Thinking about you, about me, thinking about us.

Shoppning på ingående!

Shalom bloggen!

Den här dagen har varit ganska seg så jag har varit så trött att jag knappt orkat hålla ögonen uppe. Men jag kämpade mig in till stan för att träffa min syster, det var en riktigt kul dag!
Hon envisades med att köpa mig kläder fastän jag sa att jag kunde göra det själv!

Detta inhandlades idag:


-En supersöt T-shirt från Gina Tricot-

-Dependfärgen till vänster köpte jag för mina egna pengar (bild lånad från google)-

-En enkel kjol från Cubus (som jag förövrigt inte hann säga om jag gillade eller inte innan Erika köpte den- inte för att jag klagar direkt...)-

-EOS lip balm från Kicks, bästa läppbalsamet jag haft! Rekommenderas verkligen, dock är den ganska dyr. 90 kronor, men det är värt det!-


Och sist men inte minst så köpte jag jättegulliga muffins formar från Lagerhaus, ska ju baka cupcakes till klassen på torsdag!

söta right?



Nu sitter jag här med Arné och vi ska snart börja med lite läxor och annat, hon sover över!


Förresten, jag hoppas att ni inte glömt av era mammor idag, för ni vet ju alla vilken dag det är hoppas jag!
Grattis alla mammor där ute! Själv kan jag inte få krama om min, då hon är utomlands men jag har hört av mig i alla fall!




Kram på er alla, ha en trevlig kväll ya'll!

Do you löv me?




-några härliga vårbilder som jag och Sofie tog på våran lilla fotorunda häromdagen-

Tvätta era sminkborstar!


Alla som håller på med smink där ute - titta på den här videon! Oerhört viktigt att veta! Ja, som Michelle säger (hon är min Buddha inom smink) så är det väldigt att tvätta sina borstar och jag tänkte visa lite bilder från när jag gör det så att ni ser lite hur det ser ut, IRL... så att säga haha!








And that's it guys, så enkelt är det! Men ett tips, ta mindre olivolja än vad ni tar diskmedel för jag märkte att mina blev lite oljiga även när de var torra!
Och för dem som inte har 'brush guards' (me included), här är en video om ett superenkelt sätt att fixa det!

Nu tänkte jag gå och fixa tvätta mina borstar, ha en trevlig kväll!♥

I can't live without your stupid love

God kväll, bloggen!

Har inte varit en sån händelserik dag, men jag har haft NO-prov (som jag kommer att få underkänt på...) och varit på zumba. Det har jag inte varit på ett tag nu, så det var härligt men jobbigt! Lika tomatröd som vanligt kom man knallandes ner till busstoppet iklädd sina gympa kläder för att folk ska se att man har tränat och inte går runt och är röd utan anledning.

Borde egentligen ha pluggat lite men jag har verkligen inte orkat. Jag slängde mig framför soffan med en pizza när jag kom hem från zumban.

Förresten så har jag varit godisfri i tre dagar nu, känner mig riktigt stolt helt ärligt! Kanske inte låter stort för er, men för en sockerberoende människa som mig är det ett stort steg framåt! Så gissa vem som kör 'peppar peppar' nu?

Jag har fastnat väldigt hårt för en av Amanda Jenssens låtar. Inte en av de man känner igen kanske, men jag hittade den i min brors musik på datorn och den går på replay-känner igen mig så bra i den!
Finns tyvärr ingen bra video till den då den som sagt inte är så känd, men man tar vad man har!



-bild lånad från we♥it.com-


Ha en underbar kväll nu alla läsare!

This time baby, I'll be bulletproof.

Riktigt tråkig dag, varit väldigt trött också och det gör ju ingenting bättre. Men för att se saker från den ljusa sidan, vi hade elevensval hela dagen vilket var lite mysigt! Synd bara att vår oerhört älskade rektor (...) ställde in morgondagens elevensval för att det inte fanns tillräckligt med mat eller hur det nu var, så nu ska vi tydligen ha vanliga lektioner istället. Schysst, verkligen! Kunde vi åtminstone inte fått göra något annat roligt?

MEN JAJA, nu ska man inte vara en klagande bitch inte!

Har suttit och kollat på tv ett bra tag eftersom jag inte haft kraft till något annat. Borde egentligen plugga till två prov som jag har i veckan, men det är som om någon hällt sirap i mitt huvud.

