Grekland

Hej!
Vi lever, tror jag. Lite smått hängiga är nog alla här nere i huset efter flygplansresan igår. Det är runt trettio grader ute, och såklart, sol!

Igår så vaknade vi vid fyra på morgonen för att åka till flygplatsen vid fem. Det var menat att flyget skulle gå vid 07:15 men det blev försenat så vi fick sitta och vänta på ett café och äta lite frukost. (Cola och fralla.. hehe.) Det fanns expressohouse bredvid oss så jag tänkte att jag skulle gå dit och ta mig en sista chailatte, antog liksom att det inte fanns det i Grekland. När jag och Sofie precis plockat upp våra plånböcker och skulle gå dit så kom Conny och sa att det var bording på gång, så det blev inget med det. Men det visade sig vara ett falskt alarm så vi gick tillbaka och satte oss. Jag och Sofie sprang bort till expressohouse och ställde oss i kön. När det var min tur så ropade mamma att vi var tvungna att komma igen, så ingen chailatte för Sophia då heller. GAAAH.
Och gissa vad? Falskt freaking alarm igen! Nu var planet försenat (p.g.a strejk i Grekland måste jag tillägga) till 09:40. Tredje gången gillt och tillslut så fick jag min älskade chailatte!

Fick lite småpanik när vi skulle på planet senare, men det var bara att utlida det. Vi fick sitta där ytterligare ett tag innan vi lyfte. Sofie satt vid fönstret, jag satt i mitten och mamma satt mot gången. Conny satt på andra sidan. Jag, mamma och Sofie satt och klämde sönder varandras händer, okej, mest jag medger jag. Men flygresan gick helt okej och jag vågade till och med kolla ut då och då.

Väl nere i Grekland så var det runt 26 grader och svetten lackade. Vi fick ta en taxi hem och allas ben fastnade mot det alldeles för varma sätet, en väldigt obehaglig känsla kan jag meddela!

Jetlaget och bristen på sömn kändes av när vi kom ner i huset och det slutade med att jag och Sofie däckade på sängen tills Sofie vaknade upp av att det var mörkt ute. Ingen hade väckt oss, vi gick upp för att fixa iordning oss innan vi gick och lade oss igen. Sofie sov som en gris, men jag kunde verkligen inte sova. Störigt men jag antar att det kan vara så första natten!

Nu har vi precis gått upp och ätit lite frukost, jag vet inte riktigt vad som kommer att hända idag faktiskt. 

Jag känner mig lite extra dålig då jag har rejäl huvudvärk och halsont, men får man leva med. Vi har inte badat i poolen ännu som vi skulle ha gjort igår, eftersom det var extremt mycket getingar och andra läskiga insekter där. Men ska nog försöka få Sofie att ta sig ett dopp lite senare, våran lilla temperatursanka viskade om att det var ungefär 28 grader i poolen... Jag däremot kan nog inte bada den första vecka, har bränt mig ganska bra på ryggen och det svider som satan i klorvatten.

Ja, det var lite uppdatering om de senaste 48 timmarna, hehe.

Lånar lite bilder från mammas dator sålänge!



Kram, hoppas ni har en underbar dag! ♥

Snart åker vi..



Tror jag börjar bli sjuk, oerhört bra innan jag åker och sådär med! Haha!
Aja, hoppas jag kan åtminstone använda rösten i morgon!

Har massor att göra, ha det underbart så hörs vi när jag är där nere! ♥

Inte den bästa dagen.


Jag är för lat och inte på humör för att skriva ett riktigt inlägg så jag sammanfattade med en bild!



Kram. ♥

Midsommarsminkningen!

Dagens sminkning, mycket finare i verkligheten! JAG VILL HA EN RIKTIGT KAMERA!

Det är flera nyanser av grönt, två olika gula och och oranget under ögonlocket. Synd att det inte syns så bra!

Dagens låt! Jag HATAR videon, men låten är väldigt skön!

midsommar

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!

Det var lite lustigt för jag råkade säga igår att det var nyår, istället för midsommar. Och att man ska dansa kring granen... Men men, har man lågt IQ så har man antar jag, hehe!

Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända för min del idag. Det var prat om att åka till Liseberg, men jag förmodar att det är uteslutet eftersom jag knappt åker någonting. Plus att det verkar vara mycket folk där i år!
Pappa tänkte att vi kanske kunde gå upp till en av fotbollsängarna lite längre upp, för där är det tydligen tivoli och grejer, men helt seriöst- jag vill bara vara hemma.
Det var ett tag sedan jag firade en riktigt midsommar. Med kransar, midsommarmat, dans kring midsommarstången, små grodorna och allt det där. Jag saknar det fett mycket, men det är bara något jag vill göra med HELA min familj, d.v.s mamma, Christian, Erika, Conny och kanske några andra släktingar. Vet inte om det skulle vara så bra att ta med mig pappa på samma hehe.

