Are you lost again?

 
 
 
Do you need a friend?

Christmas nails

För er som inte ser vad det ska föreställa så är det meningen att det ska vara en gran på ringfingret och glittret på de andra fingrarna fick mig att tänka på snö som glittrar i solljus. Det syns inte på bilden, men det glittrar fantastiskt fint om fingrarna i verkligheten
 
Jag bestämde mig för att göra mina naglar lite juliga, det kändes passande med tanke på att det är..julafton. Wow, not obvious at all. (ehm)
 
Korten togs för övrigt innan jag hade tagit bort allt kladd som hamnat utanför nageln, så det ser mycket renare och prydligare ut nu.
 
 
 
GOD JUL, HO HO HO! ♥
(Btw, är det bara jag som tycker att tomtar är extremt läskiga?)

You're my wonderland

Hej mina fina cupcakes! ♥
 
Nu är det bara ett par få dagar kvar till julafton och jag har ingen julkänsla what so ever. Vill också passa på att påpeka det faktum att jorden inte gick under igår (vad jag vet i alla fall). Spenderade dagen med Arné igår, vi spelade, målade och hade det mysig allmänt sådär. 
 
Vi pratade ut om saker och ting och jag kom bland annat fram till att jag ville ta en paus från facebook. Eftersom jag inte har tillräckligt mycket självbehärskning att bara sluta logga in, så bestämde jag mig för att inaktivera mitt konto. Det är sjukt, för bara idag har det kliat i fingrarna flera gånger efter att få logga in. Kan inte fatta hur beroende jag har blivit av facebook, och det känns ändå bra att komma därifrån.
 
Det är många saker jag har bestämt mig för att ta en paus ifrån under lovet, bland annat internet. Jag vet att jag inte kommer kunna stanna borta från internet helt, men jag tänker dra ner på antalet timmar jag sitter och surfar. Innan har det varit runt 15+ timmar på helger och kanske 10 timmar på vardagar. INTE okej, när man tänker på det. Helt sinnesjukt egentligen! 
 
Jag ska försöka att fokusera på att bli hälsosammare under vinterlovet, både psykiskt och fysiskt. Har inte tagit mig tid och verkligen tagit hand om mig själv, mina tankar, mina sovvanor, matvanor osv på en riktigt lång tid, och det är verkligen dags att göra det nu. 
 
Jag tänker att försöka bli den person som jag vill vara, men som jag har tappat bort någonstans på vägen; positiv, glad, utvilad, omtänksam, inspirerande och allmänt flumm. Jag ska öppna en youtube-kanal också, där jag lägger ut olika tutorials och likande. Fett taggad känner jag mig just nu!
 
*~* 
Den här låten har spelats om och om igenom i min lägenhet de senaste veckorna. Jag tycker att videon är så enormt vacker, visst, det finns vissa scener som inte är barnanpassade och jag vet att det är många som tycker att det förstör videon lite, men jag tycker att Gain lyckas så bra, hon får det att bli någonting vackert och bra. Låten är innocent och playful på samma gång, och jag tycker att hon är så enormt duktig!
 
You can make me high, you can make me fly~ ♥
 
Kram!

Pannkakstårta & stickning

När jag har haft en riktigt dålig dag så försöker jag att avsluta dagen på ett så trevligt sätt som möjligt.
 
 
Idag bestämde jag mig för att vara impulsiv och ställa mig och göra pannkakstårta klockan halv elva på kvällen, varför inte liksom?
Tea var jag såklart också tvungen att mysa till det med, det gör mig alltid lugn och det ger mig känslan av att kommer att ordna sig. 
Den blev riktigt god, fast det är så enormt mättande att jag inte orkade äta mer än biten som saknas på bilden. Kan ju alltid bjuda Arné på lite tårta i morgon!
 
Sedan så gillar jag att sticka när jag är på dåligt humör. Ja, ja, jag vet- tantpoäng till mig. BÖT DÅNT UNDERRÄSTIMÄJT STICKNING! Det är faktiskt ett väldigt bra sätt att få bort lite stress eftersom det är väldigt avslappnade. Just nu så försöker jag att sticka en halsduk till Arné, den lär ju inte bli perfekt om vi säger så.. men den blir i alla fall personlig! 
 
Här är några av låtarna som har gått på replay (reeeeplaay, reeeplaay reeeplay~) en dag som denna:
 
 
 
 
 
Kram och ta hand om er! ♥ 

"How I wanna be with you"

 
Inget riktigt inlägg egentligen, ville bara uttrycka min extrema kärlek till SHINee och den här låten. Kan inte förstå hur det kan ha så lite visningar!
Fastnade inte för låten i början, men efter 3-4 gånger så sitter jag med näsan mot datorskärmen och försöker att förstå hur dessa fem män kan vara så underbara, och låten är så... SHINee-ish. Warm and fuzzy, just like them ♥ 
Äntligen får Onew (killen med en tophat) lite mer att sjunga, hans röst är så underskattad! My precious Tofu-leader! 
 
