Första advent!

bilder från weheartit

 

 



Fäääärdig!

Okej, det blev inte perfekt, men jag är ändå nöjd! Det var kul att vara lite kreativ för en gångs skull!
Passade också på att pimpa min mobil lite mera, frågan är bara hur länge det sitter...
Vet förresten att jag ser ut som något från minecraft med den jättefint placerade mosaiken!

)



Nu blir det plugg och lunch för min del! KRAM! ♥

Work in progress.

 


Mysiga fredag!

Hej hopp!

Här kommer en liten videoblogg om min härliga Fredag!


Slänger in ett par bilder på mig och helium ballongen Edgar också! (Rest in peace...)


Ska faktiskt försöka somna tidigare än vad jag brukar göra på helgerna, så nu blir det lite ansiktsbehandling innan min mysiga säng väntar!
Kram på er! ♥

We found love

Okej, jag vet att det har blivit lite mycket videor de senaste dagarna, men ni bara måste se den här videon!
Så sjukt vacker video, och låten är bara underbar! ♥

Everyday I'm shuffling!

Bara jag som tycker att detta är så sjukt härligt?  :D Jag kan inte fatta att jag inte tröttnat på den här låten ännu, han lyssnat sönder den! Snart går den i bitar, haha!

Idag blir det skola för min del, det var otroligt segt att gå upp i morse, hade ingen känsel i händerna och hela kroppen var svag. Jag tror det är för att min kropp började vänja sig vid att gå upp senare än sex, hehe.

Ha en bra måndag, och önska mig lycka till på mitt utvecklingssamtal!



Vad vore jag utan dina andetag?

Hejsan hoppsan! ♥

Vaknade för typ en halvtimme sedan och har precis haft äggfrukost med tea, så mysigt! Även fast jag vaknade senare än vad jag planerat (somnade halv tre ungefär) så är jag faktiskt förvånande pigg!

Nu sitter jag här och sippar på mitt tea (←ska börja skriva det så, det ser så mobbat ut om man bara skriver te, enligt mig!) och funderar på vad jag ska göra resten av dagen, det är ju sista dagen på lovet också. Buhu! Fast det är inte så jättefarligt för nästa vecka så har hela skolan utvecklingssamtal så vi slutar två varje dag! Ganska soft!

Och så är det en annan sak som jag vill ta upp, jag vet att jag har många smygläsare som kollar men inte kommenterar. Det är ju nästan bara Sofie som kommenterar haha! Jag vet att ni är fler som kollar, tro inte att ni kan gömma er!
Så nu vill jag veta vad ni tycker att jag borde förändra på min blogg, t.ex; uppdatera oftare, mer videobloggar (fet chans!), ändra designen, mer bilder på annat, mindre bilder på mig, mer musiktips, skriva mer i de olika kategorierna och ja, ni fattar grejen. Nästan vad som helst ni skulle vilja ha mer, mindre eller ändrat!
Skulle verkligen uppskatta om ni bara slänger in en kommentar och berättar, för då ändrar jag direkt!

¡Muy importante! (google translate är min bästa vän)

Bild: we♥it


Personligen så älskar jag Kents version mest, men Carolina Wallin Pérez gör den så förbaskat vacker hon med! Verkligen värd att lyssna på!


Ha en underbar dag, kram! ♥

I don't mean to sound emo but...

Jag hatar att jag får dåligt humör så fort. Usch. Svartsjuka är en ful sak.

bild: we♥it

HMMM

02-11-11

Hej allihopa!

Nu är det lov för min del och jag har sträckkollat anime. Jag är utbränd. Har verkligen ingen ork alls, det enda jag har gjort är att sova och kolla anime. Har knappt lämnat sängen ens!

Nu har jag i alla fall tagit en paus (animen tog slut, buhu) och ska dricka mitt nyinköpta te, det är underbart gott! När jag dricker det så tänker jag på alla teér min mamma hade i sin butik som jag alltid drack innan, åh minnen!

Ska också läsa en bok som jag fick låna av min lärare, den ser lite läskig ut men hon och jag gillar samma sorts böcker så jag tror att jag kommer gilla den!

Förresten, jag vet att jag ser otroligt trött ut på bilderna, men det är svårt att försöka se pigg ut när man sover mentalt, just sayin'!


Jag har varit dålig på att uppdatera det senaste, ska försöka sova lite mer så att jag kanske har orken till att blogga i morgon!

Kram på er!
Peace out.

 

RSS 2.0