THOSE OLD TIMES


Min dansuppvisning på Sagateatern i Borås för två år sedan. HAHAHAHAHAAHHAHHA!
Asså shit, haha! Jag är tjejen som är blond, har ett par illblå tights och en stor gråtröja. Och ja, det är jag som gör bort mig i typ slutet och går upp med huvudet när alla typ ligger ihopkrypna på golvet!
Inte för att vara så, men jag känner att jag har förbättrats lite i allafall för nu gör jag inga sådana fula misstag. Yey..
HAHAH, asså ja så jag ville bara visa er det!
Kolla 1:28 så fattar ni vad jag menar...

VAD LITEN JAG VAR!

Kram♥

Tjej? kille? Who fucking cares?!

FAN VAD JAG ÄLSKAR HENNE/HONOM!

SHOPPING IS THE BEST MOMENT OF THE DAY.

Och detta var vad jag inhandlade:

Tröja från ginatricot 150:-
Ledsen att bilderna är så dåliga, men jag har fortfarande bara min webkamera!

En ny skolväska från intersport 99:-
'Frostbite' ur serien Vampire academy (jag måste ju ha något att läsa på vägen till Myz...) 99:-
Locktång från Rusta(bahaha, oväntat right?) 150:-

Sedan har jag köpt skydande medel till mitt hår också, inte vill man ha skadat hår inte. Muhu!
Sofie försökte locka mitt hår innan idag men det gick inte så bra eftersom vi hade för låg värme men i slutet precis innan vi skulle gå så fick jag till en lock. Som gick bort på tio minuter...
Men som min mattelärare tjatar om; practice makes perfect.

Sofe gick precis hem, vi har varit i stan halva dagen och när vi kom hem så dansade vi oss galna till lite go musik! trevligt värre.

Egentligen skulle vi till Ullared i morgon men så blir det inte! Igår slog de tydligen rekord, alla 6000 vagnarna tog slut innan nio och det var åttio bussar bara på morgonen. Köerna var kilometeter långa. Det kommer antagligen vara likadant i morgon så det känns inte värt det. Förresten så måste jag börja packa. För på Tisdag åker jag till My! Iiiih! Det var därför jag köpte 'frostbite', visst jag har redan läst den två gånger men det var längesedan och jag vill ha någonting att göra på tåget!

Jag har så länge velat shoppa loss på kläder men Borås har praktiskt taget dött på kläder nu verkar det som! Jag har letat efter ett par jeans i... ja, jag vet inte hur länge. En evighet kanske? Eller räcker det? Hum.. aja i allafall, jag har letat efter jeans länge Borås verkar inte ha några. Så My, bäst för dig att vi shoppar när jag är hos dig OCH att ni har jeans som inte kostar mer än trehundra!

Nu ska jag strax äta och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Det återstår att se, huhu!

Puss och kram sålänge! ♥

Känn ingen press, inte alls.

Hej.

Eftersom My så otroligt snällt hotat med att lägga ner sin blogg om jag inte bloggar ('känn dig inte pressad'- my ass!) så antar jag för allas bästa att jag fortsätter. Mot min vilja. Kom ihåg det!

Så ja, here goes nothing! 

Jag kommer att blogga så ofta jag orkar och vill. Försöka lägga lite engergi i det, särskilt nu när vi har lov och jag har mina aningar om att någon viss person med perfekt utseende som bor i hm... låt oss säga Kalmar, kommer att tvinga mig att blogga under dessa dagar, så.. enjoy!


 

Why do I keep loving you?

Hello guys!

Det var ett riktigt bra tag sedan jag skrev ett långt inlägg, eller ja, ett handskrivet inlägg överhuvudtaget så jag tänkte att jag skulle passa på att göra det nu!