Ehum. Gillar ni inte SHINee så är detta inlägget kanske otroligt meningslöst för er, men jag rekomenderar er att i alla fall kolla videon- it's so beautiful! 
 
 
God natt, skriver ett "riktigt" inlägg i helgen när jag har tid, kram på er!

En liten gifbomb på SHINee (mest Onew, men ja) 

Minho's like "bitch I'm fabulous" (andra till höger)
 
 
Åh, kärlek.♥
 
 

Ny peruk! ^^

Ville bara göra ett snabbt inlägg och berätta att jag beställde en svart peruk från Partykungen förra onsdagen, och den ser ut så här:
Är väldigt nöjd, visst kvaliteten är inte super, men den är fortfarande bra för att bara ha kostat 149 kronor tycker jag. Creds till Partykungen med, leveransen gick jättesnabbt och fick peruken redan dagen efter jag beställde den! 
 
Funderar på att cosplaya tjejen från "The Grudge" nu när jag ändå har hennes hår menar jag. Såg delar av "The Grudge" förra veckan, och ja, låt mig bara säga att det blev svårt att sova (eller leva) efter det. Och då satt jag ändå med en massa kompisar med full belysning..
Hjälpte inte direkt att peruken hängde i mitt rum heller, vaknade upp mitt i natten och höll på att få en hjärtattack för jag trodde att det var The grudge tjejen som var creepy och kollade på mig när jag sov. Ehe, najs och så vidare! 
 
 
GODNATT! 

Cleaning my room

Hello all my strawberries! ^-^
 

Mitt rum är en smärre katastrof at the moment, och jag har liksom inte fått tummen ur och städat. 
När jag känner att jag saknar motivation och ork att städa så brukar jag kolla på videor där de filmar sig själva när de städar sitt rum (videorna är snabbspolade), eller videor där folk visar upp sitt rum. Det gör så att jag blir inspirerad och motiverad till att fixa i ordning mitt rum och lägenheten!
 
Här är några av videorna jag brukar kolla på:
 
 
 
 
Enjoy (the mayo)! 
 
Har själv velat göra en sådan här video innan, men har ingen tillräckligt bra kamera. Funderar dock på att ta före och efter bilder på mitt rum med min dator. Får se vad som händer! 
 
Hittade den här låten idag, och jag är helt förälskad i "I've got soul, but I'm not a soldier" delen som kommer vid 2:30!
 
 
Nu ska jag börja med städningen, fast det lär ju sluta med att jag står och dansar runt med saker och ting jag hittar på golvet, haha. 
Hittade förresten en rätt passande bild.
Detta är för övrigt typ jag och min klass...
 
BABY GOOD NIGHT, (DANCING, DANCING, DANCING IN THE MOONLIGHT! OWOOOOOWowowoo~...ehm ja.) Jag tycker synd om alla icke Kpop fans där ute som inte förstår hur många Kpop referenser jag smugglar in i mina inlägg!

Orättvisor & luggar

Hali Halåu (fin skånska)!
 
Vet att det ser ut som att någon gett mig en rak höger på båda ögonen, but don't worry. Det var bara min säng som slog mig för att jag inte spenderade tillräckligt mycket tid med den om nätterna.. 
 
Hade yoga i skolan idag, en mycket... intressant upplevelse! Nej men det är roligt, men rätt ansträngande. Speciellt om man är lika smidig som ett träd (dvs inte mycket alls), men det är ju hela idéen med yoga, tror jag. Heh. 
 
Besökte systra mi efter skolan och fick min lugg trimmad. Det är ju en fördel att kunna se i dagens samhälle har jag hört, så jag tänkte prova det. So far so good! 
 
 
En grej som jag har tänkt på, mitt i alla denna flummighet, är grejen med att par alltid ska spendera så mycket pengar på varandra, speciellt pokvännen. Kanske inte i Sverige, men i Japan och Korea (och antagligen hälften av världens länder).
Ursäkta, men alltså what?
Jag kan inte säga att jag har mycket erfarenhet inom hela dejting-ämnet, men det verkar som, i alla fall i Korea och Japan, att man är rätt materialistiska och att gåvor är liknande är något som värderas mycket i ett förhållande, och det används för att visa sin kärlek. Till exempel att killen i förhållandet ofta betalar om paret är ute och äter, att han köper smycken och så vidare till sin tjej. Är inte helt säker på om det är samma sak för tjejen, men från vad jag har hört så verkar det inte vara så att hon behöver köpa så mycket saker tillbaka.
 
