Ägg mask!

God kväll! 
 
Gjorde precis en ägg mask för hår och ansikte, min hud andas (garnier).. Nej men seriöst, det är verkligen en bra mask! Porerna blir mindre synliga och huden blir jätte len! För mig i alla fall! Håret vet jag inte ännu, eftersom det fortfarande är blött. Jag brukar göra en sådan här mask ungefär en gång i veckan.
 
Här är en video på hur man gör det, även fast det är så sjukt simpelt.
Inget stort fan av tjejen i videon, men men!
 

Breathless

Ja, jag vet inte riktigt vad som hände här, men så går det i brist på bättre saker att göra!

"Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd

Hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd?" - Melissa Horn ♥
 
 
 
God kväll!
 
Dagen idag har varit allmänt konstig, eller jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Åkte till skolan, var framme vid tio. Sedan hade vi teater en timme, och sedan.. ja, då hade vi plötsligt två timmars håltimme! Jag drog med Elina till stan för att handla strumpbyxor men pengarna som jag bett min pappa om hade inte kommit in på kontot ännu så då var den idéen pajad. 
 
Vi åkte tillbaka till skolan men jag började då må dåligt så jag åkte hem. Därefter är jag osäker på vad som hände, men mitt humör sjönk som en drunknande pirat (det lät bättre i huvudet) och ja..
Sammanfattningsvis; Ingen bra dag. 
 
Men vet ni vad, jag har märkt att när jag har en dålig dag eller om jag är förbannad på något så hjälper det att ta en dusch. Nej, men på riktigt! It's like magic! Man går in, sur som fan, och kommer ut som en ny människa, fräsch och på bättre humör. Jag vet inte vad duschen har för mirakelvatten men det funkar bannemig! Jag tror att om man tar en lång och varm dusch så rensas tankarna lite där bland alla ångor och fruktdoftande duschcremer. I alla fall för mig!
Det är något man kan tänka på nästa gång man har en dålig dag, om man har en dusch i närheten då alltså.
 
Nu sitter jag här, med nymålade naglar och en kopp tea i handen. Allmänt mys, försöker att reda ut lite saker som virvlar runt i mitt förvirrade huvud. Det är tur att man har en mamma som man kan diskutera med, även om det är över skype. ♥
Tror att sömnbristen är en bidragande faktor till mitt humör den senaste tiden, så jag ska försöka sova tidigare nu!
 
Jag har så många nagellack så jag har en sådan extrem beslutsångest när jag ska försöka måla naglarna, men idag bestämde jag mig tillslut för ett nagellack som jag köpte för ett tag sedan men som jag bara har använt en gång. Det är ett holografiskt nagellack and it's very pretty in the sunlight!
 
-bild från google-
 
Godnatt, hoppas ni sover gott! ♥

Kiss The Rain <3

Hej igen!
Nu när jag ändå är i farten och bloggar, så snubblade jag över en massa underbara bilder på weheartit som jag vill dela med mig av! Jag vet inte riktigt varför, men jag har alltid älskat att se när folk kysser varandra i regnet, haha! Kanske är det för att jag älskar regn?
 
Jag tycker bara att det är för vackert! ♥
 
Förresten jag rekommenderar starkt att ni startar rainymood (förövrigt bästa sidan som någonsin skapats) samtidigt som ni lyssnar på "Kiss the Rain" innan ni fortsätter läsa!
 
 
Och nu till min absoluta favoritscen ur ett drama jag älskar:
UNDERBART!♥
Här får ni en länk till den finaste regn kyssen jag sett:
 
 
Det var allt för mig, kram på er! Hoppas att ni hittar någon mysig människa att pussa på i regnet!

Lite juligt inlägg!

God kväll där ute i regniga Sverige! ♥
 
Jag sitter här med min nudelsoppa och väntar på bättre tider! Nja, inte riktigt kanske men jag längtar faktiskt efter snöiga tider! Jag är en av de där människorna som klagar hela sommarn på värmen och som suckar när det börjar snöa för femtioelfte gången i februari.
Haha, fast det kanske inte är så konstigt - jag är ju trots allt svensk!
 
Men det är dagar som denna då jag kan sitta och fantisera om varm choklad efter att man har varit ute i kylan och snön, alla mysiga tjocktröjor och halsdukar man kan begrava sig i, gröt med socker och kanel, rosiga kinder och snöflingor i håret, ja listan goes on! 
 