Igår var jag med Sofie, och vi var hemma hos henne för andra gången sedan vi blev kompisar. ANDRA GÅNGEN! Seriöst, hur knäppt är inte det? Hon har varit hos mig varje dag i ett års tid, jo tjena.. haha! Det var kul, men vi skulle gå upp till henne (vilket tar en halvtimme, lovely. I uppförsbackar också..) i regn och kyla. Och såklart hade jag valt att ta mitt lilla paraply också, det rosa som jag köpte på BR. Haha, jag är typ smartast! Och sedan fick jag skoskav av mina gummistövlar! Kan det bli mer fail? HAHA! Så jag var genomblöt, kall och hade skoskav när vi en halvtimme var framme vid hennes söta och skymda hus! Jag fick låna ett par leggings av Sofie och mina lår var illröda och kliade som satan!

Sedan så flummade vi i Sofies rum i typ en timma innan vi satte oss och typ dog av utmattning framför hennes TV. Det var filmen 'Just my luck' vi kollade på, den var ganska rolig men så sjukt pinsam ibland! Jag och sofie satt med händerna framför ögonen och typ skrek "Neeeeeej, asså jag kan inte kolla! Fyfasiken vad pinsamt! Nej!"
haha!

Så det var kul, sedan när jag kom hem så blev det Tacos och efter maten satte jag mig och kollade på lägenheter som fanns tillgängliga i Borås. Men asså det fanns inte så många, bara i Hässleholmen och det är ett big NO NO! Jag vill inte bli skjuten! D:

Yeah, så nu om någon timme så blir det Zumba och-jag-pallar-inte! Jag är trött och jag blir alltid så sjukt röd efteråt så att det inte kan bli pinsammare!
Och förresten, Dennis kompis har bestämt sig för att köpa mina rosa dreads! UNDERBART, fast ändå inte liksom.. *sadface* Jag kommer att sakna dom , men jag kommer aldrig att använda dom- jag vågar inte! Usch på mitt självförtroende!


Och nu till en dålig nyhet. Jag kommer förmodligen att sluta blogga... jag är inte mig själv när jag bloggar, det känns som om det är någon annan som skriver åt mig. För jag måste alltid verka vuxen och inte ha några gramatiska fel i min skrivning (även om jag har det). Jag är en perfektionist och jag gör inte detta perfekt så jag är ledsen! Men jag kommer inte att ta bort bloggen, det vet jag i alla fall! 
Puss och kram!  





spotify - bästa låten, hahahahahah! Jag blir på så bra humör av den! :'D

VAD FANKEN ÄR DET SOM PÅGÅR?!

Är det okej att vara fjårtis? :* Kiss kiss, sweeeetnoes!




Hihi, pooes poess! <3

SÅHÄR SER MIN DAG UT

Jag hade tänkt att skriva ett långt inlägg till er, men sedan tyckte jag uttrycket 'en bild säger mer än tusen ord' stämde rätt bra, så här får ni!



Puss.

LOVE AND DEATH DONT YOU FUCKING MESS WITH MY HEART!

Guten morgen!

Gick och lade mig vid tolv igår kväll, och vaknade klockan nio idag. Wtf liksom? Jag borde inte ha varit pigg men det var jag, så jag tog med mig min bok "hush hush"  och satte mig med den inne i vardagsrummet tillsammans med en tallrik flingor och en kopp te och myste. Lite svårt att koncentrera sig var det allt eftersom pappa snarkade som en gris en halv meter iväg. Skaffa en näsklämma eller något! There's no need waking the hole neighborhood, yeesh! >.< anyway, efter ungefär en timme så gick jag in på mitt rum och lade mig och läste, men somnade. underbart med tanke på att jag vaknade halv ett av att pappa kom inrusandes och sade att vi skulle missa min zumba vsom börjar klockan ett.