Jag ska nog försökta spela lite PS2-får se vad jag hittar för spel- kanske städa lite (för mitt rum ser ut som ett bombnedslag), äta jordgubbar såklart och bara ta det lugnt. det är inte direkt det väder som de flesta vill vara ute i antar jag.





HA DEN BÄSTA DAGEN NU ALLA! ♥

...

Nu ger jag upp. Jag kan ge folk andra chanser. Till och med tredje chanser. Men dig har jag fan gett femtio chanser för mycket.

Kiss me beneath the milky twilight

Tjolahopp! Oj, vad jag är barnslig! Inte för att det är något fel med det, men jag tänkte bara konstatera detta.

Anyhow, jag tänkte bara berätta att jag sitter här i Sofies soffa och lyssnar på lite musik samt kollar runt efter en kamera inför Grekland (som förövrigt bara är sex dagar bort!). Sofie sitter bredvid mig och skissar lite på en jättefin bild med en båt och en sjö. Eller något. Fint är det i alla fall.

Igår så presenterades jag för ett spel som min kära kompis droga(r)de när hon var lite yngre. Kingdom Hearts heter det och det spelas på PS2- rolig faktiskt. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det är en massa disney figurer med och man ska försöka rädda världen. Mysigt.


Man är inne i en massa disney världar, t.ex Tarzan, Ariel, Herkules, Alice i underlandet, nightmares before christmas, Peter Pan, skönheten och odjuret och Nalle puh. Låter lite spännande va?

Låten som jag bjuder på idag tror jag att de flesta känner igen, jag tycker att den är en jättefin sommrig låt!


Ha en fortsatt trevlig kväll! ♥

We got koka kola veins, we don't use our brains!

God förmiddag!

Vaknade för inte så längesedan, jag är världens sjusovare. Hehe.

Idag ska jag upp till Sofie och vi ska väl mysa eller något liknande, och såklart - flumma! Det är ju det vi gör större delen av tiden! Ska antagligen sova över där också, så om jag vill ha godis eller annat så får jag nog gå ner och köpa det nu för det tar en halvtimme att komma upp till henne (hon bor mitt ute i ingenstans, eller ja, i alla fall inte i centrum hehe.) och jag orkar verkligen inte gå ner hela den vägen sedan!

Jag har försökt få in lite bilder på mina och Sofies cupcakes men det verkar inte funka tyvärr, ska försöka lite mera så får vi se hur det går!


Här ger jag er i alla fall sommarens skönaste låt som jag alltid blir glad av, enjoy!




Hejdå, ha en riktigt underbar dag!  ♥

Why'd you have to make things so complicated?


Underbara låt, så sjukt vacker!

Åtta dagar kvar till Grekland- nerräkningen är påbörjad.

Börjat läsa en ny bok btw!
Shivers heter den och handlar om varulvar och såklart -kärlek! Har inte kommit så långt så att jag kan avgöra om den är bra eller inte ännu, men jag uppdaterar er om det senare!



Peace out.


Sprider kärlek på en gata med för mycket ensamhet!

Ojski påjski, det var några dagar sedan jag bloggade ser jag. Eller ja, såg min vän.

I morgon ska jag åka till min farmor. En sådan skön känsla, det var super längesedan. Jag älskar att vara hos henne, det är ett sånt lugn. Hon ska också ge mig lite farmor poäng- hon ska lära mig att sticka! HAHA låter fett fail, men det är kul! Och såklart så tar man ju med sig lite böcker och försöker att bara ta lugnt. En dag bort från allt kaos, välbehövligt.

Hatar att människor man inte kan släppa (av obegripliga anledningar) inte kan växa upp och börja bete sig som sin ålder. För just nu, min käre idiot, beter du dig inte mer än som tre år. Och det är ingen komplimang. Det är allt jag har att säga. Usch, vad jag är förbannad! Om den personen vågar visa sitt fejs till mig.. grrrrrrrrrrrrr.


I ALLA FALL
, nu ska vi inte vara för aggresiva mot människor som inte förtjänar din uppmärksamhet!