Och för att vara ännu mer pessimistisk (som jag är säker på att ni bara hurrar för) så är allt helt konstigt för tillfället. Jag berättade en jättedum sak för en person som bara gled ur mig och nu är känslorna tilltrasslade och jag försöker stå på mig men personen vet precis vad den ska säga för att få mig på fall.
Självklart så ser jag såklart personen överallt i skolan, precis efter att jag har pratat om den med min kompis också. Underbart.

-bild ifrån we♥it.com-


Ni får alla ha en underbar Måndag, hoppas att den är bra mycket bättre än min!
Kram på er! ♥

Summerblue


Gjorde en snabb sminkning nyss, med mina nya undebara ögonskuggor! ♥

It's raining today, the blinds are shut it's always the same

Sitter med musiken avstängd och lyssnar på det underbara regnet som öser ner, samtidigt som jag försöker rensa tankarna. Kan det bli bättre? ♥





I'm gonna break your heart and get away with murder!

Härligt med bråk 24/7, när blir livet lugnt? Jisses, ingen lugn stund här inte!

Hoppas att ni alla har en trevlig lördagkväll!

And I found this boy

God eftermiddag mina kära små bloggläsare. Små och små, men många är ni allt inte! Fast det kan jag inte direkt förvänta mig med den dåliga uppdateringen jag har!

Idag så hade vi ett inte så kul SO-prov, men för att vara helt ärlig så gick det helt okej. Eller det kändes så i alla fall (Peppar, peppar, ta i trä.)
Efter skolan så drog jag och Sofie in på Café och satt där en stund innan vi mötte upp Karro vid södra torget och traskade iväg till resecentrum och träffade Malaika. Känns som om jag träffar alla jag känner idag, haha!

Lite senare bestämde jag och Arné oss för att ha en sleepover eftersom det var ett tag sedan det bara var hon och jag. Och eftersom hon inte sett filmen 'Avatar' (hur man nu har kunnat missa det...) så vi ska se om den finns att hyra nere i samhället och isåfall mysa till den eller i mitt fall- gråta.


Vet att jag lagt upp den här låten innan, men fortfarande- så fin!

Nu är det så att jag ska dra, för nu är Sofiepie här!

Ha en super fredag!

I'll be there for you



Lite nyinköpta grajs, en ögonkräm och en dag&natt kräm!

Btw, undrar om ni skulle vilja att jag lägger in någon sorts sminkvideo eller steg-för-steg sminkningsgrej, eller om det vore en dålig idé?
KOMMENTERA!

Go'natt!♦

HURRY HURRY, QUICK QUICK!

Jahapp. Då var man här igen.

drama drama drama. Någon som vill byta liv ett tag?
Det märkst verkligen att det är fredag den trettonde... En underbart dålig dag!

Btw, har nu fått mina bäbisar- eller för er som inte vet - mina ögonskuggor! Ifrån, I'm so happy! Har dock inte provat dem. Har inte varit på humör för att experimentera med dem ännu!

Sitter nu här med Elina och försöker att kolla på ett klipp från YT men kolla vad som dök upp:



LIKE WHAT THE HECK?
HAHAHH OMG DOG!

VIDEOB!

04-05-11

Okaj, nu kommer några bilder ifrån Kreta, men det är bilder ifrån mammas och min systers blogg då jag inte har fått några av korten.










-Förlåt för storlekskillnaden  men som ni ser så är min systers kamera bättre än min mammas!-

I alla fall, Kreta was awesome. Inte mycket mer att säga om det, haha!
Men om det är något specifikt ni undrar så är det bara att fråga!


Vet att jag borde ha bloggat, men jag har haft bloggtorka så det är därför det har varit dålig uppdatering.
Och så vill jag visa er en sista sak. En liten grajjjjjj som jag beställt!

JUSTE! 120 EYESHADOWPALLET!
Beställd från e-bay så jag hoppas att det är ärliga människor som har skickat, inte några som snor mina pengar. Man vet ju aldrig..




KRAM! ♥

TILLBAKA

Hello!

Kreta var awesome, men nu är det tillbaka till verkligheten igen. Suck. Aja, livet går vidare!
Ska sova strax så ni får ett nytt inlägg lite längre fram i veckan! Kram
RSS 2.0