Lägger in lite bilder som ger er lite julkänsla (känns som att hälften kommer att hata mig efter det här..)
 
Har lyssnat väldigt mycket på "Monster - Big Bang" men låten jag vill lägga upp är lite mer soft, älskar den här mixen!

Hello Kitty Café! [varning för översött inlägg]

 
Hej på er!

Jag måste bara dela med mig av denna fantastiska upptäckt! I Seoul, Sydkorea, finns det ett Hello Kitty café!
I think I just died and woke up i heaven...♥
 
bilder från google 
 
Seriöst, jag avlider av sötheten! Som ni kanske vet så älskar jag Hello Kitty (och allt annat som är sött) så detta är ett ställe jag måste till innan jag dör. Så om saker går som de vill att det ska gå, och att jag faktiskt kommer iväg till Sydkorea nästa år, så hoppas jag på att jag kan åka till det här underbara Caféet!
 
 
Såhär såg jag ut när jag upptäckte detta:
 
Här är en video där man ser mer hur det ser ut inuti!
 
 Nu ska jag packa ner lite glass och bege mig mot Arné, vi ska spela och ha allmänt kul!
 
glassen Blueberry & Vanille med små chokladhjärtan! Supergod och söt!
 
Avslutar inlägget med en gullig låt (hmm..känns som ett tema i det här inlägget)
 

Mitgo Sipji Anha!

God morgon! ♥
 
Igår försökte jag att gå och lägga mig vid en vettigare tid än vanligt, men det visade sig vara otroligt svårt att sova i vilket fall. Typiskt. Så nu sitter jag här, halvt död, klockan halv tio på morgonen och gör mig redo inför att åka till Göteborg med Arné. 
 
Vi ska båda in och köpa hårfärg och kommer vi antagligen att fasta på Kawaii Shop ett bra tag! 
 
Morgonens favoritlåt
 
 
Ni får ha en underbar dag, kram! 

Ny design!!

Nu har jag och Arné suttit och fixat min blogg ett bra tag, jag kände att jag behövde förändring för att få igång blogglusten igen! Jag diggar den och lär behålla den länge! 
 
I alla fall, nu ska vi ut (suttit inne hela dagen) en stund innan vi börjar att fixa Arnés blogg! 
 
Peace out. ^-^
source: Teen Top's nya låt Be Ma Girl ♥

Ett hårigt inlägg!

Hejsan! 
 
Det har gått en sjukt lång tid sedan jag bloggade, shame on me. Nu är jag i alla fall tillbaka!
 
Sommarlovet lider mot sitt slut, sorgligt nog, och gymnasiet är bara en vecka bort. Jag är inte förberedd för att börja skolan ännu, det finns så många saker jag vill göra innan jag börjar som jag inte kommer att hinna! :(
 
Snart börjar mitt projekt "lila hår" (kreativt namn, jag vet) också, och för de som inte förstod vad det innebär (hur förstår man inte det?) så ska jag alltså färga mitt hår lila! Om det blir hela håret eller bara underhåret är jag inte säker på ännu, men hårfärgerna är redan köpta och klara för användning. 
 
Jag tänker blanda Directions Lavender med Directions Violet, eftersom lavender går lite mer åt det lila-rosa hållet, och violet åt det lila-blå, så jag tänkte att blandar man de två så blir det nog lagom lila!
 
Men nu såhär i efterhand så tror jag att jag borde ha köpt färgen Plum istället, då den är mer mörklila.. Aja. 
 
Här kommer lite bilder på hur jag vill att mitt hår ska bli:
Haha, jag vet att det är många olika nyanser av lila där, men sålänge mitt hår blir någon av dem så blir jag happy-face!  Jag älskar färgen längst ner till vänster, dels för att den är så klar men ändå inte så onaturlig (i mina ögon) och för att när den börjar tvättas ur så blir den typ som bilden bredvid den. Två färger i en smäll! <- snacka om felanvändning av det uttrycket..
 
Förlåt för hårigt inlägg, men jag ville göra det officiellt att jag ska färga det lila så att jag inte kan slingra mig ur det i sista minuten, inte för att chansen är stor men ändå!!
 
Kram på er!  ♥
 
 
RSS 2.0