Denna dagen har varit härlig, hängde med mejor amiga Arné (fråga inte) innan jag träffade Nemi och vi var vilsna inne på city gross i ungefär två timmar. Sedan missade vi såklart bussen så vi gick från city gross till Sjömarken. För er som bor i närheten vet ungefär hur långt det är.
EN HALV EVIGHET! Kände oss som uteliggare som inte hade någonstans att gå- svettades som grisar gjorde vi med.

Sedan satt vi pratade hur länge som helst och åt lite pizza och läste igenom Nemis dagbok (hon läste högt- inget tjuvkikande här inte!) och skrattade länge. Sedan gjorde vi lite ansiktsmasken och doppade jordgubbar i choklad. Mums eller vad?!

-random bild från internet-

Jag älskar verkligen mina vänner. Jag känner bara att jag måste säga det. Ni är verkligen underbara, finns i alla lägen och är 483% äkta! Hoppas att vissa av er känner sig träffade!
Sedan har jag ju en speciell vän som jag älskar något enormt. Hon heter faktiskt inget mindre än Kvinen. Hon är en kråka som flög över min förra skolas tak. Hon är ett tecken.
Fast hon kallas också, fast inte lika ofta, för Sofie Johansson.

Och ja. Jag är FULLT medveten om att denna bild borde få oss båda att hamna på mentalsjukhus för elefanter med extrema öroninflammationer. Men jag tyckte att det var dags att bjuda på sig själva. Mer än vanligt. Jag hoppas att ni tänker som jag - mobbade! För det är vad vi är! Men vi är åtminstone oss själva!

Jag älskar dig, för att du är du.

Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck



Vi hörs snart bloggen, men nu måste jag sova! Ta hand om er nu, och glöm inte bort de som är viktigast för er!
Peace out.

FLUUUUUUUUUUUUM! :D

Hur kan det finnas någon så underbar?



Denna låten passar två personer som finns på bild nedan, tycker jag i alla fall.
Det är i alla fall så jag känner!
Jag har en underbar vän som finns i alla situationer och lägen och som aldrig tröttnar på mitt tjat (vilket är rätt lätt att göra - tro mig!)! Den vännen är den vackrast, ärligaste, underbaraste och starkaste person jag träffat! Absolut fantastisk och ovärderlig!


Vackra varelse!


ÅÅÅÅÅH, jag blir glad bara av att kolla på henne!

Hon är verkligen som solsken och alltid fylld med energi även när hon är trött.

Jag älskar dig verkligen, Malaika!

(Känner mig som en stalker med detta inlägg men whatever!)

Döp min nya mobil!



Som sagt är det min nya mobil, och ni kanske tycker att jag är omodern som inte köper en med touch-screen men jag trivs bättre med vanliga mobiler!

Nu behöver jag hjälp med vad jag ska döpa min mobil till (Ja, jag döper min mobil.) så var snälla och bomba med förslag nu! :D

UPDATE:
Jag har fått förslagen: Tusse, Fritz, Mecki, Violet, Gustaf Vasa den tionde, Will, Julie, Håkan, Gurkbulle, marsipangrisen, rumnisse, rumpetroll, grodynglet, skit i det du, rund gång i högtalarna, valentina, Josef.
HAHAHAHAAHAH, ni är bäst!

Skolavslutning 2011

Gud. Bara gud.

Nu är det sommarlov och niorna är nu inte längre nior. Jag har sommarlov, men jag vill verkligen bara spola tillbaka tiden och köra om hela åttan! VART TOG DEN VÄGEN?! Detta är inte okej, jag borde vara överlycklig, men det känns bara för sorgligt.

Jag fick höra de vackraste orden sagda till mig idag av en gråtande (av både glädje och sorg) kompis som precis kastat av sig sin hatt och sprang fram till mig, kramade mig hur länge som helst och sa med tårar rinnandes längs kinderna:
"Glöm inte av vem du är, lova mig det! Jag älskar dig."
Jag tror att det var då det brast, tårarna bara rann och rann och det fanns inget stopp! Jag sprang ut till min väntande pappa och slängde mig runt hans hals och grät. Egentligen  förstår jag inte riktigt varför, men det kändes så sorgligt på något sätt. Överväldigande. Det är klart att det är lite roligt samtidigt, men ja.. alla känslor bara vällde över. Vet inte hur länge jag stod där med skakande kropp och tysta tårar, men när jag släppte taget så stirrade alla. Och då menar jag ALLA. Lärarna kollade med smått bekymrade blickar och mina kompisar log medlidande. Jag älskar er alla, ni är så fucking underbara! (förlåt för svordomen, men jag ville försöka få fram exakt hur mycket ni betyder!)

