljer dom nu för 500:-
Säg till om ni är intresserade!:)

Follow me down.

Hello!
Kom hem från skolan för ett tag sedan, sjukt gött att vi slutar kvart över tolv, men ändå lyckas dom förstöra dagen lite genom att trycka in de tråkigaste ämerna; NO, matte, svenska och idrott. Jisses!

Men iallafall, idag börjar mitt nya nyttiga liv (Hur många gånger har jag inte sagt det?!)! Jag har pratat med pappa, och det blev lite drama i början, men nu är det OK! Så alltså; Ingen pasta, ris eller potatis. Massvis med sallad till varenda måltid, inget godis, läsk eller liknande! Plus att jag ska jogga så ofta jag kan/orkar.
Min lunch blev idag ett stort glas vatte och ett äpple, väldigt bra.. höhö, men det var Kycklingsallad i skolan. Jag skulle inte ens ätit det om det inte var pasta i!
Jag har träningsvärk efter gympan, hur ofta händer det? Vi hade stafettlöpning och längdhopp, lite pinsamt men vad gör man?

Har precis packat mina kläder inför att jag ska vara hos pappa i tre veckor, eftersom mamma åker till Grekland. Det hade varit okej, OM jag hade fått följa med! Men nej, självklart inte.. <.<'
Ni får ingen 'dagens outfit' eftersom jag inte orkar. Men jag har på mig ett par XXL svarta mjukisbyxor, ett grått linne och en rosa-lila-svart skjorta. Inte så speciellt direkt.
Snart ska jag och pappa till ica.
Vi ska handla lite nyttiga varor till mitt nya liv, te.x fruktmüsli och filmjölk. Hade man frågat mig en månad innan detta om jag skulle äta müsli och filmjölk så hade jag nog bara stirrat på den personen. Det var typ det värsta jag visste, men det kan faktiskt vara en bra frukost! Jag har ätit det den senaste veckan.
Jag och Sofie ska som sagt till gården senare i kväll, men först ska jag och Fanny ut och jogga.
Trevligt värre!

Nu får ni lite nya bilder från igår!

Har typ hundra stycken kvar, men ja...

Crazy- me?!







De tre första bilderna tog jag nyss & den sista bilden (Sofie & jag) var nog förrförra veckan eller nått sånt!
Fler bilder får ni imorgon!

Nu ska jag ner till mamma och ta någon frukt och några glas vatten! (Mm, jag som älskar vatten...)
Sedan blir det nog sängen, jag har varit uppe länge de senaste dagarna och jag behöver verkligen min sömn har jag märkt!

Jag har äntligen korten på mina dreads, så de kommer läggas in i morgon!

Godnatt, sussa sött! ♥


Shake some boodie!

Det är vad jag har sysslat med de senaste minuterna. Jag har tagit på mig mina stooora mjukisbyxor, ett linne och sedan ställt mig och dansat till lite bra musik. haha! Jag övar på att skaka rumpan och höfterna, snacka om att ha för mycket fritid? hahaha, men jag gör framsteg, inte för att ni kommer få se, men ja..

Sofie gick nyss hem, hon är helt ifrån vettet den tjejen! Det gillas! Vi har kollat på en massa dansvideor som vi tycker äger, kollat mina gamla videobloggar och en massa sådant! Imorgon blir till fritidsgården för att se om hottie är där. (en kille vi såg där för ett tag sedan som vi tyckte var så sjukt snygg så att vi har gått till Gården varenda fredag, bara för att upptäcka att han inte varit där sedan dess...)
Sedan blir det jogging också!
Jag pratade om att hitta en diet till mig, men alla jag har kollat igenom funkar inte. Antingen är det för tufft, för farligt, eller bantningspiller.
Det fanns dock en där man förlorar 7-8 kilo på en månad. Den gillade jag skarpt, man skulle bara käka soppa i en evighet bara. höh. Men varför inte? Förutom det faktum att jag inte tycker om så mycket soppa så är det en bra idé! Eller vad tycker ni?
Annars slutar jag bara att äta potatis, ris, pasta och dricka vatten och äta mycket frukt, grönsaker, kött och ägg! Låter enkelt, eller hur!...

Nu borde jag gå ner och duscha, mitt hår ser ut som om någon släppt en bomb i det (eller som att någon försökt göra en fläta, men misslyckats 100 gånger.) Plus att jag är svettig. Muuuums!


