I feel just like I'm losing control

Tjenare alla sköna filurer där ute i Sverige!
Det har varit ett bra tag sedan jag skrev senast, mucho stuff har hänt. Firade jul i Grekland med min mamma och syster (och några greker såklart, för så cool är jag)!
Idag är det nyårsafton och den kommer spenderas med mina goda vänner Sofie och Elina, vi ska ha tre rätters middag och ha det allmänt mysigt och flumm! Och vi går emot strömmen av vilsna tonåringar som tänker supa, nej för vi kör på Herrljunga cider! Finns det något bättre? Be honest! Precis, tänkte väl det!
Har fixat ihop en snabb (och slarvig) bild över saker jag fått och köpt den senaste veckan!
Frågan är ju nu vad man ska ha på sig i kväll, jag har guldiga naglar, som ni ser på bilden, ska ha en guldig nyårshatt och antagligen lite guld i sminkningen också, vet att de låter mycket men det kommer inte att se så mycket ut!
Har någon förslag på vad man kan ha för kläder så uppskattas det! ♥



Kram på er!
slänger in dagens drog också!

Lilla sjöjungfrun - sminkning


Detta var något jag slängde ihop igår klockan kvart i två på natten så det är kanske inte jättebra men det är min tolkning av lilla sjöjungfrun! Som vanligt så gör inte min kamera färgerna rättvisa, de är ganska starka och glittrande vilket inte syns på bilderna!

Men ja, det var bara lite kul sådär på natten!

Friendship?

Jag är lite förvirrad. Som vanligt.
En liten tjej tänker för mycket.  Vad är vänner egentligen?
Är det någon som alltid finns för en när man är ledsen, eller någon som man bara kan ha roligt med? Kanske är det någon som accepterar dig för den du är, eller för den du försöker framstå som. Jag tycker att hela grejen med vänner är förvirrande och svårt. Alla har så olika syn på vad som räknas som en vän, och därför är det också svårt att veta vilka som räknar en som en kompis. Vänskap leder till så mycket ångest och osäkerhet enligt mig. Självklart är det oerhört viktigt med vänner också, förstå mig inte fel, men jag tycker att hela fenomenet 'kompisar' är jobbigt.
Varför kan det inte bara finnas en färdig lista någonstan, skriven av någon gammal vis man med långt skägg och leende ögon, där det står exakt vad det innebär att vara vänner och hur man gör för att visa sin uppskattning till dem och så vidare? Då hade allt varit så mycket enklare, i alla fall vill jag tro det.
För jag har tänkt på det den senaste tiden, nu när jag har vissa vänskaper som börjat växa och andra som är lite skakiga. Egentligen, varför inte bara låta allt bli som det blir, lägga det i ödets händer? Istället för att fundera på om en person räknas som en bekant, kompis eller kanske till och med bästa vän. Jag säger detta, men jag vet att det är lättare sagt än gjort.
Det finns flera personer som jag hela tiden funderar över vad vi har för relation egentligen. Om jag till exempel skulle heja på om jag såg på stan, eller prata om som 'min kompis', eller våga smsa på fritiden.
Usch...
Förlåt, menade inte att låta deppig sådär på en lördagkväll. Jag är inte nere eller deppig, bara... lost in thought. Haha!
Skriv gärna eran definition av vänskap! ♥

weheartit

Vlogg



Bara en fråga, varför ska mina stillbilder alltid se så mobbade ut?!
RSS 2.0