Höhö. Jag är listig, men det är bara Sofie som får veta hemligheten, jag är älack!*devil smile*  


Så ja, här sitter jag nu, har missat zumban och ska göra läxor. Sedan kommer nog Sofie över och gud vet vad vi ska hitta på! HAHA! Vi var galna igår kväll, G-A-L-N-A! Vi lärde oss texten till 'mister cool' och tänkte oss att vi skulle kunna rappa den. hahahahahahahahah, resultatet kanske dyker upp någon gång... 2090 kanske, någonstans där? Sedan flummade vi runt till en massa låtar och ja, haha, ni skulle ha sett oss!
Eller nej förresten, det skulle ni inte! o.o Vi så psykiskt störda ut, mer än vanligt till och med !


Lite morgonflumms bilder får ni nu, jag har ett nytt yrke - som posare!




Haha, puss och kraaaam!♥

Does it take your breath away?


hah, know yu löv it!
:'D

BO YJU HÅR

Det är ingen idé att jag köper böcker längre, suck. Jag köpte Crescendo (Fortsättningen på boken Hush Hush) igår efter skolan, läste tre kapitel sov över med some awesome dudes och kom tillbaka vid halv 12 idag. Klockan är fem och jag har läst ut boken. VAFAN LIKSOM?! Jäklans onödigt. Och slutet *ryser* .. JAG HATAR DET! MAN LÄMNAR FAN INTE BOKEN SÅDÄR!

Och jag vet Patchs riktiga namn *fniss*...

 
Och nu måste jag vänta i yttligare ett halvår till nästa (och sista) boken kommer ut. Jag menar, vafan?

Fuck a duck

Ryggont, magont, träningsvärk, svårigheter med att andas, sjuklig trötthet och nackspärr- välkommen till min morgon.

So i search to find my freedom.

God eftermiddag!


Kom ganska nyss hem från skolan, har haft extramatte i ungefär en timme. Min-hjärna-är-död.
Bara för att ni ville veta! Haha!

Drogar fortfarande 'thinking of you', den är så jäklans fin! Uäääsch! Läser också twilight, finns en jättebra sida på internet där man kan läsa de tre första böckerna online. Aw-some!

Om några timmar så är jag på MTV dansen, usch jag orkar inte! fan för att jag valde att dansa så ofta! Med alla läxor vi har skulle man kunna tro att vi går i gymnasiumet. Shit. haha!


Aja, här får ni några nytagna, vackra bilder på mig och min älskling- Mitt läppbalsam alltså. ÄLSKART! Totally värt 89 kronor!

Cuz when i'm with him, i'm thinking of you ♥

Heya bloggen! ♥


Jag är sjukt oaktiv nu mera men jag har liksom aldrig tid!

Nu är jag hemma från skolan i alla fall, klockan är 17:30. Shit liksom, kollade på klockan och dog av chock! Jag som trodde att jag hade hela dagen framför mig och satt och smålog liksom. Surt sa räven.
Sitter och drogar 'thinking of you- katy Perry' (hur mycket jag än ogillar hennes attityd mot TH och allt det där så är hennes låtar riktigt fina)

Nu ska jag plugga i några timmar *överdrift* för att sedan sätta mig och läsa Twilight resten av dagen! Myspyz.
Apropå Mys, jag saknar Myyyyy! D; Och sommaren när vi gick upp, insåg att det var sol ute, tog med jordgubbskräm och mackor ut på altanen och låg och stekte i morgonsolen. Och när vi var tillräckligt bacon så slängde vi oss i polen och sjöng på våra fina omgjorda sånger och övade TH-sim sätt usch, vad jag saknar!
En bild på oss i ära..



{Tom bilden satt tydligen ihop med den andra bilden, men ingen klagar right?}



Idag är det 4 dagar sedan mamma flyttade ♥

Random inlägg?

Jag älskar denna låten, den passar så sjukt bra till New moon!


Vacker, right?

Sedan så hittade jag en annan cool video som är värd att ses! Arne och GittArn nästa?



Hinner inte blogga mera, läxor sedan ska jag sätta mig och läsa Twilight! <3
RSS 2.0