En sådan snygging var det Sofie försökte göra på mig, det funkade inte med mitt lockiga, oborstade går tydligen. Riktigt besviken, verkligen!

Puss, nu väntar duschen!

Gå in på Mozilla firefox och kommentera!



Vissa platsar helt enkelt inte på bild...

Och jag är ledsen att meddela att jag tyvärr är en utav dom!

jag är sur nu, okej? Jag var sjukt entusiastisk för typ...tio minuter sedan, innan jag hade börjat fota.
Jo, jag hade liksom tänkt fota (med min kompakt kamera, smart! Oerhört!) med temat; Död. jag har svart smink på Läppar och ögon som kommer ta minst en flaska sminkborttagnings medel att få bort. Men, smart som jag är, glömde jag av att jag inte blir bra på bild (om man inte redigerar till hundra efteråt, vill säga) så bilderna blev minst sagt skit!
Usch, vad jag hatar mitt utseende just nu!
Och jag som tänkte bjuda på lite nya bilder...

Aja, inte vara ledsen såhär på kvällskvisten! *försöker låta entusiastisk*
Tror jag ska ta en kopp te inne hos mamma innan jag går och lägger mig. Kanske borde stilla min hunger också. 
Kör på en diet nu! Eller ja... haha, den går ut på att jag ska äta lite, men ofta! Bra va? 
Kanske inte, men vi får se. Och så ska jag och Fanny åt och jogga på Fredag också, jag kommer bli en bodybuilder på nolltid! 
höhö >:D

Måste bara tipsa om ett underbart band jag hittade för inte så längesedan. The Fray, heter dom! Om ni har Spotify, lyssna lyssna lyssna säger jag bara! Sköna, lugna låtar med bra mening (enligt mig)

Här skulle jag egentligen lagt in en bild, men ja, det blir inte så som sagt. Tråkigt, med ja! 

Förresten, jag vet att det inte går att kommentera min blogg om man inte är inne på firefox grejen istället för Internet Explorer, irriterande! Det är något med den här designen som inte vill det, tydligen.. <.< My håller på att kolla upp det, säger till när/om det löser sig!


Godnatt, sussa sött! 
Själv vet jag vad jag ska drömma om för att sova riktigt gott! ;)

♥  

fanfic på ingående?

Hej!
Kom ganska nyss hem från gymmet, jag var dock inte med. Jag hade glömt kortet hemma.. så jag fick sitta och kolla på istället. Jippy!
Nu har vi precis ätit tacos- jag, mamma och Erika. Jag var inte lite sur på Erika när jag kom hem, hon låg och kollade på film på mammas dator, som jag längtat så efter att sätta mig vid. Så nu får jag kopiera de senaste avsnitten ur min fanfic till min hotmail och sätta mig på skrutt datorn där nere. Vilket betyder; Ingen MSN, eller internet, då det segar ner datorn ännu mera. Den håller ju på att spricka bara jag öppnar Word! Edit: Jag tror jag undeskattade datorn lite, höhö, allt funkar fint!
Jisses, aja, nu måste jag gå!

Hörs senare!

This is how we do it in the morning

Godmorgon Leute!

Just nu sitter jag här på SOn som vi har istället för musik eftersom niorna har kärleks-tema och nästan alla lärare medverkar. Det är faktiskt kul!

idag så ska jag & 'gänget' på gym som vi gör varje Onsdag. Jag är inte så peppad, det är sjukt tråkigt! Men vad gör man inte för sin drömkropp? (:

Aja, nu måste jag nog avsluta innan min fröken får se detta och piskar mig med palmblad! ;o

Puss&Kram!

Tom får stå för bilden! <3

2010-04-27

Första inlägget!

Innan jag gör någonting annat, så ska jag ger stora creds till min personliga ängel My, som fixade min design och header! Hon är helt fantastisk! ♥


Okej, jag är så sjukt peppad på att komma igång nu, men eftersom klockan har sprungit iväg och nu visar 21:57 så är det nog dags att dra mig mot min gosiga säng!

Min förra egna blogg, som jag tog bort (dum som jag var), handlade om mig och mitt liv, och som ni antagligen har förstått, så kommer den här också att göra det! Den ända skillnaden kommer att vara att jag är mer aktiv!

Tja, godnatt! Sov så gott nu, bloggar imorgon!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0