Då känner jag liksom
Behöver man verkligen köpa gåvor för att visa sin kärlek? Kan förstå det till viss del, att man köper någonting ibland. Men om man köper saker till varandra för ofta- förlorar det inte det som gör det speciellt och roligt? 
 
Personligen så tycker jag att det låter väldigt orättvist mot killen, och det hade inte varit någonting jag hade uppskattat. Om någon hela tiden betalade för mig, eller spenderade mycket pengar på mig hade jag fått panik. Jag får lätt dåligt samvete om någon betalar någonting åt mig, och brukar oftast säga att jag vill betala tillbaka. 
 
Samma sak med alla cheesy amerikanska filmer där två stycken går på en dejt, och att det alltid är killen som ska betala. Näe, dålig stil i mina ögon! Jag tycker att antingen ska man betala var för sig, eller så turas man om att bjuda varandra. 
 
Haha, aja! Ville bara dela med mig om min syn på saken
.
Vad tycker ni om detta ( I KNOW YOU ARE READING, COMMENT FOR BACON'S SAKE) med att det ska spenderas så mycket pengar på varandra, speciellt från killens sida verkar det som, när man är i ett förhållande?
 
Vill förresten tipsa om en riktigt bra låt (videon kan diskuteras..) 
 
 
PEACE OUT.

Läppförstoring?

Hej! 
 
Ville bara dela med mig av något läskigt. Eller ja, läskigt och läskigt... 
 
Mina läppar är himla knepiga. De har varit väldigt torra den senaste tiden (hade tappat bort mitt läppsyl), så idag när jag till slut bestämde mig för att visa mina läppar lite kärlek och gjorde en läppskrubb (HAHA gud vad fult det låter på svenska) så blev de så här;
 
 
På bilderna längst ner så har jag bara läppsyl på läpparna, och mina läppar är inte lika rosa i verkligheten (min kamera gör alltid läpparna väldigt rosa av någon irriterande anledning), men vad hände med att läpparna blev så mycket fylligare liksom? 
 
Inte för att jag klagar, hehe ~
 
 
Jag har för mig att det är för att skrubben (som för övrigt består av honung och socker) sätter igång blodcirkulationen och allt det där, men det konstiga är att mina läppar svullnar lite varje gång jag vaknar. Exakt som denna pojken:
 
Oh well, nu vet ni vad ni kan göra om ni vill få temporärt större läppar i alla fall, haha! 
 
Kram på er! 
 

I'll follow you into the dark

Öppna den här länken; Rainymood
 
Starta sedan den här videon, luta dig tillbaka och njut. ♥
 

Do what you love, love what you do.

 
God kväll! ♥
 

Kom precis hem från min kompis Signe som jag spenderade min fredag med. Vi kollade på "Beauty & The Beast", åt pizza och drack tea. Det är alltid lika mysigt att vara hemma hos henne och hennes familj.
 
 
Nu sitter jag i soffan med en godispåse bredvid mig, en kopp tea på bordet, vacker musik i öronen och skriver på brevet till Rotary jag nämnde i förra inlägget. Nu ska det bannemig bli klart! 
 
När jag kom hem idag så låg det två stycken brev och väntade på mig vid köksbordet, och jag fick ett litet glädjerus när jag såg att det var från två av mina brevvänner. Blir alltid så där överdrivet glad när jag får brev. Av den ena tjejen fick jag en teckning som hon hade målat (trodde det var någon proffessionell som målat det för den var så bra målad) och två stycken jättesöta brevpapper. Åh, brev är underskattat! ♥
Ska sätta mig ner och svara på breven i morgon är tanken!
 
Jag har upptäckt en ny frisyr som är superenkel men som ändå ser komplicerad och sofistikerad (haha dessa ord) ut, som jag har använt rätt mycket den senaste tiden när jag har en dålig hår dag. 
Så ser den ut bakifrån, och man kan välja att göra den på  olika sätt. Man kan antingen göra som jag, och sätta den i en hästsvans på ena sidan, eller dela upp håret i två sektioner, snurra båda sektionerna bak till mitten och sätta upp det i en elegant knut/hästsvans.
Såhär ser det ut från andra sidan. Det man gör är att man börjar från örat, tar en sektion med hår, delar upp den i två och snurrar de ett varv runt varandra. Sedan tar men en till slinga av hår och lägger till den i en av två sektionerna av hår. Efter det så fortsätter man lägga till lite hår efter varje gång man har snurrat ett varv.
 
Aish, min förklaring var inte så bra. Här får ni en video om ni vill se lite bättre hur man gör!
Älskar Bubz videor! Om ni vill ha tips på söta hårfrisyer, bra sminktips eller annat
så rekomenderar jag definitivt henne!
 
 
Kram på er, har en underbar lördag! 
 
Bye guys, (hi ladies, mwaaah!)
RSS 2.0