Flera av våra lärare slutade också idag, det är nog också det sorgligaste av allt. Jag älskar våra lärare! BUÄÄÄÄ. Min mentor (och svenskalärare) kom fram och gav mig en lång kram och viskade uppmuntrande ord till mig innan hon släppte mig och önskade mig en riktigt trevlig sommar.
Underbart.

Efter en mycket lång tid (läs: MYCKET), med att ha kramat alla tusen gånger om, tagit kort med Barbro (vår pennvässare) framför 'Djurparken' skylten och liknande så åkte jag, min pappa och min farmor hem.

Så nu sitter jag här, med ett nytt smycke runt halsen. Sedan när Sofie kommer så får ni en bild på den! Den passar perfekt!

Både Elina och Sofie kommer hit senare, vi tänkte grilla för att fira sommaren. Vi får se hur det går, med tanke på regnet!

Jag tänker lägga in mycket bilder från idag, men än sålänge så har jag inte fått tag på några men här får ni en bild på hur det såg ut ungefär!


Kram på er, ha en riktigt bra dag! ♥

OHMIGOD!


APROPÅ DENNA?!?!


Behövs ord? ♥

Varm Måndag indeed!

God kväll, bloggen!

Gjorde två smink-tutorials igår men varken YT eller videofy.me vill lägga upp dem då de är längre än tio minuter. Heeh. Så, vi får se hur det blir med den saken!

Idag har det varit härliga 28 grader här i lilla Sandared, med en viss kvavdhet (säger man så?) i luften- som sedan visades sig vara åska.
I morgon blir det skola igen, vi har haft ledigt idag p.g.a att det är nationaldagen eller något sådant. Gött är det i alla fall!

Här får ni en liten nytagen cambild på mig, ignorera min hamsterkind och ja...mitt utseende över huvudtaget. Vad jag ville visa var mina söta naglar och *trumvirvel* ... ATT JAG KAN SÄTTA UPP MITT HÅR I EN HÄSTSVANS! :D Fatta att jag är glad?! Dock så ser det inte lika bra ut bakifrån, men det är en annan historia!



Nu blir det en snabb dusch innan jag kryper upp i sängen med min nya dagbok och skriver av mig lite!

^ Söt va?


Godnatt på er alla, ha en trevlig kväll! ♥

Love of mine, someday you will die.

Flygbiljetter till Kreta den 28-6 Juli är bokade! Känns skönt fast ändå inte, flygning är inte direkt min grej! Jag menar, jag har överlevt fyra flygningar och en femte verkar ju bara att pusha sin lycka...





Och måste bara lägga upp en bild för att visa hur freaking much jag saknar mitt hår!

Åh, varför kan inte håret växa ut på en dag? Gärna i färgen rosa också...




Godnatt på er, Sofie blir inte direkt gladare av att jag segar vid bloggen när hon helst bara vill sova!
Kram på er, hörs i morgon!

Bring me back a year or two.

Ohmygod.
Ta mig tillbaka till 2010 snälla någon! Vill verkligen inte att åttan ska ta slut, det är ett steg närmare verkligheten som väntar där ute! Jag vill inte, vill inte, vill inte!
Alla minnen från förra året är oförglömliga, älskar alla människor och underbara människor som fanns då! Alla underbara stunder med en människa i Kalmar,  eller med en underbar person på en gömd lekplats där man sitter och sjunger M.I.L.F i det soliga vädret. JAG SAKNAR DET, och det sorgligaste är att veta att ingenting kommer att bli likadant, ingenting kommer att bli precis som det.

Jag saknar allt, mitt underbara hus, min mamma (min familj över huvudtaget), att kunna gå in i butiken och välja te bland alla tiotals sorter, att sätta mig i mitt doftljus-luktande rum, att sträckläsa med en Kalmarflicka i en vecka och vara allmänt osocial, att gå på TH-träff och sjunga 'through the monsun' i ösregn samtidigt som man marcherar i grupp längs göteborgs gator, att kunna dansa runt i korta kjolar på gräsmattan och försöka lära sig hjula, att äta ägg med sugrör, att lyssna på 'Från och med du' utan att vilja döda låten, eller att bara vara lycklig på sommaren.

Allt det där vill jag ha tillbaka, jag får en känsla av att den här sommaren inte kommer att kunna mäta sig med förra, eftersom förra sommaren var så underbar så behövs det mycket för att slå den.

Men jag älskar alla mina underbara vänner, ni vet vilka ni är. Utan er är jag inget. ♥
RSS 2.0